Toppen!


Finaste C


hur gick det?

Det har regnat i Umeå idag.....

En sjö!

Hagen är numera en sjö!


Grabbarna grus!


Fullt ös!

Dagen har gått i ett, fullt ös kan man säga. Har hunnit med "det vanliga" samt motionera fyra underbara hästar. Två till hade behövt motion men det fanns tyvärr ingen tid för det. Veckans praktikant har varit väldigt duktig, Sudden har fått sig ett bad och alert har fått kort päls. Morgondagen lär gå i samma tempo om inte fortare då vi ska till veterinären på morgonen och sedan hinna röra på minst en häst, tur jag trivs bra när det finns saker att göra.


Emelie och Gastus


Sandra och Lillan


Anna och Casalls Etoile


Sandra och Chessan


Anna och Shacira C 1.20


Kerstin och Casag


Sofia och Eleisa


Sandra och Lady


Jessica och Athos

H

Rebecca och Kanan


Filmer

Hade inte kameran med mig så jag kunde fota under helgen, fick bli lite filmer istället.

Anna och Shacira C 1.20


Emelie och Tabatinga


Sandra och Lady


Kerstin och Grodan


Ida och Penny


Sandra och Chessan


Jessica och Athos


Malin och Hilda Pil


Jenny och Byoux


Mamma

Min mamma skämmer verkligen bort mig!


Härligt med en varm brasa


Sandra och Lillan


Rebecca och Kanan


Anna och Shacira C


Maria och Cornet


Kerstin och Caracalla


Sova?

Varför sova när man kan vara vaken? Alla andra sover och jag är pigg som en spigg. Lika bra att åka till stallet och göra klart lilla fuxen innan tävlingen.


Tomt

Som vanligt när vi ska handla så gapar många hyllor tomma. I dag var det slut på bananer och ost. Jobbigt att det är slut på bananer redan på fredag vid fem. Känns inte som om bananbilen kommer redan i morgon....


Lilla tanten

Jag diggar tanten på coop som precis plockade godis från marken, stoppade det i fickan och sedan promenerade iväg som inget hänt....


Iakttagen

Jag känner mig iakttagen....


tiden går

Tänk vilken tur jag har som har hittat mitt stora hjärta och mannen i mitt liv. Att vi idag har fått tillbringa 16 år tillsammans känns helt overkligt, har det redan gått så fort?. Vi har två underbara barn och vi får njuta av livets dagar ihop, i med och motgångar, i vått och torrt. Tänk att han alltid finns där vid min sida, jag fick det bäst.

Dimma


Brr

Brr, ska det bli kallt nu?


Fem minuter

0-5 min.....5 minuter är jättelång tid om man väntar på nått.....


Flytt av huset!

Jag har inte beställt flytt av huset så jag skulle bli glad om den som drar i knutarna genast lägger av, tack på förhand.


Hoppträning

Jag vill också hoppa, jag vill också träna!!! Jäkla hjärnspöken!!!

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ekerö

Dagens tv-tablå

Nova vill inte se barnprogram utan hon vill se dagens tv-tablå åka förbi, varv efter varv.......


Duktiga hästar

I dag har jag varit ute på en liten runda i skogen med Cassie och på eftermiddagen blev det lite arbete i ridhuset med de nya krabaterna.


Twitter

Nova har gjort sin första twitter, synd bara att det ser ut som om det är jag som twittrat om Leos lekland....busunge!


Pigga barn

När ska barn lära sig att kliva upp pigga och glada på vardagen och sedan sova lite länge på helgen? Varför är det alltid tvärtom?


Trött

Ännu en lång dag börjar lida mot sitt slut. Har tillbringat större delen av dagen på kliniken med blandat resultat. Var inte hemma i huset för en vid fyra, umgicks med lillasyster, mamma och barnen innan jag hämtade Nicke på jobbet (han ville tydligen inte cykla hem i det fina vädret....) vi åt räkmackor till middag och sedan åkte jag en stund på Micketräningen. Blir så sugen på att få vara med och träna så det kliar i hela kroppen. På väg hem från stallet svängde jag förbi Coop så att vi har något att äta till frukost i morgon. Nu ligger jag platt i sängen och ögonen är tunga som bly. Det är verkligen läge att säga GOD NATT!


Glömde

Glömde berätta att det gick bra både för Lilla och stora C hos veterinären. Nu är det bara att tuta och köra!

Rida på hjärtat!

I dag när vi var på koll hos veterinären fick jag äran att rida på hjärtat (i jeans och lågskor). Har inte ridit henne på flera månader men samma härliga känsla infann sig direkt då jag kastades upp på hennes runda mjuka och varma rygg. Hon har vilat sedan den 4 juni men direkt jag tog tyglarna så var hon på plats, fantastiska häst! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag får vara nära henne och ofta önskar jag att hon var min, bara min.


Ut och åka

I morgon kommer arbetsdagen till stor del bestå av bilåkande men även bra besked (håll alla tummar och tår). Åker iväg med både lilla och stora C, båda mina små hjärtan. På fredag blir det mer bilåkade och då blir det förhoppningsvis många frågetecken som rätas ut, även nästa vecka blir det en tur med bilen men den gången vet vi i alla fall vad som ska göras.

Hmmm

Lillasyster är här och ser på film med några kompisar. De ska tydligen se Star Wars....eller var det Star trek....hmm det var nog star wars......inte för att jag vet vad som är skillnaden. Kanske borde ta reda på det? eller inte......

Gastro

Tog ut Gastro på en tur i skogen, solen sken och bådas humör var på topp.


Gizmo´s dröm!


Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: En egen Ö, Strängnäs

Krig i tvättstugan!

En kompis till mig fick sig ett gott skratt ikväll då hennes sambo förklarade krig mot grannarna i tvättstugan.

11 år

Tänk vad 11 år kan gå fort, eller fort är inte rätt ord. Men det känns inte som om det är 11 år sedan jag satt i vår lilla 1:a och tittade på nyheterna om attacken mot bla World Trade Center som spreds över hela världen. Jag satt som klistrad framför TV:n och det kändes som om TV4 visade en actionfilm med Bruce Willis eller nått i den stilen. Jag tycker fortfarande att det svårt att sätta ord på känslorna jag kände den dagen men ett av orden är i alla fall overkligt.......

Nya hästar

Ridskolan har fått fler nya hästar. Fyra pojkar och en flicka. Olika åldrar och olika storlekar. De verkar vara väldigt snälla och trevliga. Vi har börjat jobba med dem lite smått och hoppas att de kommer att trivas hos oss.


Lek

Medan männen lekte med sina helikoptrar och radiostyrda bilar så passade jag och barnen på att leka i lekparken samt utforska en liten hinderbana i skogen.


Kul med djur

Vissa morgnar är roligare än andra när man kommer till jobbet.....två lösa hästar under natten kan bara innebära bus på hög nivå! Cobra tyckte nog att han var fyndig då han försökte gömma sig i en tom spilta.....


Nu börjas det...


Höst och lek

I dag kändes det verkligen att hösten var här, vinden stormade runt knutarna och löven virvlade runt. Frös som bara den när vi var och åt lunch men på eftermiddagen när jag hämtat barnen så kändes det lite varmare så vi passade på att leka ute en lång stund.

Katterna

Våra två små råttjägare!

Lakritz har blivit grå om nosen på äldre dagar.

Måns, fegast i stan
 

Zacc

Vår nya medarbetare Zacc


Jenz

Vår nya medarbetare jenz!


Föll dit igen

I går var det dags för årets fjärde bröllop, snygg Elin fick sin snygg Erik! Jag föll givetvis dit igen, tårarna rann nästan hela vigseln igenom.....och inte kan man gråta tyst och fint heller utan man ska snörvla och frusta så att hela församlingen ser en. Inte blev det bättre när Eriks mamma höll tal, då gick hela middagsservetten åt.

Tack familjen T för att vi fick dela denna dag med erl!

SURF

Packade in hela familjen i bilen och åkte till SURF en snabbis på morgonkvisten. Vi såg bara 1m och sedan åkte vi hem igen. Luftade kameran och jag kan direkt erkänna att jag + kameran + 1m inte går hand i hand. Diverse roliga och annorlunda kort fastnade på linsen.


RSS 2.0