Jenny

Sjuklingar
Dagen började med att Nicke kände sig lite krasslig, ont i magen sa han. Vi åkte iaf ut till Stina och Krille men Niklas fick åka hem ganska direkt efter det. Vi andra fortsatte med golvet, plocka undan, damsuga och skruva ihop lite köksskåp. Det börjar bli riktigt bra där ute nu, snart så kan de flytta in. Tror de ska börja med badrummen i veckan och efter det så är det ju bara raksträcka kvar, för med badrum och kök så klarar man sig långt =)

Åkte hem vid fyra för att ta lite mellanmål och se till Nicke. Lucas åt lite rån med ost och jag hänge på samma linje =)
Gick ut med hundarna, plockade rent hela diskbänken och tog sedan bilen till Coop och handlade hälsofil och Coca-Cola till Nicke, sedan hem med det, åkte raka vägen till simhallen för att hämta Sanni och sedan hem igen. Gjorde välling till Lucas, bytte hans blöja och bäddade rent han säng. Raka vägen upp till pappa på en god middag och sedan ut en kortis med hundarna.

Nu sitter jag här och är supertrött, borde nog gå och sova.

Stackar lilla Lucas håller på att få tänder så han är superlös i magen och vill inte äta särskilt mycket, hoppas det går över snart......
Emily

Här har vi också en liten som får tänder på löpande band. Som tur är så är hon glad som vanligt. Bara sömnen som blir lite störd, och ibland vill hon inte äta så mycket.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress