Jenny

Vad hände med vädret?
Vi fick en underbar förmiddag på Haga där vi utforskade lekparken och gick en promenad. Vi åkte hem vid lunch och det blev grillad korv. Efter lunch passade vi på att röja lite i trädgården, kratta och Nicke kom på att han skulle ta bort en stor rot som vi stört oss på ända sedan vi flyttade hit. Vi har gnällt på denna rot och trodde att den skulle sitta som berget men när nicke väl började hugga med yxan så tog det nog bara fem minuter innan han hade fått upp den. =) Strålande, nu slipper vi oroa oss att någon ska slå sig halt fördärvad över den. Vi tog bort några andra stora rötter som man måste "hoppa" över med gräsklipparen, dessa var exakt lika lätta att få bort. Skumt att något man gruvar sig över så länge är så lätt att åtgärda.......Nicke slängde på lite gräsfrön när allt vara klart och som på beställning så började det regna precis när vi fått in och bort alla saker. Låt gräset växa!
Lina kom förbi och lekte med Lucas så då passade jag på att fixa potatisen inför middagen och sedan blev det diskning för hela slanten. Konstigt att man kan sakna en diskmaskin så mycket.
Nu håller Nicke på att grilla och alla ska äta gott. Lucas är trött så vi får göra vårt bästa för att hålla han vaken en stund till.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress