Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Östermalm, Stockholm

4,87

Morgonens promenad blev 4,87 km, Nova var på ett rusktigt gnälligt humör, tur vi andra kunde hålla god min. Pelxus som är nyklippt busade som bara den, det var till och med så han smög på Kiwa och det händer i princip aldrig.

4 år av sorg och saknad

Älskade häst, i går var det fyra år sedan du lämnade mig, kommer det någonsin bli lättare att tänka tillbaka på tiden vi fick tillsammans?
En ensam sliten grimma
den hänger i ett stall
den påminner om ett förtroende
och vänskap för varann
den påminner om en flicka
som älskade sin häst
hon var den enda
som kände honom bäst
nu när deras dagar för alltid är över
stallet står tomt, men grimman finns kvar
för att påminna om deras lyckliga dar

Frihet
Du gav mig tro på att det går
Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?


Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'


Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?


Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund


Min ängel..


(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

Vackraste ängeln
Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas, igen
Dom tunga molnen,
drev iväg med vindarna
Inga tårar, ifrån himlen,
blir till regn
Vi, hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm 

En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är 

Och när natten sänker sig
Är vi trygga i varandras andetag
En vind, som smyger sig hit in,
bär en doft utav vilda rosor 

En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är 

Oohh... Aahhh... Ohh

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Att kärleken är
Mys i hagen
Hade det varit annorlunda om jag köpt en ny häst? Hade det varit lättare att gå vidare och hade minnena av dig blivit svagare om jag fått bygga nya minnen med en annan individ?
Kommer jag någonsin finna ro, sluta drömma om att du står i stallet och att jag inte varit där och tagit hand om dig på flera månader, kommer jag någonsin att få samma underbara känsla som med dig. Älskade häst!

Var är Lucas?


Paus i solen


Novas vattkoppor


Studsmattan

I dag har vi tagit fram studsmattan och alla barn blev överförtjusta! Lucas har hoppat i stort sett hela dagen.


6.62 km

Morgonens promenad blev 6.62 km i mycket trevligt sällskap.

Kurragömma med katt


Underbar dag

Nova vaknade vid sex men jag lyckades få henne att ligga kvar i sängen till sju. vi klev upp och det blev en välling i soffan till prickiga prinsessan. Efter det tog vi en ordentlig morgonpromenad med Lotta och de fyra fyrbenta. Hem, åt en god frukost innan vi gick till djurmagasinet och tittade på hundens dag, köpte ett kort koppel och fick två halsband. Plexus skötte sig super hela tiden, låg ner och såg så fruktansvärt omotiverad och less ut så till och med ett litet barn sa till sin pappa -hunden är trött, vill gå hem.......fick äntligen träffa Frida och Jocke och det var inte igår, även om det var en väldigt kort stund så han vi i alla fall prat en lite stund. Promenerade hem igen och fick sedan besök av familjen Forsgren. Kvällen bjöd på grillning och film och som vanligt så somnade jag i soffan......


När tar Europa slut?


Objudna gäster

Det har flyttat in två kajor på vår vind, de har byggt bo och just nu ruvar de på sina ägg......jag vill verkligen inte ha dem där men jag kan heller ute slänga bort boet och äggen. Hmm förslag, någon?


Nu börjar det likna nått


Alkoholförgiftad

Jag har spritat mina händer och armar så mycket det här året så det är ett under att jag inte är alkoholförgiftad......


Invägning - check!

I dag var det då invägning igen, alltid lika läskigt, Johanna jämförde det med att gå till tandläkaren.
Fortsatt nedåt på vågen och alla punkter så jag får vara nöjd. Kanske jag inte behöver ha lika dåligt samvete över att jag unnade mig en god nybakad muffins hos mamma.


Vart tog solen vägen?

I morse när jag satte upp linorna till valackerna så lyste solen.....vad hände sedan?
Dock klagar jag inte på regnet för snön smälter så fint och med lite sol till helgen så kanske det infinner sig lite vårkänslor till valborg.


Vattkoppor!

Är inte helt 100 men i alla fall 95% säker på att Nova har fått vattkoppor. Hon är precis som vanligt och de sa inget på dagis då jag hämtade henne men nu i kväll då jag skulle ta på pyjamasen så var hon prickig. 10-15 prickar på mage och rygg.......undra hur många det är i morgon?


Min dag på jobbet

 

 


Trött

Är trött, trött och trött. Borde gå och sova men vill se klart BB innan jag lägger igen mina ögon. Varför går jag inte och lägger mig i tid???

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Hovås, Göteborg

Solar sig lite


Såpbubblor


Baloo vs Issa 15-0

Våran lilla söta, rara c-ponny Baloo på 20 år gillar inte vattenspiltan. I dag ville Issa gärna prova leda ner han där, jag visste redan innan hur det skulle gå och förvarnade lite lätt. Han kan alla möjliga trix för att inte gå ner och han är både stark och snabb. Man kan inte annat än att skratta åt hans livliga fantasi och att han faktiskt i mina ögon har rätt bra humor, tur han är en duktig lektionsponny.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Bromma - Ålsten, Stockholm

Skitiga hundar!


Full fart!

Var på jobbet kvart över sex i morse, gick runt anläggningen med hundarna och satte upp alla linor. In och lämnade min lunch innan jag gick ner till hästarna och började fodra, är det någon gång man känner sig välkommen och uppskattade på jobbet så är det vid morgonfodringen, ALLA vill ha ens uppmärksamhet. Gav hö i hagarna och släppte sedan ut alla vilda ponnysar innan mina kära arbetskamrater anlände till jobbet. Mockade och gjort klart stalltjänsten innan det blev fika. Resten av dagen har gått i ett, full fart från början till slut. Jag gillar dagar som rullar på så här, man hinner inte tänka så mycket utan allt går på rutin och vips så får man gå hem. Ny dag i morgon, nya möjligheter och nya erfarenheter.

Vardagen för en polis?

Denna text är publicerad i Metro. Jag kan inte lova att det som står stämmer då jag själv inte är polis, men att de ofta får ta mycket, mycket mer skit än vad de förtjänar. 

"Jag är en sursnut som helst vill vara ledig för det mesta. Jag struntar i att allmänheten vill att jag ska jobba på kvällar och helger. Jag är otacksam och lat och dessutom en våldsverkare som inte tvekar att prygla personer misstänkta för brott på lösa grunder. Tyvärr är jag också helt inkompetent vilket resulterar i att det bara blir pannkaka även vid de sällsynta tillfällen då jag faktiskt försöker. Fråga till exempel den familj som jag för ett tag sedan besökte för att berätta att deras pappa/make hade avlidit. Visst, jag satt hos dem i några timmar, ringde anhöriga som kunde komma och hjälpa dem, ordnade dit en präst, kramade dem, grät tillsammans med dem, kokade kaffe, läste godnattsaga för det minsta barnet, men i det stora hela var min insats ganska medioker.

"Jag är en sursnut som


Självklart hade vem som helst dessutom gjort det bättre än jag den gången då jag i en timme stod och pratade med en ung man som bestämt sig för att han inte ville leva längre. Visst, han hoppade inte ner för den där klippkanten, men att det skulle vara min förtjänst vore förmätet att påstå. 

Förmodligen berodde det endast på att det fanns vittnen att jag inte spöade upp den där killen i somras som sparkade mig i magen efter att ha spottat mig i ansiktet. Nu klarade han sig mirakulöst utan blessyrer trots min våldsamma natur. Att jag dessutom pratade med honom under hela resan in och faktiskt lämnade honom med en handskakning i arresten ska naturligtvis avfärdas som en ren lögn från min sida.

Det är inte heller mer än rätt att man använder mig till att skära ner den som hängt sig, ta reda på röran efter en hoppning framför tunnelbanan, gå in i en lägenhet där någon med kniv håller på att riva inredningen eller helt enkelt stå utanför en krog en fredagskväll och av tio personer höra att jag är ett kräk (vilket de i och för sig har rätt i). Jag saknar ju ändå förmågan att ta åt mig av allt det här så vem kunde passa bättre? 

Till sist inser ju var och en att mitt arbete kantas av misslyckanden och övergrepp eftersom jag under mycket kort betänketid ständigt är satt att pröva mitt agerande mot svensk lagstiftning, en lagstiftning som juristerna ofta har svårigheter att tolka. 

Nu, då vi känner min personlighet och intellektuella status inser vi ju att dessa ständiga bedömningar jag gör i min vardag oftast blir helt felaktiga och resulterar i rättsövergrepp och ett uselt utfört arbete. Därför är det inte konstigt att min arbetsgivare, diverse ledarskribenter och andra tyckare missunnar mig möjligheten att ha arbetstider som gör att jag får träffa min familj då och då. Ja, varför skulle jag få göra det förresten, de klarar sig nog bättre utan en sursnut.

Det slutgiltiga beviset för min bristande intelligens är att jag trots alla försämringar i mitt nya arbetstidsavtal fortsätter och kommer att fortsätta med det här. Förmodligen är detta ett utslag av hybris som får mig att tro att jag gör nytta därute. Någon borde prata förstånd med mig.
/ POLIS I STOCKHOLMS LÄN"


Ridskolan är på G!

Nu är ridskolan igång för fullt igen, alla lektioner alla dagar. Ja inte söndagar då men det är ju aldrig lektioner då. Känner mig glad och hoppfull, tänk om det kan flyta på nu. Friska, pigga och busiga hästar som är riktigt glada över att lektionerna är igång igen. De är vana att få röra på sig och nu har de vilat så länge så man ser hur de kryper i kroppen på dem. Full fart framåt!

Städdag!

På söndag är det städdag på jobbet, allt ska städas och kvarkahelvetet ska väck!!!!! Alla som vill får komma och hjälpa till, fler människor innebär kortare tid för alla och större ytor kan städas samtdigt. Alla vill vi väll att anläggningen ska kunna öppna igen? Jag längtar verkligen tills allt är "som vanligt" igen, saknar alla som kommer in och tränar, saknar alla på "andra" sidan. Vet knappt vilka som står där längre.......anläggningen har varit stängd så länge nu så jag kommer antagligen att gå vilse när jag får börja sätta mina fötter på privatsidan igen.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Stockholm

Jag lovar det var mindre snö förra året!

Aprilväder hit och aprilväder dit, hur mycket snö hade vi förra året och hur mycket har vi nu?? Vi har mer snö i år det kan jag lova! För exakt ett år sedan tog vi fram studsmattan och det fanns inget slut på glädjen hos Lucas, undra när vi får ta fram studsmattan i år??

Bortskänkes!

Pga tidsbrist måste jag omplacera mina kära små dammråttor. Hämtas GRATIS, du får själv fånga dom. Dom är stillsamma och lugna och orsakar inte så mycket bråk, ligger mest i hörnen, är förtjusta i golvvärme. De är alla grå, i olika nyanser. De är könsmogna, översexuella och har en tendens att föröka sig i rasande fart!

Tredagarsfeber

Nu har Nova varit feberfri sedan i onsdags och utslagen försvan under natten mot lördag. Jag är ganska säker på att hon hade tredagarsfeber för när man googlar det så stämmer allt väldigt bra. Feber, snorig, hostig och avslutas med utslag och även att det svullnar i lymfkörtlarna i nacken för hennes kind såg större ut på torsdagen och gick ner under fredagen och som vanligt på lördagen. I morgon hoppas vi att det vaknar två pigga och friska barn så att vi åter kommer in i vardagen igen.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Vasastan, Stockholm

Kompisar!


Ser jag våren, ser jag våren???

JA!!!


Plexus är som han är


Fram och tillbaka

Snälla lillasyster erbjöd sig att vakta barnen så att vi kunde gå på BIO. Vi åkte ner, letade en film vi ville se.......och åkte sedan hem igen. Utbudet var verkligen under all kritik, tråkigt med sant. Det fanns i alla fall inget som passade oss. Synd då man fick chansen till en spontan biokväll. Tur vi har många egna filmer att se här hemma och att coop har popcorn.


Tittar ut genom fönstret

Tittar ut genom fönstret och ser att lappmöglet har lagt sig så fint tillrätta på marken, vackert som ett täcke av bomull.
God natt!


Nervös

Ligger i soffan och tittar på let´s Dance, kommer på mig sjäv att vara nervös över att de ska ramla eller nått......varför inte bara slappna av och njuta av att det är fredag och bra TV.

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

För varenda unge
Foto: © UNICEF/Asselin


Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Hoppning

Sitter och tittar på hoppning på svtplay, spännande att det helt plötsligt har börjat sändas så mycket hästsport på TV. Precis innan middagen så satt Nova och jag och tittade på dressyren.

Sover

Det är klart att Nova sover som en stock bara för att vi ska hämta Lucas, jag vill verkligen inte väcka henne.....

Ingen feber

Nova har varit feberfri i över två dagar men det blev ändå inget dagis idag, hon har troligtvis fått nässelutslag. Jag tror att det är de i alla fall, ser ut så. Hon var helt prickig över hela kroppen när jag tog upp henne i går morse, det blev mer under dagen men har blivit mycket mindre under natten.
Hon snorar mycket mindre och hostan är bättre så vi sattsar på att hon är frisk till på måndag.

Sover på rygg

Plexus har en helt egen sovstil


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Östermalm, Stockholm

Hundmatskålen

Fick en fråga om matskålen som man kan se på kortet i ett tidigare inlägg:
Vi använder oss av lite annorlunda matskålar då våra hundar äter, det är som en labyrint och det tar en stund för hunden att äta. Den är väldigt bra särskilt för Gizmo som gärna vill kasta i sig maten. Vi är supernöjda!

Hungrig

Någon är väldigt hungrig....


Smälter

Det droppar från taken, solen skiner och fåglarna kvittrar. Allt känns så mycket enklare en sådan här dag än i går då man vaknar till 2 dm nysnö. Nu är vi på G, nu kommer våren!

2 månader

Om exakt två månader blir vår lilla prinsessa två år, TVÅ år!! Hur kan tiden ha gått så fort? Hon som nyss låg i min mage.....

inte okej

Det är inte okej att det är så här kallt på nätterna, hur ska snön då kunna smälta?

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Marstrand, Kungälv

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Lorensberg, Göteborg

Nova

Sanni har gjort två söta gifbilder på Nova, man blir bara så glad över att se det lilla smutstrollet!

Plexus

Plutten


Syns jag inte finns jag inte

Någon gillar inte dammsugaren....


Blir ingen tur med cykeln.....


BIO

I går kom nyströms på att de hade fyra biljetter till Nobels Testamente, de hade redan sett den så vi fick dem gärna. Jag har pratat om att gå på BIO i flera dagar så vi tog tacksamt emot dem. Tur man har folk omkring sig som kan komma och ta hand om de små änglarna med kort varsel.
Jag gillar "den här typen" av filmer, som Millenium och Sprängaren så det blev en trevlig tisdagskväll i biostolen. Det trevliga sällskapet gjorde kvällen ännu trevligare!

Täcket över huvudet!

Nu drar jag täcket över huvudet och drömmer mig bort till gröna gräsmattor, sol och varma dagar. Glömmer att det snöar ute och i morgon när jag vaknar är det barmark och inte 2 dm nysnö!!

Vad händer??


För varmt

Då har jag än en gång klätt på Nova för varmt, stackars barn! La henne i vagnen och hon somnade direkt, efter knappt en timme så vaknar och hon är ledsen, tror jag det!!! Sjöblöt i svett.......av med kläderna och vips så sov hon igen.
1. hon har feber = varm!
2. hon är varmblodig som sin pappa och bror = varm!
3. det är rätt varmt ute och framför allt i kuvösen = varm!
Summa = barnet kanske inte hade behövt tröja + jacka, mössa och vantar i en åkpåse......undra hur jag tänkte?? Kan man fortfarande skylla på att man är lite disträ 22 månader efter förlossningen???

Gråhårig

12 år och med all rätt lite grå hår i ansiktet.


Jag vill ha vår

Vad är det jag läser på VK??? vad är det jag läser?? Jag vill ha vår!!

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Hersby, Lidingö

Sover

Lilla hjärtat sover fortfarande, jag hör hur hon rör sig men hon har tydligen inga planer på att kliva upp.


Sjuk

Nova är sjuk, hon är pigg som en spigg. Leker, busar, dansar och springer omkring som vanligt fast termometern säger 39 grader. Undra om det är vattkoppor på G??


Vuxna människor!

Är så j***a irriterad på vuxna människor som beter sig som snorungar! Kasta skit på alla och far med osanning. Man tror att människor växer upp och att skitsnack, smutskastning och påhopp någonstans ska försvinna men icke!! Tänk om vi bara vetat, då hade vi samlat en trupp och protesterat. Nu fick alla sitta som fågelholkar och bara se på teatern som utspelade sig. VÄX UPP!!
(nej, för en gångs skull har det inte med hästar att göra)


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ingarö Himmelriket, Värmdö

Vårtecken


Bus!


Fullt ös

Det har varit fullt ös hela dagen, Nova vaknade strax före sju i morse och somnade vid 21. Helga, Colin och Kevin kom hit vid elva, vi åt lunch och barnen lekte som galningar. Vid fyra åkte Helga och jag till Coop och handlade, hämtade den blivande mannen och sedan gjorde vi tacos. Vi åt så det stod ut genom öronen och efter det tryckte vi lite snacks. Körde hem familjen Forsgren/Johansson vid 21.30 och nu sitter jag i sängen och väntar på att Lucas tunga ögonlock ska falla igen. 22.25 ska jag hämta vackraste hunden och hans kompanjoner på bussen, efter det kommer jag antagligen stupa i säng. Tack för en trevlig dag/kväll!!


Grattis URF

Stort grattis till URF som idag vann första omgången av elitserien. Vill även gratta alla andra URFARE till deras fina placeringar samt Sandra till hennes vinst i 1.45 klassen!! Tjoho ni är så duktiga!!


Skumt mms

Fick ett mms med en fölunge, hade inte numret så jag kollade på hitta.se men kunde ändå inte förstå vem det var.....här följer den korta konversationen.


Swisch!


Prinsessan

Red på vackraste idag, hon var som vanligt en pärla. Kom fram till att jag ridit hon i ca 10 år och i dag var första gången någonsin som hon busade! Hon bockade och jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att hon ens kunde det. Jag kände redan i den första galoppen att hon blev ovanligt rund i varje språng och när jag sedan bytte varv så blev det full fart, hihi hon är underbar. Som pricken över i red jag barbacka så det blev lite svajigt.


Vilket håll skulle du köra åt?

Antagligen inte åt samma håll som hon valde.....(ledtråd: ser du den blå pilen?)


Kompisar


Trött häst

Äntligen lite sol så man kan få ligga ner i hagen, vila och sola.


Rumble

Spelet förstör min sömn.......tur det snart är helg.


Torsdag

Det har varit fullt ös från morgon till kväll, har nu landat i sängen och ser fram emot några timmars sömn innan klockan ringer. Funderar på att vara på jobbet redan klockan sex i morgon så jag hinner så mycket som möjligt innan nio. Nova verkar nämligen vara på väg att bli sjuk och om jag måste åka hem tidigare så ska inte mina kära arbetskamrater behöva belastas med så mycket extra arbete. Om jag är riktigt snabb så hinner jag nog även rida en häst innan fikat......(då ska allt stämma hela vägen, bra väder, lättfodrat, snabbmockat osv).


