Blir det regn?


Underbar kväll


Fantastisk!

En ny fantastisk dag! Jag ÄLSKAR värme!!


Ponnyn

Har äran att få rida en ponny några dagar då familjen inte är hemma. I går hade hade vi lite delade meningar om hur man skulle bete sig bland andra hästar, jag tyckte inte att det var okej att hoppa, studsa, stegra, bocka och busa (även fast man är glad), ponnyn tyckte att alla konster över tygeln var okej, det slutade med att vi var överens om att gå på tygeln i skritt. I dag tog vi nya tag och efter ett längre galopparbete så var vi helt överens om form, takt och tempo. Han var mjuk och lydig! Shit vad roligt det är att rida när man känner att man helt plötsligt blir ett med hästen. Ser redan nu fram emot morgondagens pass.

Varmt!

När det är så här varmt måste det vara helt okej att ge barnen glass och saft innan middagen!


Hippo från ovan


Rulla rulla


Ute på tur

Red ut med gymnasieeleverna idag, mycket trevligt


Ut i skogen!


Hemma igen


Söndag

Bästa starten denna dag, bara jag och hunden vaken. Nu en celcius och sedan en morgonpromenad, ensam...saknar min vän Lotta.


En bra dag!


När naturen går sin egen väg


Lite mer tillbakablickar

 

God morgon!!

Detta kommer bli en bra dag, solen skiner från en blå himmel och vi är lediga.

Vackert!


Rulla rulla!


En bra dag!


Morötter

Hippo har fått en massa morötter till alla hästar.


För länge sedan

Tittar på gamla filmer på älskade YamYam, inser att han inte ser särskilt stark ut. Att sitta på kändes däremot som om man red på en ångvält, en ångvält som skulle ta dig över precis vilket hinder du än ställde framför.
Inser än en gång hur mycket jag saknar det och att jag inte riktigt är jag längre. Jag saknar den där underbara känslan när man vänder upp mot hindret och allt bara är perfekt, man ligger helt rätt och allt bara stämmer, inget hinder är för stort och ingen linje är för svår. Fick en väldigt liten flashback av det i tisdags då jag hoppade lite på hoppbanan.......synd bara att jag red en b-ponny och att hindret vad max 50 cm........
 
Fantastiska Baracuda, så rolig att rida!

För väldigt länge sedan.....

Tänk vilken underbar tid, ung, modig och en häst med hjärta av guld!
 

En helt vanlig dag på jobbet


Lektionshästarna tar livet med ro


Det statiska håret


Ibland är det vackert med moln


Träning i solen

Snälla mamma kom och roade barnen så jag kunde få åka och titta på mina vänner som tränade. Solen sken från en blå himmel och tempen låg på +20 grader, kan det bli bättre? Ja lite bättre hade det blivit om jag kommit ihåg kameran......stackars mobilen fick rycka in och jobba extra som kamera. Blir verkligen inte lika bra bilder som med riktigt kameran men jag måste säga att den gjorde ett bättre jobb än jag trodde.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Torslanda - Hallsvik

Helt otroligt!

Lucas sover, han sover, tjoho han har somnat och detta skedde alltså nyss. Innan 21.30, det måste vara något slags rekord. Plötsligt händer det!

Måndag

Som vanligt går dagarna väldigt fort på mitt jobb, man kommer dit och man får gå hem. I dag har jag bla hunnit med en trevlig tur i skogen med Ronja och sedan en tur i paddocken med Samay, blir så glad då jag får rida på så fina ponnyer.

JA!!!!!!!!!!!!!

Grattis Sverige! Tjoho, vilken match!

Fullspäckad helg

Den här helgen har gått i ett vansinnigt tempo, en liten del av släkten har varit på besök så det har blivit middagsbjudningar i två dagar plus middag med familjen N i kväll. Vi har hunnit njuta av det fina vädret, varit på Polisens dag (bilder på det kommer senare), mello, fika hos familjen T, besök hemma hos Lotta för att se hur hon bor och efter det lite trädgårdspyssel. Helgen kommer att avslutas med hockeyfinalen, sedan blir det sängen och upp till jobbet för en ny spännande vecka på jobbet.

Statiskt hår

Nu är sommaren här och vi njuter av det fina vädret, många timmar spenderas i studsmattan och precis som förra året som lever Novas hår sitt eget liv där inne.

Kollar bara underlaget

 

Snart fredag

Nova är nästan helt frisk, inte fått någon alvedon på hela dagen, hon hostar lite men absolut inte mer än vad jag gör. Hon är pigg som en spigg, vilar, pigg som en spigg, vilar, pigg som en spigg. Jag själv ska ner och hämta lite hostmedicin till mig själv innan jag stänger igen korpgluggarna för idag.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Saltsjöbaden

Lilla Gubben

Går att läsa på google: "Lilla Gubben Pippis häst fick sitt namn från Pippi själv, dvs Inger Nilsson. I böckerna kallas han bara för ”hästen”. Lilla Gubbens riktiga namn var ursprungligen Illbatting, men han är mer känd under sitt senare namn Bunting. Bunting var utlånad till filminspelningarna från Solna ridskola, där han hade smeknamnet ”Butte”. Han fortsatte karriären vid Angarns ridskola och levde lycklig i alla sina dagar. Den fejkprickiga kusen levde till nästan 25 års ålder och bodde sista tiden i ett stall vid Lindholmen i Vallentuna."
 
Sådant där som man kan googla runt på medan man ser pippi än en gång.....

Host host

Att vara hemma med sjukt barn kan ha för och nackdelar, man får bla träna sina färdigheter i 100 % uppassning av 3-åring, man blir en rackare på att smöra kex, man blir grym på att blanda saft, man får se Pippi om och om igen och man hinner även tvätta lite. Vad är då nackdelen? Jo man blir själv förkyld och har hostat mig igenom natten, man får inte träffa sina fantastiska arbetskamrater och jag får inte rida ut i skogen på våra fantastiska lektionshästar.

Sova?

Håller på att fixa med jobbets hemsida, uppdatera saker tex från helgens alla tävlingar. Kanske man borde gå och sova istället för att jobba? 

En liten promenad


Vännerna ska ut på promenad

Det är något i skon

SOL!!!

En liten blomma som växer hos grannen
Efter en liten tur runt halva kvarteret, ett åk på rutschkanan och några minuter i gungan så tröt orken och vi fick gå in igen.
 

morfar

<3

Lite bilder från kvällens hoppträning


?

Skulle precis till att skriva ett inlägg men det blev tomt i huvudet och nu vet jag inte vad jag skulle skriva.....

hmmm

Läsvärt inlägg från "en blommig tekopp"

Varför?

Vet att jag gnällt på det förr och jag bara måste gnälla lite till. VARFÖR är det massa uppmaningar om att man inte får ladda ner eller piratkopiera dvd filmer på filmer som man köper?? Jag har köpt skivan och jag vill se filmen, jag vill inte ha fyra minuter icke spolbart material om att det är förbjudet att göra saker med ditt och datt. Om man ni vill skriva om sådan kan man inte ändra texten och skriva TACK för att du köpt en dvd och stödjer filmindustrin eller något??? Jaja, jag vet att det inte är något att gnälla över men nu när jag sett på Pippi hela morgonen så är jag lite less på att se den texten om och om igen...

Lilla Nova

I dag är Nova och jag hemma från förskolan, i går hade hon nästan 39 graders feber och snälla Sanni hade möjlighet att hämta hem barnen tidigare från dagis då det var där hon blev sjuk. I dag har hon inte lika hög feber men hon snorar, rosslar och hostar. Dock så låter även jag lite kraxig så jag tänkte att vi kan vila ihop, synd bara att en treåring aldrig vilar......

Rulla rulla


En bra dag på jobbet!


Lilla kakan

Lilla kakan håller på att bli en stor häst
 

Våra lektionshästar

I bland får våra lektionshästar tokrycket i hagen, från ingenstans så drar de repa efter repa. Det är bara vissa som springer medan de andra står och äter i lugn och ro. I dag lyckades jag fånga dem på film.
 

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ekerö
I dag är det något för mina älskade hästvänner!

Underbara himmel


Kanske

Har slängt den gamla appen och laddat hem den på nytt. Verkar som om det fungerar, håller tummarna!


Lördag

Det blev en fullspäckad lördag men massa bilåkning, bad, middag, dansföreställning och sedan sjönk man ihop som en hösäck i soffan då vi äntligen kom hem. Trevlig dag som dock gick lite väl fort.

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Drottningholm, Lunda

Lekparken


Ny pyjamas

I dag var vi och handlade byxor till Lucas, Nova spande in en pyjamas och eftersom att det är lite ont om de i vårt hus så tyckte vi att det var en bra ide att hon fick en ny. Det är en massa bilar i olika färger med tillhörande blå shorts men som just nu mer liknar ett par trekvartsbyxor.

Regn

I går vräkte det ned hela dagen, barnen var dock inte ledsna över det eftersom att de fick använda sina paraplyer, leka på leos och sedan äta god middag med kompisar. Hela dagen ägnades alltså åt lek och bus.

Regn

Jaha ja, i dag regnar det.....men vad gör det, man kan göra en massa saker ändå!

Grattis

7 år idag <3

En helt vanlig onsdagskväll


Helt normalt

Lektionsponnyerna under morgonens utsläpp, helt normalt!

Jag vill också

I dag gjorde Eva och jag klart allt foder till de som ska ut och tävla, nä jag blir inte alls avundsjuk!!

Vaccinering

Vaccinering av Gizmo - Check!

En dag på jobbet


Pang!!

PANG!!!!! Flyger upp från kudden, tittar mig omkring i det svarta rummet, vad i hela friden hände???? Känner att pulsen går upp på 100% och jag försöker desperat förstå vad det var som small till, i vårt sovrum, mitt i natten...
 
- Äh ingen fara, jag gick bara in i dörren.......
 
- VA???
 
- Ja, jag missade att den var stängd.......
 
(Dialog mellan min man och mig 01.30 natten mot måndag)

En bra dag på jobbet!


En film jag aldrig kommer att se

 

Älskar grimaser!


Kanan på banan

Fina hästen skötte sig som vanligt väldigt bra när vi tog en sväng på banan i morse, svettigt men roligt!

Mys!

Nova älskar Lakritz och Lakritz älskar Nova!

Någon är väldigt sugen på bollen!


Mums!

Eftersom att jag inte är så bra på att göra en riktigt sallad så får man se till att bjuda hit familjen så att de kan ta med en underbar och fantastiskt god sallad!

Stor kille

Lucas drog precis iväg till en kompis, helt själv. Han är så stor nu, vart tog min lilla bäbis vägen?

Putsar pälsen

Äntligen gräs så att man kan göra sig fin i pälsen!!!

Modig katt

Var hos familjen Tegström under dagen och grannens katt var väldigt nyfiken på Gizmo, tur han inte bryr sig om katter. 

Cyklar!

Lucas cyklar nu helt själv, behövs bara lite mer träning vid start och stopp.

Besviken!

Beställde bilder på barnen i går kväll, i dag var ordern klar att hämta ut. Blev så glad över att det gick så fort och att min underbara mamma också hade tid att hämta dem under dagen. Köpte tre nya fotoramar då vi var i Ö-vik och jag började med med att fylla upp dem med kort, gick vidare till nedre fotoväggen i trappen, fyllde där upp tre ramar och sedan traskade jag upp för trappen till den övre fotväggen. Det var här min besvikelse startade, korten passade inte!! Blev först så ställd så jag tänkte att jag måste tagit fel ram, provade en annan, passade inte, satte mig ned och funderade, kollade kvittot för att se vilken storlek jag beställt på korten, jämförde med ramarna och enligt detta skulle jag ha en centimeter tillgodo. Hämtade en tumstock för att mäta hur stora korten egentligen var och inser då att de är mycket mindre än vad som står på kvittot, nästan en centimeter smalare än vad jag beställt......började mäta de andra korten och av de fem storlekarna jag beställt så är det fel på tre av dem. Har desutom beställt ganska många kort så det känns mindre roligt. Placerade om lite i ramarna så att jag kunde använda några av korten men jag sitter fortfarande här med en massa kort som inte går att använda. Måste givetvis gå tillbaka med dem och fråga varför de är mindre än de jag beställt och som står på ordern, synd bara att de inte har öppet för en på måndag och tänk om de inte vill hjälpa mig?
 
Någon annan som varit med om att storleken korten inte stämmer med ordern?

Lerigt

Det är roligt med regn, tror att Clicken snart kommer att drunkna.

Mörkt


Såg mörkt ut när jag satt mig i bilen och åkte hem från jobbet.....
Ännu mörkare blev det när jag närmade mig förskolan
och sedan öppnade sig himlen!

Hej jag är nio år....


Vik hädan!

Vik hädan mörka moln!

Finaste!


Bus på studsmattan


Valborg

Blev en trevlig kväll hemma hos oss med goda vänner, god mat och massa vilda barn.

Finn ett fel

Nästan varje morgon när jag kommer ner till stallet så finner jag "konstiga" saker som skett i stallet under natten, jag har bjudit er på lite bilder från bla. lösa hästar och deras framfart. Detta mötte mig på fredag morgon.

Ridskolehästarna

Våra ridskolehästar får ibland fnatt på morgonen när de ska ut i hagen, man får se de mest konstiga, roliga och mystiska krumbukterna. Jag hinner nästan aldrig fota dem, i går försökte jag dock vara beredd men få hoppade de mest omkring med små skutt, typiskt nu när jag skulle bjuda er på några skojiga bilder.

Skrutt app!

Appen funkar fortfarande inte så det blir väldigt lite bloggande, tyvärr!

RSS 2.0