Jenny

Lina
Lina kan nog sova hur länge som helst.....nu orkar jag inte vänta längre utan tänker ringa och väcka henne =)
Betapet
Jojo, lina och jag spelade alfapet hela kvällen och natten i går. Det är som en drog går inte ta sig därifrån....bara en gång till. Jojo var dock lite jobbig att spela med för hon är så duktig och lägger en massa svåra ord och får jättebra betalt och så kommer jag med typ två poäng eller nått. Hon är verkligen duktig =)
I duschen på ett ben
Japp då har man avklarat det. Min snälla man hade ställt i en pall som jag kunde ta lite hjälp av. Helt plötsligt inser man ju att det finns många hinder på vägen för de som har någon form av rörelsehinder. Bara den lilla sketna kanten in i duschen håller på att bli en livsfara. Man vill ju inte direkt hoppa in i en dusch med vatten på golvet....då bryter jag väll några mer ben skulle jag tro.

I morse uppfann jag iaf en lite "klädhiss", jag orkar inte klä på mig för att hoppa ner till duschen och sedan klä av mig igen utan jag uppfan en klädhiss med hjälp av en ikea korg och mitt krycksnöre =) Knöt helt enkelt fast snöret i ena "örat", slängde ner kläderna i korgen, hakade fast kryckan i snöret och sedan halade jag ner allt till nedervåningen.