Jenny

Terapi

Dagens terapiarbete har bestått av att sortera lego efter färg.....

Sara - Ensamstående mamma

Hurtigt värre! Det var ju inte lite lego heller haha.. Det är typ det enda som Jonah önskar sig i julklapp, smålego.

Svar: Men han får mer än gärna komma hit och bygga, det är rätt mycket lego......mycket är från när jag och Nicke var små, grannar och sedan presenter när Lucas har fyllt år.Lucas var så glad i går när han kom hem, han hade fått leka med Jonah, de hade varit på dungen och han hade fått hämta han dit själv =) han skulle nog vilja flytta hem till er =)
Jenny

Sara - Ensamstående mamma

Haha ja jag hörde det.. Jonah berättade för mig, men var besviken över att han bara fick vara där en liten stund haha :P Men när är Lucas född? Undra om dom kommer hinna gå med varandra något där innan Lucas börjar förskoleklass..

Svar: Lucas är -07 när får Jonah börja gå där? Han pratar om honom typ 20 h om dygnet, ska snart skaffa öronploppar =)
Jenny

Sara - Ensamstående mamma

Haha, ja det är samma här.. Jonah pratar om Lucas heeela tiden haha. Jonah börjar där nästa höst, så jag antar att det är då som Lucas börjar förskoleklassen.

Svar: ja det är nog tyvärr så det inte får gå tillsammans något mer =(
Jenny

Sara - Ensamstående mamma

Riktigt synd.. men tur dom träffar varandra på rasterna i alla fall, och så bor vi ju faktiskt nära varandra - men vi är ju sämst på att träffas haha.

Svar: ja vi bor ju riktigt nära men kan ändå inte ses.......det måste vi ändra på. Det kanske iaf går att ordna så att barnen får ses även om päronen har mkt att göra =)
Jenny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress