Jag säger bara ERIK!!!!


Exakta åldern

Min exakta ålder just nu är:

You have been living for 28 years, 7 months, and 7 days.
Your age in months - 343 months
Your age in weeks - 1492 weeks
Your age in days - 10446 days
Your age in hours - 250704 hours
Your age in minutes - 15042240 minutes
Your age in seconds - 902534400 seconds
You've seen 7 leap years.


Världens största häst?

Man skulle nästan kunna tro att bilden är ett montage när man ser denna gigantiska häst!

Världens största häst?


Hagelstorm

Det är en hagelstorm utanför mitt fönster. Det fullständigt vräker ner och blåser nästan storm. Då är det bara att dokumentera att den första snön föll den 28 september =)

Fler bilder

Helgens tävlingar är över och ett stort tomrum finns bara kvar. Vi har hela tiden pratat om tiden före, under och efter SM och nu är vi plötsligt där....efter SM. Det är nu man ska ta tag i allt det där som har fått falla mellan stolarna och bara lagts på hög och samlat damm.

Hur som helt så kommer det nu lite fler bilder. Jag orkar dock inte ordna fler ikväll eftersom att jag inte sovit mer än ca 3,5 h timme i natt.

Trött

Jag känner mig trött och matt i hela kroppen efter att ha fotat hela dagen samt jobbat. Måste säga att det finns ruskigt fina hästar i vårat avlånga land. Har iaf fått låna en mkt fin kamera och med lite hjälp från Roland Thunholm så kom jag igång ganska bra. Det är dock inte lika roligt att fota inne tycker jag eftersom att ute så blir det sådan fina kontraster och man kan verkligen se hur hästarna blänker.

 
Höll nästan på att glömma att berätta att Sandra och Carash 2 gick vidare till Globen finalen

En ny dag, en ny tanke

En mycket läsvärd blogg, man tänker efter en gång extra innan man klagar på det dåliga vädret.

Sandra vårat SM hopp


Telefonen

Pratade med Vickan i dag. Det verkar som om allt har gått super. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna......nu väntar jag bara på att hon ska vakna så jag får höra hennes röst igen. *längtar*

Skrutt

Jag blir så less, jag vill bara bli frisk. Nu när jag äntligen får gå till jobbet några timmar per dag så ska man åka på urinvägsinfektion...............HATAR DET! man kan ju inte göra nått annat än att tänka på det. Tur att man har marlen så att man kan få lite snabb info om hur man ska hantera det. Äter iaf penicillin (hur stavas det då) nu så att jag kan gå till jobbet i morgon och fixa hela helgen sen. Det är i morgon som det börjar, det som alla väntat på i flera år =)

vem?

Vem ska jag nu spela med? jag har ju skapat ett beroende av att spela med Rebecca varje dag.............

Håller tummarna

Fick precis ett alldeles underbart besked, iaf för oss som väntat på det. Värre är det för de som befinner sig på den andra sidan. I natt kom samtalet som vi alla väntat på, ett par nya lungor finns tillgängliga för min underbara släkting. Jag känner att jag blir så glad, rörd, rädd, förväntansfull och ja allt på samma gång så att jag inte kan hålla tårarna tillbaka. Jag kommer inte att kunna tänka på något annat. Jag håller tummarna men kommer inte att känna mig lugn förens jag får höra hennes röst igen........

*håller tummarna*


SM

Nu är det nära, riktigt nära man känner det på alla. Allt ska fixas nu så här sista dagarna. Man jobbar och står i. I dag så gjorde vi gången mellan ridhusen riktigt fin. Ut med allt dammspån och vips så blev det en fin gång =) Jag tog även tag i att byta ut alla trasiga grepar som hade samlats på hög nu när jag varit borta. Appropå det kom jag på att jag måste beställa både mer krattor och grephuvuden =) Displayen måste upp i morgon om de inte han det i dag......

Nu väntar sängen, tjing!

Tradera

Det är min nya drog.......=)

Foten

I dag var första dagen på jobbet. Det var roligt att vara tillbaka och dagen sa bara swisch så var det dags att gå hem. Jag kunde ändå inte ta mig hem i tid för man vill göra klart det man håller på med.
Tänkte jag skulle visa den lilla foten för er som inte fick se den och även min skena =)

   

Födelsedagspresent

Lucas fyller snart år och vi bestämde att han kunde få en present i förväg så att han inte skulle vara så ego om den sen när hans kamrater kommer på kalas.


*brum brum*

Ny bil

Vi har äntligen hittat en bil, en som vi vill ha och inte en skrutt som vi alltid annars har haft. Tänk att köra en bil som inte skramlar, har en tankmätare som fungerar och viktigast av allt.......fjärrstyrt centrallås =)

 
Nu väntar vi bara på att den ska bli våran......

Härlig röst


Gåshud


Irriterad

Jag blir så irriterad på fk ibland. Här följer man allt till punkt och pricka och för som de säger. Intyg hit och intyg dit. En jäkla massa papper att fylla i!!!! Är det något fel med att fylla i en blankett på nätet??????? Nä här ska det skickas en massa snigelpost tvärs över landet med ORGINAL handlingar. Vad händer då??? Jo, jag fick ett sjuttioelfte papper i måndags som ska fyllas i. Jag gör ju det för annars får man väl aldrig några pengar. När jag är klar läser jag längst ner på pappret Kom ihåg att skicka med läkarintyg!, *suck* jag ringer till försäkringskassan, hamnar i telefonkö.......väntar, väntar......min tur......BLIR BORTKOPPLAD!!!!!! *aaaaaaaa* Ringer upp igen, telefonkö......väntar....väntar.....väntar.....min tur. En mkt trevlig tjej svarar och jag säger som det är att jag nu fyller i ytterligare ett papper och det står att de ska ha med läkarintyg men att ALLA papper redan är skickade. Ja men då behövs inga nya säger hon......men sen säger hon de där magiska orden man inte vill hör.
- Vi har inte fått några papper.
- Va? Men jag har ju skickat en hel bunt.....
- Ja men vi har inte fått dem. När skickade du dem?
- Torsdag för två veckor sedan.
- Vi har dem tyvärr inte så du får skicka in nya papper...
- Men ni har orginalen jag kan ju inte skicka dem igen
- Du får skicka kopior och skriva på dem att du redan skickat in orginalen men att det har kommit bort
- Jaha, jaja jag har väll ingen annat val än att göra om allt då.......

*suck* jag blir galen på papper. Det konstiga är att jag har fått ett papper skickat till mig där det står att de mottagit mitt meddelande om anmälan om arbetsskada........
Varför var just jag tvungen att bli sjuk. Jag vill jobba! Så nu måste hela proceduren göras om..... om jag har tur kanske jag kan se några pengar nästa århundrade, eller?


New Moon


Patrick Swayze död

Läste i förra veckan att Patrick Swayze var rädd för att dö på sjukhuset och valde att lämna det för att vara hemma den sista tiden. Redan då anade jag att det inte var långt kvar, det var inget kvar att karln när han rullades ut i rullstolen. Swayzes bästa filmer måste utan tvekan vara Dirty Dancing och Ghost. Jag kan se den förstnämnda filmen hur många gånger som helst den är underbar!

Tråkigt att han dog så ung men han kämpade länge mot sjukdomen.

Artikel från VK 

Artikel från aftonbladet

Bästa scenen ur Dirty Dancing som man kan se hur många gånger som helst.

Dirty Dancing - She's Like the Wind

Vinst

I dag har jag budat på tradera och jag fyndade lite saker. Fyra P.O.P plagg och ett regnställ. Även en gant tröja blev inropad. Jag gillar tradera särskillt när jag vinner till låga priser. Vad sägs om ett regnställ för 12 kr eller en P.O.P vinterjacka + P.O.P fleecetröja för 207 kr.....inte illa tycker jag =)

Måste nog börja sälja lite oxå annars så får jag kanske inte köpa så mkt mer.

trött

jag inte har gjort nått alls i dag.....inget ansträngande men jag är ändå så trött. Det är länge sedan jag var så här trött......kanske är det för att jag varit ute i friska luften =)

Härligt

Då är man ny duschad, rent hår, god lukt och pigg. Vad ska denna underbara dag föra med sig?

Robin är underbar!!!


Calle Kristiansson - Härlig röst


Fallit för trycket

Ja då har även jag fallit för trycket.....jag har betsällt en ny telefon en Iphon 3Gs. Jag kunde inte hålla mig längre i går när jag såg Flizans och den filmade så bra. Hur ofta är det inte som man säger att ååhhh vi skulle haft kameran eller filmat och så har man inget av det tillgängligt. Nu får jag ju allt i ett. Mobilen som jag har nu kan inte göra nått av det och det är ofta som jag önskar att jag iaf hade haft en fungerande kamera. Sen måste jag erkänna att jag leker med Nickes telefon hela tiden =)

Två flugor i en smäll

Har precis varit och lämnat blod, samtidigt som pengarna man får skänktes till barncancerfonden. Det betyder två flygor i en smäll alltså två goda gärningar =)


Jag räcker upp min hand


Jonatan och Martin lurar IDOL juryn

Så underbara killar, jag skrattade så tårarna sprutade......


Lekparken

I går efter middagen så åkte vi ner till haga och lekte i lekparken med Lucas och hela familjen T. Lucas bara älskade det och for omkring som ett yrväder. Vi gick till två olika lekparker. Gissa om han somnade som en stock när vi kom hem =)

Tänk

Vad lyckligt lottad jag är......jag kan gå upp ur sängen varje morgon på egna ben, jag har ett jobb att gå till, jag har en man och son som jag älskar, ett hus, bil, fantastiska föräldrar, vänner och släkt. Lev här och nu, glöm inte att leva i dag, här och nu. Se inte bara framåt, stanna upp och lev här, i dag och NU.


Onsdag

I dag är det både fotboll och IDOL tur att det är samma kanal så att jag inte missar nått även om jag kan spela in på boxen så är det ändå bra. Synd bara att våran box är knäpp och hänger sig nästan hela tiden, iaf några gånger per kväll. Det är mycket irriterande då man ligger i sängen på kvällen och ser på nått som man spelat in och sedan så hänger sig boxen och jag måste kliva upp från den varma sköna sängen för att dra ut en jä**a kontakt i ett annat rum. När vi har ringt och frågat om detta problem så är de medvetna om det och de jobbar på det men har ingen aning om när det är klart.......så jag ska snällt betala för en box som kan hänga sig tre fyra gånger på rad. Ur och i sängen fyra gånger på några minuter är ganska irriterande kan jag lova.......
Hur som helt så ser jag fram emot kvällen.

IDOL!

Ikväll börjar det och jag sticker inte understolen med att jag är ett stort fan. Jag gillar det programet och sitter som klistrad vid det. Köper hela konseptet (hur stavas det nu då???) med hull och hår. Som tur är så har jag Lina med mig vid min sida. Jag och Lina ett radarpar. Tror även att jag har mina andra vänner med mig också, eller jag hoppas iaf det.

Tjuvkikade lite på idols hemsida och såg iaf två stycken som sökte förra året. Ser fram emot ikväll.   

Mat

Måste säga att det är mega tråkigt att äta när man är själv......väntar på att Nicke ska komma hem på lunch så att jag får lite sällskap och passa på att äta frukost =)

Manisk

Jag vill börja jobba snart. Det är inte roligt alls att sitta hemma hela dagen själv. Jag blir dels besatt av att spela spel, jag rör inte på mig alls och det resulterar i att man snart kommer att se ut som en julgris och jag är grymt beroende av att träffa folk!!! Jag vill åter till jobbet och göra nått. Saknar alla och vill ha rutiner i mitt liv innan jag bryter ihop och börjar klättra på väggarna. Min fot känns bättre och bättre och jag går lite snabbare varje dag. Jag kommer inte att jobba några 25% aldrig! 50% minst blir det då på en gång. Men jag ska nog ändå ta det lite lugnt för även om det känns bra nu så bör jag inte ila på i värsta hastigheten för tänk om det skulle bli sämre då blir jag galen........

Celine Dion - Alone

Härligt att se att artister oxå kan ha lika lätt att gråta som jag när det blir känslosamt......Benny är inte klok

Benny har bekännt sina synder =)

Häromkvällen följde jag med mina vänner ut för en "helkväll med killarna ". Jag sa till min sambo att jag skulle vara hemma vid midnatt, "Jag lovar!" Nåväl, timmarna passerade och ölen och spriten slank ner alldeles för lätt. Omk...ring klockan 3 på morgonen begav jag mig hemåt, tämligen packad. Precis när jag klev in genom ytterdörren så satte det förbannade gökuret i hallen igång att gala 3 gånger. Snabbt som ögat, (då jag insåg att min sambo förmodligen skulle vakna till) så gol jag ytterligare 9 gånger.Jag var ganska stolt över mig själv över att ha kommit på en sådan snabb lösning (trots att jag var stupfull), för att kunna undkomma en förmodad konflikt med henne. Nästa morgon frågade min sambo mig vilken tid jag kom hem, och jag svarade att jag var hemma vid midnatt. Hon såg inte arg eller sur ut. Pust! Jag klarade mig denna gång! Sedan sa hon "Vi behöver ett nytt gökur." När jag frågade varför, svarade hon: "Jo, i natt gol göken i gökuret tre gånger, sedan sa den "Oh Shit", gol 4 gånger till, harklade sig, gol ytterligare 3 gånger, fnissade, gol två gånger till och sedan snavade den över skohyllan och fes."


Hahaha ja du det är inte alltid lätt att snabbt hitta på ett sätt att komma undan =)

Min första

begravning är nu över. Det var mormor som hade somnat in. Måste säga att det var väldigt vackert och fint. Jag gråter väldigt lätt i vanliga fall så jag kan villigt erkänna att alla tårar är slut.....Jag är glad över att jag fick vara med vid denna sista stund i livet. Det är skönt att få säga hej då och vara ledsen utan att någon undrar varför eller liknande.

Låten Amazing Grace och Där rosor aldrig dör kommer nu att ha en helt annan innebörd än innan.

Måste även nämna att jag verkligen älskar hela min släkt, ni är underbara och så underbart härliga. Varför måste det vara så långt????

Höstfärg

Tro det eller ej, jag har klippt mig 1,5 dm och färgat håret mörkt =)

 


Long time......

Tittade i några gamla fotoalbum och hittade lite bilder från när man var lite smalare, kortare och mer oskuldsfull än nu.

Min kusin Emelie och jag


Vi igen på kolmården


Jag, Vanessa och Nadja efter ett litet regnoväder......


Ja det var tider......

För att jag inte har något annat att göra

Klädsel

Vad har du på dig idag:
Svart t-shirt, grå mjuksibyxor, svart/vit randiga sockar + en extra tjocksocka över min trasiga fot
Vad använder du just nu för skor: Just nu? har jag bara en rosa Crocs på mig
Favoritfärg på kläder: Svart är i allmänt snyggt.....ja, det är nog det som jag sattsar på

Senaste person som
Sov i din säng:
Måste vara jag, hade sovmorgon
Du pratade med: Niklas
Du delade en drink med: Du när jag drack en drink senast så var det istid
Du gick på bio med: Måste vara Lina och Jojo kanske
Du gick på stan med: Kerstin, Eva och Lina
Skällde på dig: Plexus, han är den enda som skäller

Senaste
Låt du hörde:
Nått som spelade på  rix fm, lyssnade inte så noga
Film du såg: Män som hatar kvinnor
Mat du åt: Te och knäckemacka
Kram: Mamma 
Puss: Lucas
Fest: Oj, det var ett tag sedan sist....
Känslan: Ont i foten 
Ilska: När Plexus slickar på sin tass som har ett litet sår 
Resa: Italien
Glädje: När jag vann över Lina i betapet
Dröm: kommer inte ihåg
Boken du läste: Twilight, alla böcker. Det bästa jag läst tror jag...om jag inte räknar Stieg Larssons böcker
Personen du träffade: Niklas
Personen du pratade i telefon med: Niklas
Personen du fick sms av: Frida
Gången du åt en 7-eleven korv: Tror inte jag ätit det
Gången du var utomhus: Italien i maj
Gången du sov: Ja det måste ju ha varit i natt då
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I går
Saken du köpte: En tröja på DIXI, ja jag vet att det inte heter tröja men jag kommer inte ihåg vad det heter.

Om dig

Namn: Jenny
Ålder: -81 räkna själv
Smeknamn: Jensa, Nyström, jenkan.....
Syskon: Tre underbara småsystrar. Sanni, Fliz och Issa
Sysselsättning: Jobbar heltid och försöker få dygnet att räcka till
Bra egenskaper: Ej långsur
Dåliga egenskaper: Svårt att säga NEJ
Hårfärg: Mörkblond
Ögonfärg: Blå/Grön
Skostorlek: 36-38

Pool trillade ner i trädgård

Läste som vanligt tidningen på nätet när jag hittade en lite annorlunda notis......

"Den uppblåsbara badpoolen försvann med vinden i samband med en tromb över Mellbystrand för två veckor sedan. Nu kan den ha hittats i en villaträdgård i Grevie, tre mil därifrån och på andra sidan Hallandsåsen.Den uppblåsbara badpoolen försvann med vinden i samband med en tromb över Mellbystrand för två veckor sedan. Nu kan den ha hittats i en villaträdgård i Grevie, tre mil därifrån och på andra sidan Hallandsåsen." Läs mer på vk

Haha ja du jordens makt är oförutsägbar =)

Telefonkö

Jag hatar telefonköer!

När jag då kom fram så - Just nu har vi inga lediga tider för att ringa upp dig. Tack för att du ringde....VA?? hur gör jag då?


Ja jag säger då bara det....

RSS 2.0