Jenny

Djurparken

I går styrde vi bilen mot Lycksele Djurpark och hade en riktig Lucas dag. Djur, karuseller, båtar och massa gott att äta. Alla var på ett strålande humör och barnen lekte och busade hela tiden. Lucas sprang nästan hela djurparken runt och för er som varit där vet att det är mycket kuperat.
Vi tog en välförtjänt lunch när vi kom fram till björnarna och alla åt, drack och mådde gott. Barnen älskade kakorna så det var tur att vi tog med dem. Stina och jag gjorde vårt bästa för att byta blöja på Nova där mitt i allt annat. Som vanligt så ska de små bajsa ett ton när man ska "snabb byta", tur att vi var två säger jag bara. Turen fortsatte sedan förbi vargar, järv och lo men de tyckte nog att det var lite för varmt, jag skymtade vargen och de andra skymtade järven. Däremot så fick vi se två fjällrävar som kivades och lät som två arga katter. Den lilla älgkalv som stoppade ett avverkningsområde i våras hamnade tillslut på djurparken och den var väldigt trygg med människor så vi fick stå precis intill den då den vilade i solen.


Därefter var det dags för fiskarna och det uppskattades av Lucas.....tur någon tycker fiskar är roliga att titta på.
Sista på dagen så stod leklandet på listan, barnen blev helt till sig, Oliver stackarn vägrade släppa båten efter att de kört, de kiknade av skratt när de åkte andra båtar och sprutade vatten på varandra och berg och dalbanan åktes flera gånger till barnens förtjusning.



Dagen avslutades med lite mer lek på linbanan och en snabbtitt på sälarna innan vi styrde mot bilarna, amning och blöjbyte.

Alla utom Nova höll sig vaken på vägen hem, glatt humör och spel på telefonen kan räcka långt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress