Mycket!

Vet att jag sagt det förut, det är väldigt mycket på jobbet just nu. Man kommer dit och hinner knappt gå hem, halva veckan har redan passerat och snart är det helg, har jag tid med det?

En sover, en kvar

Nova har precis somnat och nu börjar den lilla processen med att lägga den äldre, det är inte det lättaste om jag säger så........

Betet


Hästarna var verkligen sugna på att komma till oss i dag då vi hämtade hem de sista från betet, de stod längst bort i hagen och i vanlig ordning vägrade vissa att bli fångade. 
 
 

Funkar fint för mig


Trädgårdstomte?

Ibland tror jag att jag har en egen liten trädgårdstomte som kommer fram under natten och ser över mina rabatter. Kan inget om blommor men det blommar över allt på tomten, år efter år.....


Söndag

Älskar att vakna först på morgonen, dricka en celcius i solen och pyssla på i lugn och ro. I morgon väntar jobbet men vet ni vad, det känns helt okej!


Bara två dagar kvar

Och nu menar jag inte tills semestern är slut utan till jag måste lämna tillbaka de två små söta ponnyerna. Svettigt men roligt!


Spring allt vad du kan!

Om du någonsin får syn på eran treåring högst upp i trappen, hållandes en ask med tandpetare och du råkar tänkte i en hundradelssekund att du nog hinner springa upp för trappen och ta den ur handen på barnet innan du får se massvis med tandpetare spruta ut för trappen, tänk inte, spring uppför allt vad du kan!!
 
 
Ett tips bara.......

Lång dag

Fick som vanligt sovmorgon av mina kära barn, klev upp, fixade välling och drack en celcius. Pysslade på inne en stund innan vi gick ut i det underbara vädret. Nicke kom hem vid elva och då drog jag till stallet och tog hand om de två söta ponnyerna. Q och jag tog en fantastisk tur i skogen! Hem och passade på att sola lite innan vi styrde till familjen Lindmark för en god middag och underbart sällskap. Kvällen avslutades med lite mer pyssel och nu funderar jag på att kanske peta i mig en godis eller två.


Q


Grattis

Grattis älskade vän på din dag!!!

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Zlatans hus 

Mycket tankar idag

Det händer mycket saker i Umeå idag, tråkiga och hemska saker. Man kan inte tänka på annat och mina tankar går till de anhöriga. Tre stora polisinsattser har skett under natten/dagen och två av dem kanske hör ihop, vill inte spekulera i något utan jag hoppas bara att polisen kan göra ett snabbt och bra arbete.
 
Ta hand om varandra där ute!

God middag

Hade morgon i stallet så jag åkte dit och släppte ut strax efter åtta, borsta två smuttsiga ponnyer och red sedan Q, han var så fantastiskt fin att rida idag, avslappnad och följde minsta fråga som jag ställde till han. Öronen spelade och han frustade lite lätt till och från, söta rara ponny!
Hem, duschade och drag till Haga för lite häng innan det blev gokart körning för alla glada som ville köra. Hem till huset och fikade lite innan vi alla sjönk ihop i soffan efter dagens alla tankar och funderinga. Kvällen avslutades med god mat på Allstar för att fira Tobias, tillsammans med goda vänner. Nu ska jag snart sjunka ner i sängen och hoppas på att få sova hela natten.

Dagarna rusar fram

Hinner inte blogga nu när vi är lediga, borde man inte ha mer tid då (någon som har tid över som vill dela med sig )? Det händer så mycket saker hela tiden så om jag skulle uppdatera om allt så skulle ni bli helt nertryckta i skorna av allt bloggande.
Har iaf hand om världens underbaraste ponnyer, de sköter sig strålande och jag är inte säker på att jag vill lämna tillbaka dem!

Dumma mig2

Tumme upp tyckte Lucas!


Sötnöten!!


Hmm

Vågar knappt säga det.....bara jag vaken. Barnen sover fortfarande.....


När?

När ska jag hinna blogga? Tiden rusar fram, håller på med pysslet hemma, roar två små barn, hinner med att ha semester och är ponnyvakt. När ska jag hinna bogga? Tur jag börjar jobba snart så att allt blir i sin ordning.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ängelholm Kommun

Gizmo


Lucas och jag

Vi gick upp tillsammans vid nio i morse, nu ligger vi här tillsammans i sängen och funderar på när vi ska somna.....det är mammas pojke det här, vem behöver sova?

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Blentarp

Bästa promenadsällskapet!


Kliva upp?

De andra sover fortfarande så skönt, kanske jag borde kliva upp och njuta av lugnet?


Inget pyssel

Idag har det inte blivit något pyssel alls här hemma, istället åkte vi till Ö-vik med goda vänner och badade hela dagen. Skönt att göra något annat en dag men i morgon får vi nog fortsätta med pysslet.


Lång dag

Vi klev upp vid nio och sedan har dagen rullat på i ett trevligt tempo, vi har hunnit med en massa pyssel här hemma och avslutade dagen med en god middag tillsammans med kära vänner. I morgon väntar nya äventyr!

Störst av allt är kärleken!

 

Bröllop J+T

I går var det dags för dagen med stort D, Jeanette och Tobias sa JA till varandra och vi fick äran att vara där och dela deras dag. Det blev en underbar dag med sol, god mat, dans, skålande och framför allt väldigt mycket skratt. Det är en dag jag kommer att bära med mig och tänka tillbaka på, lite kort blev det även under kvällen.....hmm ja si så där över 1300 bilder skramlade jag ihop. Tänkte bjuda på några få bilder men eftersom klockan tickade iväg så blir det några spontana ströbilder, kan hända att jag sätter mig ner i morgon och letar fram någon riktigt extra bra från kvällen. Brudparet bjöd på en och annan annorlunda bröllopsbild om jag säger så.
 

En em i Nordmaling

Följde med Lina på hopptävling i Nordmaling idag, alltid trevligt att åka på lite mindre tävlingar även om vissa saker kan ta lite längre tid än man räknat med.
 

I morgon

Vi har redan avslutat kvällens pyssel och sitter nu i soffan med en skål glass i knät. I morgon måste jag nog ställa klockan så vi går upp i tid och hinner pyssla lite innan det blir dags för bröllop. Sol och varmt har jag beställt!


Vacker kväll


Sova?

Borde man kanske sova? Eller borde jag kanske prova och bestämma mig för en klänning till bröllopet på lördag...eller kanske jag borde äta? Mat, är hungrig, kan man äta den här tiden? Nä, då tror grannarna att jag är mer tokig än vanligt!


Ser ljuset!

Jobbar på, jobbar på, ser dock ljuset!


Blä!

Ibland får jag väldigt ont i magsäcken, har ännu inte lyckats lista ut vad det är som gör att det börjar göra ont. När jag får så här ont så kan jag inte göra något, viker mig som en fällkniv och vill bara dra ett täcke över huvudet....stoppar i mig två värktabletter och hoppas snart att vara på banan igen.


Livskvalité


Tjatigt

börjar bli lite tjatig mening men flitens lampa lyser fortfarande här hemma och nu känns det som om man ser ett slut på det hela.

Härliga, underbara semester!


Möhippan

Möhippan för Jeanette blev väldigt lyckad. Lerduveskytte, lunch vid sjön, hinderbana, chokladprovning, middag, lekar och framför allt mycket skratt!! Tror att grabbarna jobbade lite hårdare på Tobias under svensexan.....


Fotboll!

Det är mitt i natten men här sitter vi och ser på fotboll, vilken match!

RSS 2.0