Jenny

Lång dag
Hela familjen vaknade vid sju, åt frukost och tog en tur till Haga för att se hur lilla F klarat natten. Där låg iaf fyra tjejer tätt ihop i sängen och sov så där tungt som bara tonåringar kan göra. Vi lämnade dem och styrde hem igen. På med mera ytterkläder och tog en långpromenad med hundarna på drygt en timme. Nästan hemma träffade vi av Helga, Colin, Kevin och Svinto. Hundarna blev överlyckliga och Gizmo skällde som en galning av glädje. Vi lät pojkarna leka i snöhögen en stund medan vi andra surrade på mellan himmel och jord. När vi surrat på en längre stund så kom Lucas fram och sa att han var kissnödig.......Ops.....ingen blöja kom vi på. Ner med barnet i vagnen och raska steg hem. Inga olycka skedde dock då han har blivit superduktig på att vara utan blöja. Åt lunch och sedan kom Nyström ner och visade upp sina solbrända kroppar. Blä för dem. På med ytterkläderna igen och sedan skottade vi fram en del av altanen på baksidan så att man kan sitta där i solen och mysa. Det känns som om vi varit vakna hur länge som helst och hunnit med en massa saker ändå är klockan bara strax efter ett.
Nu spelar de andra Wii och jag passar på att sätta fötterna i högläge då de verkar ha bestämt sig för att redan börja svälla upp.....
I kväll blir det tacos med Nyströms och sedan film med Lina om hon nu inte är allt för bakis.
Matilda

Ja, det är verkligen tur att jag har dig :) Jag vill inte heller veta hur mitt liv sett ut utan dig heller! Tack för att du är du :)



Bamsekram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress