Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Västra Skåne, Eslöv

Sover

Nova sover fortfarande, kanske är det den nya sängen som ger henne en så bra sömn. En tjock madrass och gott om plats. Lucas är på dagis och Nicke är hos tandläkaren, bara jag och katten som kan ligga i sängen och mysa.

 

 


Äntligen!

Efter ca två år i resesängen har Nova äntligen fått sig en riktig säng.


Terapi

Dagens terapiarbete har bestått av att sortera lego efter färg.....


Träning

Åkte en sväng till stallet i morse och tittade lite på Micketräningen, shit vad sugen jag blir på att träna själv!!! kände mig tung i huvudet och pepprade mig med halstabletter under nästan hela träningen, tur det är helg så man hinner kurera sig till måndag.
Passade på att filma när jag ändå var på plats:
Ingela
Rebecca
Jenny
Sandra
Kerstin
Carro
Lamia

Molnigt

Ser molnigt ut där borta....


Rädda Mrs Medicott!!

En kan inte göra allt men alla kan göra något! Kom igen nu, kämpa för en tjejsport och se Sverige ta ett OS-guld i Rio!
 
Ge ett bidrag, alla summor är viktiga, stora som små!
http://www.facebook.com/groups/297479080360753/ 

Projekt

Vi....eller jag eller ja jonas också då, håller på med ett litet (stort) projekt på jobbet. Tankeknölarna går för fullt och nu håller idéerna på att ta form i verkligheten. Jag ser med spänning fram emot och se hur resultatet blir och om det funkar som vi vill så kommer det att göra allt så mycket bättre, smidigare och även enklarare hantering.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ljunghusen / Ljungskogen, Vellinge

Skura skura

Idag har vi skurat väggarna i ridhuset.


skiter i er

Min telefon verkar ha levt ett eget liv i några dagar utan att jag vetat om det.....några har fått några konstiga sms och när Nicke förskte skicka sms till mig i helgen så stod det att det blev levererat men jag fick aldrig något sms. Helt plötsligt ser jag under inställningar att den har ändrat så att den ska ta emot och skicka sms via min mejl. Nicke fick helt enkelt rycka in och hjälpa mig med telefonen strax innan sex i morse och nu verkar det som om den är sitt vanliga jag igen. Så om det är någon som har försökt nå mig under dessa dagar och inte fått något svar så är det inte så att jag skiter i er eller ignorerar era meddelanden, det har bara inte kommit fram till mig som det ska. 

En morgon i oktober


Höst


Duktiga häst!

I bland får man en häst i sin närhet som man bara gillar så där lite extra, som man känner lite mer för och som man gärna lägger ner lite mer tid på. Balanz är en sådan häst, han är lyhörd, nyfiken, snäll och väldigt sugen på att lära sig nya saker. I dag fick han prova att bära lokselen för första gången och det gjorde han med stolthet. Det var inte en reaktion när vi la den på hans tunna rygg och han reagerade ingenting när vi sedan traskade iväg mot ridhuset trotts att det skramlade som bara den. I bland blir man bara så stolt över dem......


Jobbet

Så här jobbar vi på fredagar!


Sol

I dag såg jag solen!!!!! I säkert två minuter.


En lördag i oktober


?

Vad är det för nederbörd??


Balanz

Söta, rara lilla hästen har i dag tagit ett stort kliv in i vuxenvärlden. Han har haft ryttare på ryggen för första gången och det skötte han till 100% Det är så fantastiskt att få jobba med en sådan positiv individ som bara söker efter att få göra rätt och suger in allt man försöker lära honom.
 

Rekord!

Lucas har somnat!!! Måste vara något slags rekord att han redan sover! Han brukar aldrig vilja sova och han kan hålla sig vaken längre än oss om han vill. I går somnade han efter 23.......nu ikväll så försökte vi vara nästan övertydliga med allt vi gjorde så att han kunde förbereda sig för sängen. Han badade, fick se lite på tv och varvade ner. När det väl vad dags att släcka så sa han givetvis att han inte ville sova och började skruva på sig och ville röja runt. Jag sa bara vänligt till honom att han inte alls behövde sova bara ligga där på kudde och fundera. VIPPS!! så sov han, tjoho!!! Nu är det bara den lilla krabaten kvar, dock verkar det vara väldigt tyst där inne just nu.

Växtvärk

Hmm, kan man ha växtvärk när man är i min ålder? Jag har ju som ändå krympt lite de senaste åren så det vore inte mer än rätt om kroppen genast såg till att rätta till det och växte tillbaka de 2,5 cm som jag tappat.....
Kanske det är benhinneinflammation? det känns dock som växtvärk.....har hon i skenbenen och i lårbenens framsida.

Gizmo

Gizmo är inte som alla andra hundar, varje dag när vi ska gå hem från jobbet så får han ett tokryck och bara hoppar och far i kopplet.........haha ja man skulle kunna tro att han är 1 år gammal.

Snö

Idag föll den första snön, det la sig som ett vitt täcke över marken och allt blev så ljust.


Nu är jag inte trött längre.......


Sugen på att hoppa fallskärm?

Shit säger jag bara.........undra om det pirrade i magen?

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Östermalm, Stockholm

Botten

Att mötas av en tom havrevagn på måndagsmorgonen gör att hela mitt humör går i botten.......


1 månad

1 månad kvar, tjoho!

Vad vill du köpa?

Barnen leker affär och Nova ska handla, Lucas drar kortet och frågar vad hon vill köpa? -mormor svarar Nova. Lucas blir skitsur och svarar med arg ton -du kan väll inte köpa mormor HELA tiden?!?!?!


Himmel

Blå himmel, det är så här den ser ut i fall ni glömt......


Tur man har bra kläder...


Färjan

Sitter och tittar på inspelade avsnitt av Färjan. Herregud, var hittar det alla dessa människor??

Barnen

Barnen leker tillsammans i Novas rum, inget bråk bara lek och glad miner.....undra hur länge det varar?


Fin morgon


Tonårsbrev

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fintstädat och att sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till 'FAR' Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste brevet från sin enda son:

Kära Far! Det är med stor sorg jag måste skriva till dig. Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med Mor och dig. Jag vet att du och Mor fortfarande tar mig för ett barn, men Far, jag är alltså 17 år gammal och jag vet hur jag skall ta vara på mig själv. Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du aldrig skulle vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder och för att hon är så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder. Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans. Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern. Vi delar så många drömmar om framtiden. Far, hon säger att hon ska köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar barn. Alla henens barn har olika pappor, men hon säger att med mig är det annorlunda. Far, jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött? Susanne har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt .Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att  försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk. Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre i framtiden. Du skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.

Med vänliga hälsningar

Er son

P.S.

Far, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Kalle. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betyget som ligger i skrivbordslådan. Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Sövestad - Baldringe, Ystad

Upp, ner, fram eller bak?


Godmorgon


Är det solen?

Är det solen jag ser?? Är det solen?


Mitt fel?

Fick en kallelse till tandläkaren för några veckor sedan, mejlade dem genast och bad dem kalla mig efter nyår istället. Fick tillbaka ett mejl dagen efter om att de avbokat min tid och att jag skulle bli kallad någon gång i början på nästa år. Bra tänkte jag och raderade det sedan ur mina tankar....i går fick jag helt plötslig ett sms om att jag var välkommen till tandläkaren i morgon på den bokade tiden ( läs idag) funderade en snabbis på om det kanske var ett sådant där sms som går ut automatisk som tex från blodcentralen när man har tid där. Tänkte inte så mycket mer på det eftersom att jag avbokat min tid samt fått svar om ny tid ska skickas. Gissa om jag blev förvånad i morse när de ringde från tandläkaren och frågade var jag var??!?!? Jag förklarade att jag avbokat min tid för några veckor sedan och att jag ska få en ny tid. Kvinnan i andra änden blev sur och frågade om jag inte fått ett sms?!? Jo det har jag och så förklarade jag hur jag hade tänkt. Hon blev ännu mera bitter och förklarade för mig att om man får ett sms så har man en bokad tid! Jag sa återigen samma sak som jag sagt tidigare och menade på att jag varit ute i god tid med min avbokning. Det hela slutade med att jag fick en uppläxning vad gäller sms från tandläkaren och sedan var samtalet slut!
Så vad har jag då lärt mig av detta? Jo, även om jag avbokat min tid och fått ett svar på det så kan jag ändå inte garantera att min tid verkligen är avbokad. Det hela verkade alltså vara mitt fel även om jag tyckte att jag för en gång skull varit ute i god tid med en sak.


Varför?

Varför slänga skiten på gödselplattan när man kan lägga den på ett långt led....


Humor!

Tur hästar har humor, de vet precis hur man vill bli mött på morgonen!


Vissa tar längre sovmorgon än andra...


Körkort!!

I dag har lillasyster tagit körkort! Hur kan hon ha blivit så gammal så hon får köra bil? Nu har två av mina småsystrar körkort, bara en kvar som är utan då.....
Stort grattis, vilket kliv ut i vuxenvärlden.!


Baka, baka liten kaka

Ikväll har vi bakat bullar, snickerskaka och rispuffkakor. Hoppas nu att de blir goda så man slipper skämmas när gästerna kommer.


Patrik Kittel

Förra helgen hade vi en clinic med Patrik Kittel, han var helt fantastisk att lyssna på, rolig, trevlig och bra på att förklara saker så att det blev spännande att lyssna på. Han sa enligt mig väldigt många självklara saker som tex att hästen ska vara framme för skänkeln. Tror att alla var väldigt nöjda och inspirerade när clincen var slut, var och varannan människa åkte nog hem och trimmade lite extra den eftermiddagen.
Här är en kort film som Maria har filmat, det är Patrik som riden på en häst från Sundsvall. Han pratade väldigt mycket med hästen, gav den beröm och gjorde den lyhörd på vad han ville. Den var riktigt ivrig att göra sin ryttare nöjd.....ibland lite väl ivrig.
 
 

Tur man har bra kläder...


Är det möjligt?

Att Nova äntligen har bestämt sig för att stänga igen korpgluggarna och somna? Hon har kämpat emot länge ikväll....så trött men ändå så stark vilja att hålla sig vaken. Söta barn!

Lunch

I dag blev det lunch på den nya restaurangen Vezzo. Stort plus för den goda maten och - för den något höga ljudnivån.


Lek!

Hämtade barnen på förskolan, ilade hem i regnet och satte igång med maten. Medan maten skötte sig någorlunda själv på spisen passade vi på att leka med det nya "grodspelet". 

Efter maten pysslade Lucas och jag med lite siffor och bokstäver.


Jag har ett skelett i tvättmaskinen...


Två busar

I dag har jag ridit på två busar, en liten och en stor.


Lucas dag

Fem år! Hur kan det redan ha gått fem år sedan han föddes? Vår bäbis har blivit stor. Tiden bara rusar iväg och snart är han väll 18 och har körkort. Det gäller att ta vara på den tiden då han fortfarande kan tänka sig att hålla mamma i handen.
Grattis älskade Lucas!!


Sötnöten!


Man kan hänga träns på olika sätt...


Dimmigt på morgonkvisten


RSS 2.0