Jenny

Monty Roberts
Vilken helg det har varit. Fredagen började med att Dino ringde och var alldeles uppspelt, och det kan man ju verkligen förstå när jag fick höra vad det var......Balalajka hade fölat. En alldeles underbar liten hingst. Hon var dock i skellefteå och ville ju åka hem. Lena tyckte dock att hon skulle stanna till lördagen. Hon kom hem till lunch och vi åkte ut till Ballan och Boo =) Sååå liten, tanig och söt. Han är född en vacka för tidigt så han hade lite svårt att stå på sina ben och kunde inte dia själv. Flask matning blev diagnosen till han blir starkare. Men oj vad nära han var att lyckas hela tiden. Hörde dock i går (söndag) han han hade lyckats att dia själv. Lämnade Dino i stallet med hästarna då jag var tvungen att åka till Hippo för att ha möte inför Monty Roberts clinicen.

Söndag morgon samlades vi kl 8 för att göra klart allt innan allt folk skulle komma. SLUT SÅLDT var det. De fick sitta som packade sillar. Jag fick vakta dörren till hästarna som skulle ut och in. Var en trevlig uppgift även om folk var uppspelta och lite stressade för att hinna med att få in och ut hästarna så fort som möjligt. Måste säga att det var mycket roligt att se hur han arbetade med hästarna. Lugnt och harmoniskt. Nu gäller det bara för oss att fortsätta med de hästarna som han använde för föreningen........träna träna =)

Fick super hjälp med höningen innan vi åkte hem, tack så mkt det var verkligen vänligt. Var något trött i benen efter att ha stått upp en hel dag.

kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress