Jenny

Det blev ingen lätt förlossning

Leanne, 254 kilo, fick hjälp av 68 experter

Leanne Salt, 23, är världens tjockaste trillingmamma.

Mot alla odds.

68 specialister krävdes för att barnen skulle överleva.

Leanne väger 254 kilo. Det gjorde förlossningen livsfarlig. Fostrens utveckling kunde inte följas eftersom ultraljudet inte kunde tränga igenom fettlagren. Läkarna ville abortera åtminstone ett av fostren för att ge de andra bättre odds. Men Leanne vägrade. Hon ville ge alla sina barn en chans att leva.

- De sa att barnen kunde bli för tidigt födda, att de kunde stanna i växten och att jag kunde få en blodpropp, säger Leanne till News of the world.

Övervikten gjorde att kejsarsnittet måste planeras med militär precision. 68 experter anlitades - till en kostnad av nästan 2,5 miljoner kronor.



Läs mer

Nu lovar Leanne att hon ska kämpa med sin vikt, hon skäms inte men vill vara hälsosam för sina barns skull. Inte nog med att hon är väldigt stor och ska kämpa med sin vikt så har hon tre små barn att ta hand om. Hon kommer att få fullt upp det förstår jag. Själv så tycker jag att det är ett heltidsjobb att ha ett litet barn kravlandes överallt. Men det är klart om hon ska jaga tre små barn runt runt och kanske amma dem och ta hand om dem på bästa sätt så kommer hon att behöva röra på sig och då borde hon gå ner i vikt. Tummen upp och kämpa på =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress