Jenny

Varit över hela stan
I dag känns det som om vi varit över hela stan, först återvinningen, ica maxi och banken. Vidare hem hör lunch, det blev nudlar för Lucas har tjata om det i tre dagar. Direkt in i bilen igen och upp till biblioteket på östra ersboda för att hämta en bok åt Lucas men väl där visade det sig att det var stängt, typiskt. Körde vidare mot Coop för att handla men på vägen dit blev det stopp för det stod en massa utrycknigsfordon över vägen och i diket stod en bil.
Läste senare på VK om olyckan, står att föraren är förd till sjukhuset men inte hur det gick. Hoppas verkligen att det gick bra. Även om det inte såg ut som någon jätte farlig olycka så kan man göra sig minst lika illa.

Väl framme vid Coop tittad vi in på Stadium men fann inget, in på KappAhl och köpte nya strumpbyxor till Nova och en tröja, in på H&M och hittade där två tröjor, en kofta och två par strumpbyxor till som Nova ska kunna ha på förskolan. Tänk att hon snart ska börja på dagis, det känns helt overkligt, hon som är så liten. Hur som helst så känns det som om vi har lite lite "dagiskläder" och är på jakt efter helt vanliga kläder. Inte spetts, krussiduller, bilar, robbotar. Vi vill bara ha vanliga byxor och tröjor, hur svårt ska det vara? Till Lucas var det inte så här svårt, upplever att det finns mer "lek" kläder för killar än för tjejer eller så är jag bara gnällig!
Åkte vidare mot stan för att hämta ut BIO biljetterna och dumt nog så gjorde vi det precis då KungFu Panda och Bilar 2 ska visas. Det var jag och ca 1000000 barn med tillhörande föräldrar som skulle trängas vid diskarna. Ni kan bara tänka er om du har 20 barn före dig i kön och de ska bestämma vad de ska äta och dricka. Lyckades tillslut få tag på våra biljetter och styrde bilen mot mamma för att lämna av lite saker. Stannade där och tittade på Flisans nya kamera och surrade strund en stund innan vi åkte hem.
Nu är hela familjen mätta och glad, Nova försöker sova, Lucas och Nicke leker med lego och Lina hon facebookar säkert. Hoppas barnen somnar snart så att vi kommer in i rytmen för att kliva upp på morgonen igen, att sova till 10 är mysigt men hela dagen går ju åt. Ha en bra kväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress