Jenny

1 år
Lucas har hunnit bli 1 år gammal. Det känns helt overkligt om jag ska vara ärlig........kan inte fatta att det är så. Men det är klart börjar man tänka tillbaka på alla minnen vi har tillsammans och tänker på när han log första gången, vände på sig eller började krypa så är det klart att man känner att tiden har rusat iväg.

Dagen började iaf med att föräldrarna till barnet vaknade först och med lite övertalning så vaknade även barnet vid 9 snåret. Vi låg och myste lite i sängen och sedan blev det full fart. Damsuga, baka och tvätta han vi med på fm. Sen kom det folk hela dagen och Lucas har fått så mycket fina presenter av alla, det är verkligen inte klokt så snälla vänner vi har. Lucas har varit i sitt esse hela långa dagen och kastat sig från den ena leksaken till den andra. Han har nämnligen inte haft så mkt leksaker innan, iaf inte som vi köpt. Han har ju ärvt ett babyguym, dupplo och sedan så leker han med en gammal mobil och en föredetta "fast" telefon. Men nu, nu kryllar det av leksaker och nya kläder. Han kommer att ha så roligt och vara så fin. Alla barn som har varit här i dag, stora som små har lekt med alla leksaker så det har kommit väl till pass.
   

Vi har ätit en massa gott fika hela dagen och det hembakade gick iväg fortat så det måste ju betyda att det gick att äta iaf. Lucas fick äta sin tårtbit själv.


Senare på kvällen fick vi leka doktor och ta bort stygnen på Linas finger. Det gick super bra, hon var en snäll patient.


Efter det blev det IDOL, undra nu bara vem som håller sig kvar i dag. Jag tycker då att Kevin var bäst. Jag och Lina kom på oss själva med att sitta och småle hela hans framträdande. =)

Får inte glömma att skriva två saker

1. Colin lärde sig gå några steg i dag =) han var verkligen super duktig. Hans mamma skrek som en stucken gris men vi andra behöll lugnet och tyckte han var duktig.

2. Annas häst Cassius Y vann på travet i dag =) GRATTIS GRATTIS GRATTIS =)
elin

GRATTIS LUCAS!

Rebecca

Jag tycker också att Kevin var bäst och att, precis som ni, och smålog heeeela tiden :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress