Jenny

Kryper
I dag har det varit en bra dag. Började i morse med att det va 24°C i skuggan. Underbart!!!! Pratade med Helga och efter lite (eller MYCKET) velande så valde hon att följa med en snabbis på lagunen med barnen. Åkte dit som packade sillar i BMV:n ja, jag säger då tacka vet jag VOLVO! Jaja vi fick trängas men vi hade ju iaf AC. Vi var där i ca 1 timme innan vi åkte hem, då kom det helt plötsligt massa moln......Bestämde iaf att vi skulle måla klart alla plankor. Nicke sågade till resten och jag och Mange målade som tusan. Sen blev det skräpmat, *gott*. Upp till 114 och åt tårta, *mums*. Alla passade på att leka med Plexus och vattenslangen, blött överallt och gräsmattan såg ut som om en jordfräs gått fram. Lucas ville inte sitta still i vagnen så vi släppte ner han i gräset. Och vad händer då??? Jo han KRÖP i väg, stället för att hasa. Han brukar ju bara hasa sig fram och "halvkrypa" när han är inne i sängen men nu så var det verkligen ett krypande barn. Duktig Lucas.
Skjusade familjen till stan, och åkte sedan till stallet och tog hand om Melwin, en kortis i skogen med lunkande tempo *mys*. Tebax till stan och plockade upp familjen och sedan hem. Ut till garaget igen, lyfte ut allt vi målat i solen så det fick torka lite. Snackade skit och väntade ca 45 innan vi målade de plankor som blev målade i går. Nu är de målade två varv så de ska upp i morgon. Vi måste bära ut allt i morgon igen så det får torka ordentligt. 
Nu har vi precis tryckt i oss en god......hmm, ja jag vet inte vad det ska heta. Men det var glass, frysta bär, vanilj yoghurt och vaniljsocker. Gott var det kan jag lova.
Nu väntar vi på att barnet ska vi trött så att han vill sova. Kanske vi ska spela lite sedan om vi inte somnar som vanligt. Snacka om att man vänt på dygnet, är trött vid 22.00
Var tvungen att filma Lucas lite grann, han kryper nu helt plötsligt som en galning inne i sitt rum. Han ska fram till bordshockeyspelet och rycka i spelarna.......

Kram kram 
Emily

Du är utmanad på min blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress