Jenny

var?
Var sak denna dag sluta? Nicke och Nova sover, Lucas och jag ser på Toy Story 3. Ska åka en sväng till stallet med Lina nu på morgonen, vi borde spackla de små hålen i Novas rum och sedan ska dagen ägnas åt mat, vänner och trevligt umgänge, det dumma är bara att Lucas verkar sjuk.......får se hur dagen artar sig.
Tänder
Nova har varit lite gnällig och varm i några dagar, ätit dåligt och sovit dåligt på natten. Vi har skyllt på att hon är lite snorig och att vi är lediga så att rutinerna är lite dåligt. I kväll kom Nicke infarandes i vardagsrummet och mumlade surt att hon minsann inte vill äta ordentligt och att hon är en snorunge......jag frågar han om han kollat om hon kanske håller på att få tände och att det är därför hon inte vill ha? nä det har jag inte svarar han surt, lägger ner henne på filten och går därifrån. Jag kryper ner till henne på golvet och känner efter i munnen, hittar till min förvåning två små framtänder som sticker upp i underkäken......inte konstigt att hon är lite gnällig, dreglar och inte vill äta.
1 klar
En vägg är målad samt spegeln, tanken var att jag skulle måla två väggar i dag med en färg och de andra två väggarna en annan dag med en annan färg men vi glömde helt bort att vi var tvugna att spackla lite på den ena väggen så nu blev det bara en vägg till att börja med. Skulle vilja måla ett varv till i morgon men Nicke sa att jag inte fick måla i morgon så då får vi väll snabbspackla i morgon och måla på lördag, om det blir så så kommer jag hinna måla klart den ena väggen helt på lördag och den andra blir klar på söndag. Kanske jag hinner måla ett varv på de andra väggarna på måndag och det andra på tisdag då skulle det innebära att rummet ( utan inräknade missöden) är klart på onsdag. Sen får de torka till ordentligt några dagar innan vi gör klart med detaljer, gardiner, säng, tavlor och annat som ska in. Spännande är nog rätt ord att använda för hur jag känner inför att få börja inreda.