Jenny

Var ska Lucas sova?
När Nicke skulle flytta över Lucas till sin säng var den ockuperad av en liten ligist!!!!
Höjden av otur
Gårdagens olycka då en hockeydomare fick en puck just under hjälmen och avled måste vara höjden av otur. Jag har aldrig hört talas om att detta har hänt någon gång förut och när jag läser så verkar det inte som om någon annan heller har varit med om det. Tragiskt att det händer, hemskt och verkligen otur.
Jag funderar på vad som händer nu. Blir den stackaren som sköt åtalad för vållande till annans död? Då kommer ju ingen att våga skjuta iväg någon puck igen. Vad händer efter en sådan här sak??
Otäck olycka
Precis innan det var Anjas tur att starta i dagens super-g så kraschade Nadja Fanchini väldigt otäckt. Man hörde verkligen hur ont hon hade när hon vrålade ut sina smärtor. Anja fick vänta på sin tur, men körde sedan ut på samma ställe. Jag måste säga att jag verkligen kan förstå att man blir spänd efter att ha fått vänta på sin tur efter den olyckan. Även om hon är ruttinerad så måste det någonstans i bakhuvudet knaga lite grann i alla fall. Jag kan ju ha fel men det kan ju inte vara mer än mänskligt att tankarna börjar snurra.
Sen har vi då herrarnas åk. Sex stycken kom till andra åket och alla klarade sig ner. Det kan verkligen inte vara lätt att ta ut vilka som ska få åka till OS när alla helt plötsligt börjar åka jättebra. Bäst måste jag nog ändå säga att jag tycker att Byggmark var. Han har inte haft det lätt att stå på benen och nu gjorde han ett bra första åk och ett superbra andra åk.
Roligt att det går bra för svenskarna. Nu hoppas vi på medaljer på OS!!