Jenny

Jordgloben snurrar åt fel håll!!!
Ingen annan människa än min far skulle nog komma på att jordgloben snurrar åt fel håll i olika reklamer eller program. Han har nu hittat fyra olika reklamer/program där globen snurrar åt fel håll.

1. Vetenskapens värld
2. På spåret
3. Ett program på kanal 8
4 Volvos nya reklam på TV

Jag själv skulle aldrig komma på att titta på en sådan sak men det är väll en arbetsskada skulle jag tro =)

Så vilket håll snurrar jorden åt????????
Fram och tillbaka
I dag känns det som om vi har ränt fram och tillbaka hela dagen. Klev upp, upp till pappa, ut på promenad, frukost, stan och handlade kläder, mobilladdare, träffade mamma, mats, flizan, åkte till granngården, handlade massa plantor och blommor, åkte till ÖB handlade krukor (som var 50 kr billigare där än på plantagen), hem, bar ut alla växter, blommar, krukor, kläder. Ställde fram andra krukor och förberedde för att plantera i morgon. La fram rena kläder till barnet som nicke sedan fick klä, I väg till plantagen, köpte tomatplanta, jordgubbsplanta och två plantor med solrosor eller solroser vet ej hur det stavas =) hem igen. Ut med allt. Pappa kom förbi, de har köpt en massa jord till oss, tackat tackar. Upp till nyströms för middag, mkt gott, ner till oss igen, badade med lucas, matade lucas och han somnade superfort. Nu sitter jag då här i sängen och väntar på att fotbollen ska börja om någon minut.....Hejja ryssland =) *hahah* eller det gör inget för mig vem som vinner men om ryssland vinner så var ju inte sverige så dåliga

kram
Sommarbete
Nu är det sommar, det är verkligen sommar då man släpper hästarna på bete. De sprang som yrahöns och busade med varandra. Ser härligt ut när de får vara så "fria", springa, äta, busa, sova osv. Alla skötte sig superbra, Bubblan kröp under bommen när vi skulle lasta ur, han är så himla söt =)

Nä nu ska jag äta och ladda för fotboll.

Kram