Full fart

Den här dagen bjuder på mycket spännande!


Vakna

Var ska den här dagen sluta?


Sagt det förut

Säger det igen, flitens lampa lyser starkt!


Lyser

Flitens lampa lyser fortfarande i detta hus.


Dagarna går

Dagarna rusar fram, vi jobbar på och man behöver inte fundera på hur dagens timmar ska fyllas. Tjoho vad bra det här kommer att bli (hoppas jag).


Middag

Varit på middag med delar av jobbet, mycket trevligt!


Semester!

Tjoho vad det är härligt med semester, synd bara att John blund tydligen har semester han med......


dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Saltsjöbaden

Måndag

Första semesterdagen är snart över, vi har hunnit med ganska precis lagom mycket saker under dagen. Sovmorgon, besök, lunch, lekpark, klippning av gräsmattan, lite spackling och pyssel i hallen. Sakta sakta kommer detta att bli vårt härliga, underbara hem som vill ha. När vi flyttade in så var vi tvungen att göra om exakt alla rum i hela huset så det blev väldigt neutralt i alla rum, nu har vi bott in oss och känner att vi vill göra det där "lilla extra" inte bara vara nöjd. Jag vill känna att detta är mitt hem så fort jag kommer innanför dörren, trivas i alla rum och känna här vill jag bo och inte gå utanför dörren.....haha ja kanske inte så drastiskt men ungefär, hoppas ni förstår vad jag menar.

nu vet ni.....

”Dammtussarna under sängen är bara änglarnas små tofflor”

Tack!

Jag vill säga tack till alla som har visat sin omtanke när Lakritz hastig och oväntat gick bort i går. Hon är kanske "bara" en katt i mångas ögon men för oss var hon vår katt, husdjur och en älskad familjemedlem. Hon har följt oss i 13 år, hon flyttade in direkt med Nicke och mig i vår första lägenhet, sovit intill mig i sängen, följt med oss på promenader, varit på egna äventyr i över två veckor mitt i smällkalla vintern, hållt grannarns katter på sträckbänken, hållt gnagarna borta men framför allt så har hon varit en fantastisk katt för barnen. Hon har låtit alla gårdens barn klappa, mys och gosa med henne. Hon älskade att mysa med Nova och kurrade högt så fort hon klappade henne. Det bästa hon visste var att få ligga i famnen och hon ville alltid vara med om det hände något spännande. Hon gillade att "puffa" hårt med nosen mot ens hand så att man inte missade att klappa henne hela tiden.
Hon är enormt saknad och jag kommer på mig själv att titta ut genom fönstret för att se om hon kommer lunkandes på gatan........
 
 
 

Sov gott älskade vän, tack för allt

2000-2013
 
 

Midsommar

Midsommar blev en helt fantastisk dag, först en härlig sovmorgon, vidare till Tegströms för lunch och allmänt häng för vuxna, alla barnen fick tid att leka tillsammans, busa, springa, klättra, hoppa och gunga. Vi packade in oss i bilarna och drog vidare hem till Lotta som bor ute vid havet. Barnen fick springa som galningar, bada, rulla sig i sanden och plaska i vågorna. Även några av de vuxna kastade sig ut i det kalla vattnet. Tillbaka till huset för att äta god mat, lyssna på musik, gå tippspromenad och bara umgås, en helt underbar dag och kväll. Tack alla inblandade, det här är ett minne att bära med!
 

Vaken

Som vanligt är det bara jag som är vaken, funderade på en morgonpromenad men då himlen ÖPPNADE sig så tror jag att jag stannar kvar inne!


Nej!

Nej, jag är inte sjuk! Inte inte inte!!!


Hej kompis!


Frihet!

 

Studenten!

Liten har blivit stor och i onsdags tog hon studenten!

Regnet vräkte ner!

Det är JÄTTEroligt med studenten! Tjoho!

Fina systeryster!
Några av gästerna som kom på besök
 

Regn

Hmm, det har regnat idag..


Plockat upp

Maria skrev på sin blogg häromdagen att hos alla andra "verkar ALLTID livet vara frid och fröjd utan bråk eller över-aktiva barn!" Därför bjuder jag nu på en bild från Novas kaosrum innan jag städade det, håll till godo!

Dock brukar jag tänka exakt likadant som henne, det känns som om det bara är våra barn som stökar ner, bråkar och att man aldrig hinner städa eller plocka undan.


Att bära ett barn

Att få bära ett barn som sover i ens armar
måste vara något att det ljuvligaste som finns

Promenad


Sover

Barnen sover, varför är jag vaken?

Spån

Det är mycket roligare att ställa ut spån när man får skoja till det lite med hästarnas namn.....
 

Studenten!

I går blev det studentfiranade för hela slanten, stupade i säng då jag kom hem och vaknade i morse då klockan ringde, släpade mig till jobbet och undrade om jag ändå inte hade behövt sova lite mer än dryga 10 timmar. Kameran fick stanna hos mamma i går så jag får bjuda på lite bilder från dagen så fort den kommit hem igen.

Lite bilder från hoppet


Lucas är en gentleman när Selma ska kliva av gungan

Ungefär så här tänker Dino se ut när hon hoppar

Lite utrustning, är detta verkligen säkert?

Böj dig som en banan blev rådet inför hoppet

Det lilla planet som ska ta upp hopparna till rätt höjd

Bettan kanske borde byta yrke?

Medans hopparna var på väg upp passade det lite större planet på att landa

Ser ni pricken? Dino har hoppat!

Högt högt upp svävar det omkring
En liten landning

Sväva sväva

Det var flera som hoppade

På väg inför landning

Snart fast mark under fötterna

Tjoho, hon klarade det!!

Hårdingen!

Tur hon fick hjälp med skärmen


Dino visar hur hon gjorde under hoppet

Sommar!

 

Iväg

Mot betet!


Hoppade, hon hoppade!

Klockan tickar iväg och jag hade tänkt visa er då Dino, modiga Dino kastade sig ut ur planet på 3000 meters höjd och svävade iväg med en liten gul fallskärm. Får helt enkelt visa er massa bilder i morgon för jag tror att jag måste krypa ner i sängen och försöka sova några timmar innan klockan ringer för lite jobb. I kväll får ni hålla tillgod med två snabba bilder.

Bus!


En förmiddag vid havet

Är cirka två månader sedan vi var här förra gången och man kan verkligen säga att allt är förändrat. Från vitt till härligt blått och grönt. Ett lugn lägger sig över hela mig och jag känner att jag kan stanna upp och njuta av livet eller som Tessa kallar det, paradiset!

2 månader


1 april 2013
6 juni 2013
 
Det händer mycket på två månader!

Balen

Tänker tillbaka på den tiden då jag fick gå på balen, hur man fixade till sig och hur roligt det var, hela livet framför sig. Det är en kväll man kommer att komma ihåg och jag såg hur glada lillasyster och hennes kompisar var. Vilken underbar kväll de fick!

Landningsbana

En lite fjäril landade på min hand idag


En liten bild

Bjuder på en liten bild från dagen, visar mer i morgon.


En liten skylt

Undra om budskapet går fram?


Blogga

Skulle vilja blogga, visa bilder från balen, havet och Gizmo när han badar. Ögonen däremot vill något annat. Tack för en trevlig dag och kväll, hörs i morgon.


Tio i tio

Nä men om man skulle ta och väcka barnen då?


Pyssla

Håller på att pyssla med lite saker här hemma, har inte varit nöjd med gardiner, blommor och krukor. Har inte känts rätt och på något sätt har jag bara låtit det vara så ändå. I söndags var måttet rågat och jag kände att jag nästan höll på att börja gråta för att jag inte ville ha det så här!! En god vän gav mig en bra länk till fina gardiner och jag blev genast lite gladare. I dag åkte Jag och panikhandlade gardiner till köket eftersom att de jag köpte på nätet är ca en vecka bort och jag kan inte vänta så länge, sen gör det inget att ha några gardiner att byta mellan. Har även köpt lite kuddar till soffan och på torsdag eller fredag får jag leta efter krukor och blommor som jag trivs med. Sakta sakta känner jag nu att jag börjar hinna med lite pyssel i huset, jag vill inte leva i detta kaos!


Städa städa


Trötta hästar


Livsnjutare!


Sova?

Borde sova, ligger och lyssnar på musiken som kommer från yran. Funderar på hur hög volymen måste vara där om jag hör det så tydligt. Ser på Troja, inser att jag inte riktigt gillar sådan filmer. Orkar inte byta kanal, i-landsproblem.


På tävling i Kågedalen

Stina ringde 05.40, hästen var lastad och de var på väg till mig. Hoppade upp ur sängen och ner i rena kläder. Vägen mot Kågedalen bjöd på stora läskiga regnmoln!
f
När vi kom fram drog dock molnen vidare på en gång och solen började genast värma igen. Vi lastade ur och gick banan, sedan var det dags för start. Stina gjorde en jättefin runda trots att det blev lite kort om tid på framhoppningen då det var en tjej som trillade av precis innan och blev liggande en lång stund. Efter den lyckade ritten bestämde vi oss för att åka hem igen, glada och nöjda!


En idolbild på banbyggaren!
 

Redo

Nu åker vi! Eller ha jag väntar fortfarande på bilen....


RSS 2.0