Jenny

Lördags fräckis
Mannen i sängen frågade frun om dom skulle ha sex. frun svarade som vanligt att hon hade ont i huvet.
Men mannen nöjde sej inte med svaret så han gick ut i köket och hämtade en Alvedon.
Sen gick han in till frun med värdens Kåtstånd med en Alvedon hökst upp på ollonet och Sa
"Ska du ha den som sugtablet eller stolpiller?"
Vilken dag
dagen började med att jag och helga åkte till stallet vid 9, vi hade tänkt rida. Men ack så fel det kan gå. Ridhusen var bokade.....som vanligt.....men jag hade inte tänkt på det och det var ingen vänlig skäl som tänkte berätta det för mig heller. Inte var det bättre för att det var -15 grader ute heller.......Släpade ut alla hästar innan jag skrittade på Kanan i 25 minuter ute, lösgörande blev det för hela slanten. Han var lite busig och höll på att tramsa lite i början men han skötte sig bra och fick ta skrittrundan som avslutning. Helga mockade samtidigt och sedan gav vi lunch till alla hästar.
Vi åkte hem, Lucas fick äta lite mat innan det bar av till badhuset =) colin och lucas badade som bara den och Nicke och Nicke passade på att hoppa trampolin och åka rutschkana. Efter badet blev det skräpmat och lite tv tittande.
Ut till degenär och mockade, blandade mat och kollade till hästarna. Vidare till hippo, igen =) red lillstrumpa i lilla. Hon var som vanligt super duperfin. Helga skrittade på Bella och det gick oxå bra. Det är så roligt då lilla helga får rida lite nu igen =)
Hem och pysslade lite med några julstjärnor eftersom att jag upptäckte att vi var de enda i hela kvarteret som inte julpyntat........vi får ta resten i morgon för nu vill jag bara slappa!
Halva dagen klar
Jag har precis kommit hem från degernäs där jag blev bjuden på en utsökt lunch av karin, måste säga att hon verkligen är super huslig =)
Gick till stallet och mockade åt de tre hästarna jag har under helgen, sopade och fylde vatten. Lucas vägrade sova men skötte sig ändå bra. Vi sjöng imse vimse spindel och små grodorna så han var nog rätt nöjd ändå. Hundarna var oxå med och de sköte sig super bra. Gizmo la sig och sov och pelxus nosade på ALLT från topp till tå.

Nu har jag bara lektionen och Sigge kvar innan det blir god middag och IDOL. Måste säga att jag gärna hoppas på att Johan åker ut i dag. Tror inte gospel (hur stavas det?) är hans sak.......

Sen påminde karin  ö mig om att det var tv-sändningar från GLOBEN så jag måste försöka ta tag i det med.