Jenny

En vagel?
Stackars Sanni har haft en vagel i ögat under en längre tid, hon har varit på vårdcentralen några gånger men det kan inget göra, bara att vänta säger de. När hon kom hem från utlandet så var den ännu större och rödare så hon gick till vårdcentralen igen.
Denna gång tyckte även de att det kanske var dags att någon expert kollade på vageln. Sagt och gjort så styrde vi bilen mot sjukhuset och upp på ögonmottagningen. Fick vänta en liten stund innan det blev våran tur, fick först träffa en sköterska som kollade att det inte var något fel på synen (inte synfel utan om ögat var skadat)
Lillasyster blev så snygg i glasögonen.
Efter den kontrollen fick vi byta rum och där träffade vi läkaren och hennes elev. När de har kandidater så är det nästan så att vi vanliga dödliga kan förstå vad de prata om, intressant måste jag säga att det var.
Vi väntar på att läkaren ska rådfråga en annan kollega
Den skojiga saken som Sanni fick kolla i då de skulle titta riktigt nära på vageln.
Efter att läkaren rådfrågat sin äldre kollega så bestämdes det att vageln ska "smörjas" tre gånger per dag i 10 dagar, det ska bli mycket bättre på de dagarna men det kan kanske finnas kvar en "liten kula", den ska försvinna med tiden men om den inte gjort det på två månader så blir det återkoll. Nu håller jag tummarna för att vageln försvinner fort så att stackars lillasyster slipper ha ont och kanske kan få böja använda linserna igen.

Tog bilder så vi kan kolla hur det ser ut om 10 dagar
Från sidan
Framifrån
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress