Jenny

Dålig natt
Barnet somnade som en liten ängel i går kväll, inget snack om saken bara somnade med vällingen i högsta hugg. VI såg på IDOL och han vaknade till någon gång men ingen längre period. Men vid halv elva bestämde sig barnet för att det var dags att kliva upp. Han ville inte sova, vänd och vred på sig. Var snorig och gnällig. Inget var bra.......sista gången jag kollade på klockan var den halv fyra och då hade barnet precis somnat i våran säng och jag flyttade över han till sin egen. Vi provad nog de mesta i går men inget var bra........*suck* i bland blir man bara så trött. Tänte att han kommer nog att sova lite längre på morgonen iaf......men icket. 07.11 vaknade han pigg som en mört..........det vara bara att kliva upp........
Stina

Det kanske är liten tröst men jag är helt hundra på att det är en fas, det går över, detta är inget dom håller på med nå länge. Har ju provat det själva ;-)

Annelii

Visst är dom bara så rooooooooooooooollliiigggaaaa ibland. Hihihihi. Jag och Johan har haft skiftsovning i 4 dagar under förra veckan pga feber, snuva, hosta, gnäll och i allra högsta grad vaket barn =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress