Jenny

Gizmo - ryggskott?
Googlar, googlar och googlar för att hitta rätt på folk som har haft liknande symptom som vi har med Gizmo. Hittade en blogg om en som haft ryggskott på sin hund och det är väldigt mycket som stämmer in på Gizmo, inte allt men mycket. Det var ett långt inlägg men bla så stog det så här:

Vanliga smärtsymtom

En hund som upplever smärta blir ofta undergiven, rädd, irriterad, aggressiv eller överaktiv. Smärtan kan göra hunden undergiven, framför allt mot ägaren. Ibland för att hunden inte tycks kunna avgöra vem som orsakar smärtan, speciellt när den blir akut. Säkert betyder det också en del att hunden känner sig sänkt, mindre stark och kapabel att försvara sig.

En känslig hund som inte har lätt att bli aggressiv, visar ofta rädsla i stället. Det är då en rädsla som man undrar lite över, speciellt i början innan man vant sig. Man har en känsla av att hunden är räddare än den borde vara. Den blev inte så illa skrämd den där gången så att den skulle bli så här rädd. Dessutom verkar den mindre rädd ibland och mer ibland, trots att det, till exempel, smäller precis lika högt och mycket.
 

Vi upplever att Gizmo vill gå och gömma sig då vi pratar med honom precis som om vi skulle vara elak eller dum med han. Det enda som jag fortfarande tycker är konstigt är att han borde väll ändå reagera på något sätt då man klämmer igenom honom?
Anonym

Jag skulle testa nått fodertillskott som "smörjer" lederna!:-)

Svar: vet du något som är bra? =)
Jenny

Anna

Lät ju rimligt. Kanska sitter "längre in" så att du inte kommer åt de när du klämmer ? Räcker ju att han som jag skrev tidigare "varit på väg mot ngt " och att de då har låst sig.. Hmm finns de ingen såndär som kan dra till det i närheten?

Svar: vet inte riktigt vem som finns och som är bra. =)
Jenny

emily

Prova böj in nosen mot bringan, om det gör ont så bör det ju vara nack-/ryggrelaterat. Stackars lilla Gizmo!

Svar: smart, det måste jag kolla =)
Jenny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress