Jenny

Katten är på plats
Eftersom att Lucas inte fick vara kvar på dagis i dag så styrde vi bilen hem för lite lunch och vila. Efter det åkte vi och hämtade ut våra pass. Det var inte det lättaste kan jag säga, man kan ju tro att man ska vara nästan själv en onsdag vid halv två men icke sa nicke, 33 jädrans nummer före mig!! Ni som har barn kan ju bara tänka hur roligt det är att vänta med ett barn på 1,5 år i dryga 40 minuter (som blivit hemskickad från dagis pga av att han var gnällig) innan det blir ens egen tur. Tydligen var det fler än jag som trodde detta var en bra tid.
Hur som helst, vi styrde vidare till Lina för att hämta hem katten till Haga. När vi kom till Haga så kom målaren precis samtidigt som oss, det visade sig att han inte var riktigt klar utan skulle fixa det sista men det gick bra att komma in med katten ändå som tur va. Ett tomt kylskåp och tre gapande magar gjorde att vi styrde bilen mot konsum för lite yoghurt och mjölk. Yoghurt till oss och mjölk till familjen med det ekande kylskåpet.
Vidare sen till zoo center för att hämta ut kattsanden och maten och sist lämna lina. Hem med allt och lämnade tillbaka nyckeln till grannen.
Lucas åt lite mer mat och sen tog han ett välbehövligt bad. Ner och gjorde välling och sedan blev det sängen för det lilla livet som var så trött så trött. I dag så somnade han äntligen i tid och jag hoppas han får sova ända tills i morgon för han behöver verkligen det.
Håll tummarna för att han kan vara på dagis i morgon =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress