Jenny

Fest
På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst......NÄÄÄÄÄÄÄ, lördagen blev en kanondag med mycket fika, god mat och fest!! Har underbara vänner som ordnar så mycket fint, verkligen trevligt. Tråkigt att vissa var sjuka och inte kunde komma men det kommer nya chanser. Gott att dricka, snacks och singstar, helt fantastiskt!
Skumt
Satt och tittade på BB i lördags kväll när Ricard helt plötsligt börjar bete sig jättekonstigt. Han svamlar och yrar medan Ebba mest gråter. Jag han inte se klart allt och när jag tittar dagen efter så har både Ebba och Ricard lämnat huset. Upptäcket nu när jag läser aftonbladet att han tydligen inte mått så bra så de lämnade huset och jag måste säga att det var nog det enda rätta med tanke på hur han betedde sig.
Fika fika och fika
Mickteträning på morgonen och jag fick äran att rida på Helmer. Hem och gick en promenad med hundarna och sedan blev det fika hos Jenny, vidare till Villanäs för ännu mer fika och sedan blev det hem där jag blev serverad en underbar middag. Nu väntar jag på resten av allt fuffens för det är nått fuffens på G!