Jenny

två promenader
I dag har vi varit på två långa promenader med Helga och Colin. Vi har även varit på barnens hus och köpte lite presenter till Lucas. Farmor följde med och hon passade på att köpa en present hon med. Lucas har varit helt vild i dag med, far omkring som en liten ligist =) Nicke jobbar sent så det blev sen middag. Nu så ska Lucas få pyjamas på sig och sedan blir det sängen för han och IDOL för oss =)
Lucas dag
I dag så har Lucas farit omkring som ett yrväder hela dagen. Inte en lugn stund. Lyckades fota han på fm innan vi åkte till stallet. Då sprang han omkring med sin gåvagn och samlade upp saker.......Till och med Plexus såg helt slut ut. Nu känner jag bara att jag är helt matt, lucas är trött och ledsen och jag tror att sängen är väldigt nära nu.

     
Nyfiken så jag spricker
Ja så känns det. Lina ringde precis och hon har fått världens konstigaste brev.....eller det är inte konstig det är bara det.....att det är så helt fel skickat. =) fattar inte hur i hela friden hon har kunnat få det brevet? hihi får se i morgon vad som händer.