Dagens hus

I dag blir det inget mångmiljonhus utan dagens hus ligger på vår gata och dit vill jag givetvis att någon vänlig och trevlig människa ska flytta. Kanske någon av mina vänner är sugen på ett fint hus, trevliga grannar och bra gård?

I dag vill jag verkligen stanna i bilen!


Söta Måns


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Östermalm, Stockholm

Finn ett fel

Hur svårt kan det vara att hänga tränset rätt? Om 17 andra träns hänger på ett sätt varför hänger man då "sitt" helt annorlunda?? Jag förstår inte......


Ville inte lämna den varma bilen....

När jag kom till jobbet i morse så ville jag inte kliva ur och lämna den varma sköna bilen......ni kanske kan ana varför.


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Lidingö

Ett vårtecken


Stackars Gizmo

Gizmo låg som vanligt under Novas stol i förhoppning om att något gott skulle trilla ner. Och visst trillade det ner nått, ett glas o'boy! Vipps så var hela hunden täckt av choklad och han fick snällt följa med in i duschen för att återgå till normal färg igen. Så kan det gå.


Vem har tagit solen?


Söndag!

Barnen sov till åtta så vi klev upp tillsammans, åt en god frukost och styrde sedan bilen mot familjen Tegström. Väl framme tog vi en promenad till stallet för att tittat på Roberts häst, barnen fick leka och Gizmo fick träna på att träffa lite hundar.
Fullt ös på barnen!
Pigg hund
Det blev en paus och barnen fick äta lite frukt
Taggad kille!
som lugnade sig väldigt fort
Snyggingen, jaja även han i vagnen.....
Barnen tittade på från bästa plats
Efter stallet blev det grillning
Någon var väldigt intresserad av korven i Signes hand
Men lite snökastning duger också väldigt bra om man är hund

Krulltott!


Tvärstopp!

Nova körde sin lilla sparkbil och helt plötsligt tog det tvärstopp! Resultatet blev tårar, blod och ett jack i hakan. Tur mormor hade tejp hemma.....

 


Helt ok


Jag vet att ni har svaret

Eftersom att jag vet att ni läsare kan det mesta så tänkte jag nu fråga er om en liten sak.

I går när vi bytte en trasig lågenergilampa som inte lyst på flera veckor så var den varm.

Hur kan den vara varm???

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Vasastan, Stockholm

Gizmo


Vår

Såg några vårtecken i dag, kanske att man ändå kan se ljuset i tunneln?

Ska jag tolka detta som att någon vill gå ut?


Waiting for the bus like a swede


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Herserud, Lidingö

Rött!

Sanni har fotat sig själv, tycker att bilden är riktigt frän!

Läser tidningen


Kladdfia


sötis!


Leos

Hela förmiddagen har spenderats på Leos med bus och lek!!!

 


Inte ens nio

Klockan har inte hunnit slå nio och vi har redan hunnit äta frukost, vikt tvätt, plockat undan, rastat hunden ordentligt med hela familjen och nu sitter vi i soffan och väntar på nya äventyr. Tänk vad mycket man hinner med då barnen vaknar tidigt.


Respektera att det är stängt!

Vissa respekterar inte att anläggningen är stängd......hålla på att smyga runt knutarna, beta och sedan lägga sig och vila vid solväggen är bara några av sakerna som denna lilla krabat och hennes kompisar håller på med.


Nu börjar det likna nått


Vik hädan sa jag!!


Fantastiskt fint

Om det varit en vinterdag och inte april....


Sötnöt!

Sitter och lyssnar på Lucas som leker på övervåningen, fantastiskt vilken fantasi han har. Sötnöt!!


Vik hädan!!!!


Dag 1

Check!


Bilder tagna med någon timmes mellanrum

 

 


Det fortsätter snöa

Hur mycket snö kan det komma?


Snö?!


RSS 2.0