Jenny

Bad
Vakande vid 7.40, kommer inte ihåg när Lucas sov så länge sist. Underbart med sovmorgon för hela familjen. Drog upp rullgardinerna och insåg det faktum att man borde ha dragit upp täcket över huvudet och sovit vidare. SNÖSTORM!!!!! Vad är det för fel? Jag vill ha vår, fåglar som kvittrar och solen som lyser. Det är slutet på mars och snön vräker ner, urk!
Vi åt frukost, slängde i en maskin tvätt och gick en promenad med hundarna, snöade småspik i ögonen och blåste, inte vidare mysigt. Lucas var dock glad eftersom att han fick åka bob bakom hundarna och det är ju roligt. Hem och plockade undan lite sedan vidare till badhuset. Det är verkligen roligt att se hur Colin och Lucas leker ihop, busar och simmar. Det är även skönt att veta att de har fått röra på sig ordentligt idag. Efter några timmars bad blev det hemgång och sedan mer plock av det mycket stökiga huset. Nu väntar jag på att Nicke ska komma från affären så att vi kan laga middag. Jag är vrålhungrig!!
Pigg
Hur kan man vakna 06.07 och vara pigg??? Jag vill kunna sova på morgonen.....visst är det bra att man kommer upp i tid men lite längre än till sex kan man ju sova. Lucas och jag lekte lite med dominobrickor sedan blev det till att ta tag i nedervåningens disk. Blir mycket av den varan när sex vuxna och ett barn äter middag och allt lämnas på diskbänken. Dock är det mycket skönt när allt är bort diskat. Nu hoppas jag på att nicke snart vaknar så att vi hinner ses en liten stund innan Lina och jag åker på träningen.
Ont
Ska gnälla av mig lite......har ont i foten igen. Den som fick en spricka i höstas. Undra hur länge den har tänkt göra ont???