Träning

Då har man varit på Micketräning.....roligt att få se alla som är så duktiga....tråkigt att man inte får vara med.

Fryshelvete

Då har frysen gått sönder, det måste ju vara en av de roligaste sakerna man kan slänga pengarna på......NOT!!!!! Vi får hoppas att den går att laga, för det är ju bara det att om man köper en ny frys så kommer den inte matcha med kylen och då måste vi även köpa en ny kyl........ja det får väl bli våran julklapp till oss själva då. Kanske man kan sälja kylen???
Vad ska man då köpa för kyl och frys man har ju ingen aning alls......tips?
Det som känns lite surt är att när vi flyttade hit så stod det att det var ny diskmaskin, tvättmaskin kyl och frys. Inte helt nya men dock nya.......konstigt att vi fick byta tvättmaskinen nästan på en gång. Sen så har diskmaskinen krånglat hela tiden så den måste bytas ut (just nu får vi tömma den för hand då och då och den hoppar och blinkar den i programmet typ varje gång). Sen då frysen nu då.......då är det bara kylen kvar.

Glad

Jag blir bara så glad när jag ser Tove uppträda, man dras med på ett sådant bra sätt.

Jag gillar inte barn

Jadu.......jag vet inte jag jag ska skratta eller gråta.


Olycka

Läste tidningen på nätet och ser på nyheterna om den tragiska bilolyckan i Umeå i natt. Det är så hemskt att man ska sätta livet till bara för att få köra fort. Det går så fort att tappa kontrollen över bilen och det kan mkt väl ha varit halt eftersom att det är frost på nätterna. Nu håller jag tummarna för att de två som ligger på sjukhuset klarar sig utan allvarliga men och jag lider med familjerna som är drabbade av denna svåra olycka.

Mord/Penga brott

Blev lite fundersam när jag lyssnade på nyheterna häromdagen. De pratade om att de som mördade Therese Johansson Rojo hade fått sina straff bestämda, 18 månader på sluten ungdomsanstalt.  Strax efter så rapporterar de om en man som gjort sig skyldig till förskingring av pengar.......15 månader fick han. Mkt konstigt måste jag säga att det låter iaf i mina öron. Det är alltså ungefär lika dumt att förskingra pengar som att döda en person? Visst de är unga men de är inte dumma.......

Haj

Jag kan inte sluta farscineras av hajar. Det måste vara ett av världens mäktigaste rovdjur. Jag kan sitta och se dokumentärer om dem och bara bli mer och mer imponerad. Såg en dokumentär om hajar som hoppar och de är inte direkt låg som de kommer över vattenytan.
Läste aftonbladet om en haj som sätter skräck i de som bor i Australien, 6 meter tror de.......ja inte skulle då jag bada då.

hemma

Då är man hemma i dag. Lucas är helt igengrosad i ett öga och han kliar och har sig. Det är verkligen inte samma sak att vara hemma med ett barn som har feber och snorig som att vara hemma med han i dag. Nu är det fullt ös och han vill leka hela tiden. Pratade med sjukvårdsupplysningen och det var till att hålla han hemma tills det var borta eftersom att det smittar fort och vi vill ju inte att någon annan ska få det.
Det är sådana här dagar man saknar jobbet. Man funderar på vad de gör nu och om det händer nått spännande.

IDOL!

Nu är det snart idol, chipsen är inhandlade, popcornen ska poppas, godiset ska upp i skålen sen är det bara att dyka ner i soffan för en underbar kväll......

Glöm inte rösta på TOVE!!!! =)

Skatt på skatt?

Stod och funderade i dag medans jag mockade. Tänkte på när jag blev översprungen och fick min fraktur. Då är man försäkrad via jobbet och det är ju super =) men sen funderade jag på när jag fick ut pengarna för mina utlagda utgifter så drog de bort 500 kr i en reservationssumma (eller nått liknande) och sedan så fick man desutom betala skatt på hela beloppet......men är det inte då så att jag redan har betalat allt med skattade pengar och sedan får skatta igen? eller har jag fel?????? 

En vinnare!


Tid?

Vart tar all tid vägen?

Jag gillar verkligen inte när veckorna ser ut som de gör när nicke jobbar till 18. Vi hinner knappt ses och Lucas får bara träffa sin pappa en kort stund. Jag är trött hela tiden och får inte tid över att göra nått annat.

Nu har jag suttit med lite sponsorbilder men jag måste kolla upp lite mer fakta i morgon innan jag fortsätter. Det är inte heller så lätt att välja bland ca 1300 bilder.........jaja var sak har sin tid och jag hinner.

Sen så har jag så dåligt samvete för att jag inte har hunnit ringa min vän som är i Lund. Jag hade mer än gärna åkt ner dig men än en gång så är det den rackarns TIDEN!! jag måste ringa i morgon för annars så har jag prioriterat fel någonstans!

Jag hinner inte träffa mina vänner och jag hinner knappt gå ut med hundarna. I dag gick jag dock en stund med dem innan middagen hos mamma och jag måste säga att det var underbart härligt att promenara nere i hagaparken och se hundarna leka. Om jag bara hade haft min nya telefon så hade även ni fått se lite av det underbara jag såg. Då kommer jag dock in på den eviga väntan på telefonen som oxå gör mig galen och de för mig vidare på att jag har ont i magen över väntan på Issas jacka......jag gilllar inte att vänta på tradera saker......tänk om, jag säger tänk om det är en falsk säljare........oj oj oj.

Jaja nu sover dock barnet, Sanni och Nicke övningskör, djuren vilar där nere och jag har för en lite stund sedan bestämt mig för att göra vad jag vill ikväll.


Tänk vad ett litet äppelbett kan göra =)


Tove Östman Styrke!


Ett kärt återseende


Vad händer???

Hur i hela friden kan man inte välja ut Moa eller Clara?????? Vad är det som hände, har juryn fått tillfällig influensa eller är detta ett skämt!!??!!?? Hur kan man skicka vidare en människa som verkligen inte hör hemma i idol utan på en scen på ett VING resor hotell eller i en afterski bar????

Jag känner att jag blev helt nollställd efter detta besked.

Skickligt!


Middag

I dag blir det god middag på droskan tillsammans med SM medverkande människor. Ska bli så gott funderar stark på att hoppa över lunchen bara för att få i mig lite mer =)

RSS 2.0