Jenny

Men nu får det vara nog!
Känner mig ganska frisk nu, inte någon direkt symtom på sjukdom förutom febern som vägrar ge med sig. Känns lite overkligt att titta på termometern och den visar feber när man känner sig frisk men trött. Dock så kände jag att jag nästan ville börja gråt ikväll när jag skulle gå till sängs och upptäcker att jag har fått massvis med prickar i knävecken, på magen, låren och handlederna. De kliar som bara den och om man googlar runt så ser det ut som om det är nässelutslag. JAG VILL INTE VARA SJUK NÅGOT MER, LÄMNA MIG IFRED!!!!! Jag tänker dra täcket över huvudet och vakna frisk i morgon, så det så!!
Köpt filmen!
Blir så irriterad och less varje gång vi köper en dvd film och det börjar med sju stycken trailer, varningstexter för att kopiera eller ladda ner film och sedan reklam. HALLÅ!!! JAG HAR KÖPT FILMEN!! JAG VILL SE FILMEN INTE EN MASSA ANNAN SKIT!!! Är det inte precis det här jag betalar för att slippa?? Om jag vill se reklam och annan skit så kan jag lika gärna kolla på en film på tv4 eller tv3. Det är en ren djungel att ta sig fram till menyn bara för att starta filmen, suck.
Samma sak stör mig när jag är på BIO, jag betalar dyra pengar för att gå och se film, då vill jag inte se 15 min reklam. Visst jag kan tänka mig att se någon ny trailer när jag är på BIO för där byts det ut (på dvd filmen är det samma om 10 år) och man kanske är intresserad av att se någon annan film på BIO.