Jenny

Feber?
Lucas var så varm i kväll.....feber? Han har sprungit omkring som en galning hela kvällen så det är ju inte konstigt att han är varm men det kändes ändå som om det var lite "mer" än bara varm.....38,3 men barn kan ligga högt. När han hade över 40 C så tyckte de ju att det var oki på sjukhuset......allmänntillståndet är bra. Han är ju som sagt pigg och glad förutom att han var super trött så nu sover han. Hoppas bara att han sover hela natten och inte vaknar om två timmar och sedan håller sig vaken.

Hoppas han inte får feber nu bara för vi ska ju till Frans i morgon och då får han ju inte vara sjuk.
Thérèse

Sv: Ja det kan man ju fråga sig, efter jul skulle det vara dags för en utomlandsrush om bara pengarna fanns tillgängliga!

Ja skumtomtar, nej jag har aldrig prövat det fakiskt. Har endast kört mums-mums i micron som är riktigt gott. Men jag kanske borde prova skumtomtar också? :)

ha det fint!

Stina

Ja fast 38,2 är nog riktig feber, ni har ju en stålkille som inte viker sig för nåt ;-) Han var väl rätt pigg när han hade öroninflammationen också?

Håller tummarna på att febern gått ner tills idag och han slipper va/bli sjuk. Vi ska ju på julmarknad imorgon 11-16 är det öppet :-D

Kram kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress