Jenny

Bad och kalas
I dag sken solen och värmen var tillbaka, det gör allt så mycket enklare. Vi gick en promenad på morgonen, passade på att gå förbi BVC och kolla när Nova ska få komma dit. Alla tider var upptagna som vanligt så vi får vänta i ungefär ter veckor till. Tur att det inte är vårt första barn, att man inte är nojig och att man vet att hon redan är genomkollad från topp till tå. Tror nog att man skulle vilja komma mer än en gång på mer än två månader då. Med Lucas var vi där ungefär en gång i veckan eller varannan. Det enda som blir lite konstigt nu är bara att vi kommer säkert att få göra allt samma vecka, Barn 3 och BVC, blir lite kaka på kaka. Sen är det bara någon vecka innan hon ska vaccineras så då ska man dit igen. Jaja det löser sig, bara det inte blir på samma dag så ska det nog gå bra.
Efter lunch hoppade Lucas studsmatta och jag borstade hundarna. Efter det fick Lucas bada lite i grannens pool och njöt av fulla drag.


br> Efter bad, amning, lunch, lek, borstning och lite annat så styrde vi bilen mot stan, köpte present till Isa som fyller 15 år i dag och sedan mot Telia för att beställa nya telefoner. Hem igen och grillen startades för att äta en underbar middag med födelsedagsbarnet och resten av familjen.

En mycket mycket god tårta.

Ett galet födelsedagsbarn
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress