Jenny

Torsdagen
I går var det då torsdag igen. Dagen rullade på bra, om man då bortser från en helt genomfrusen hösilagebal som gjorde livet surt för Matilda, Kerstin och mig. Matilda gjorde premiär på att bryta av ett knivblad när hon försökte bryta lös lite frusen mat. Kerstin kom till undsättning efter halva stallet och det var verkligen tur eftersom att vi var helt slut. Gissa om hon oxå var helt slut efteråt.
Efter den jobbiga fodringen blev det en välförtjänt lunch på Maxim, gott som vanligt. Vi han även med en promenad på stan. Köpte två nya byxor till Lucas och en mössa.
Tillbaka till stallet, Matilda och jag hjälte sedan Jonas att sätta en tredje tråd på hage 4. Det blev en ganska rolig upplevelse eftersom att Matilda bestämde sig för att försöka snömula Jonas men missbedömde flyktvägen och föll rakt ner i djupsnön redan efter en meter.......hihihi gissa vem som blev snömulad??
När vi skulle ta in hästarna så fick vi påhälsning av två rådjur som blev väldigt närgångna. Sillen och Guling undrade nog vad det var för nått. De är helt obrydda om människor men de travade dock iväg när Sillen blev lite för närgången.
Sigge Pigge fick vila för jag hade så ont i magsäcken men jag tror nog att han var ganska glad ändå.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress