Jenny

Luckan exploderade!
För några veckor sedan satt Nicke och jag i köket och åt frukost när vi hörde ett konstigt ljud. Vi försöker lokalisera ljudet, Nicke rusar in i tvättstugan och jag hör en ramsa av svordommar och sedan tystnar ljudet. Jag rusar efter och sedan står vi sida vid sida och tittar på tvättmaskinen. Luckan har exploderat!! Som tur är så har luckan ett plasthölje på utsidan och det har klarat explosionen så ljudet vi hörde var allt glas som raslade omkring i "luckan". Där står vi sida vid sida och tittar på vår kvalitetstvättmaskin som ska hålla i 100 år. Vad gör vi nu??  Nicke letar reda på kvittot och givetvis har garantin precis löpt ut!! Vi ringer butiken ändå och de vill inte gärna veta av oss eftersom garantin löpt ut så vi får ett annat nummer som är till en reperationsfirma. Nicke ringer till dem och de är villiga att hjälpa oss för nätta 2.500 + moms!! Nu hade min puls stegrat rejält och jag kände att ilskan började ta vid. Här köper man en kvalitetsmaskin som ska stå för kvalitet och lång hållbarhet! Nicke är alltid så snäll så han vill inte ringa och gnälla hos någon och vill absolut inte stöta sig med någon heller så han behåller lugnet och tänker snällt betala. Det är här någonstans som jag känner att jag inte tänker acceptera detta utan fiskar upp telefonen och ringer till Miele med en puls på 180. I andra änden svarar världens underbaraste människa, en trevlig kvinna som genast vill skicka ut en arbetare för att ta hand om detta. Synd bara att hon sitter i Stockholm och jag i Umeå. Hon lyckas i alla fall lugna mig och påpekar hela tiden att ingen har kommit till skada och att det här löser vi. Sådant här ska inte hända men ibland häder det tyvärr ändå.

Så vart vill jag egentligen komma med detta då?

Jo att köpa kvalitet lönar sig tydligen, även om kvalitet också kan gå sönder. Miele fixade detta på absolut bästa sätt, inget bråk om garanti eller annat tjaffs, en ny lucka sitter nu på tvättmaskinen och alla är glada.
 
Tack miele för bra service!!

 
Sara - Ensamstående mamma

Men fy vad hemskt.. :S Men skönt att det ordnade sig och att ingen blev skadad i alla fall!

Svar: ja det var tur att inte någon av barnen var där eller att "något mer" hände. Men jag var väldigt uppjagad och hon hörde nog det.
Jenny

lars

Man ska inte tvätta en hammare i tvättmaskinen jenny.

Svar: nä jag har lärt mig det nu.....=/
Jenny

mickis

Ja riktigt skönt ska det bli, men alltid jobbigt att lämna djur å killen hemma även fast det bara är en vecka,haha...Tusen tack :) Ja hon var riktigt rolig att rida dock tvärtemot L men det är nyttit :D

Svar: Det är alltid nyttigt att prova olika hästar =)
Jenny

Maria

Exakt det där hände med våran tvättmaskin för ca 1 månad sedan, vi hade också en rätt ny maskin. Jag åkte till Husqvarna Service (vid sporthallen på västra ersboda) och köpte ett nytt glas för under 200 kr! Sen fick sambon byta ut det trasiga mot den nya fina glaskupolen =) Nu hade vi iofs en Husqvarna/elektrolux maskin men de borde ju finnas någon serviceaffär även för Miele tycker jag. Kan vara värt att kolla upp iaf!

Svar: De som kom och bytte hos oss är specialiserade på just Miele, man kunde inte bara byta glaset utan hela jäkla luckan byttes........Han fick skruva isär en stor del av maskinen för att få lös luckan.
Jenny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress