Skridskor

Utebanan ser verkligen inbjudande ut, skridskor är kanske att föredra......
 

Objuden

 
I dag när jag fodrade så kände jag mig lite iaktagen, tittade in i boxen och vad hittade jag där???

MVG

Båda ponnyerna skötte sig super idag, MVG får det bli. 


Är det verkligen slutet på november?
Finaste!

Fina Ronja visade sig från sin absolut bästa sida idag, mjuk, följsam och lyhörd. Man kan inte annat än älska henne.
 

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Saltsjöbaden

"Lyckofasaden tar död på oss"

Mia Skäringer skriver ett tänkvärt inlägg.

Varför??

Varför är det två filer i en rondell ( ja och för er petnissar, cirkulationsplats)? Jo bla för att trafiken ska flyta på smidigt, jag blir galen på folk som kör i ytterfil om man ska till vänster (jajaja jag vet att man får!!!!!) men hallå, det blir väldigt svårt att ta sig ut om man är i innerfilen. Teoretiskt skulle det betyda att jag kan få åka runt i innerfilen hela dagen eller så kör jag bara ego style och kör i höger fil hela vägen bara för att jag kan!.
Är det inte lite enklare att man använder höger fil till att köra höger eller rakt fram och vänster fil för att köra till vänster eller rakt fram. 

Tävla och vinn

Det är många av mina vänner som har instagram och även barn, kanske ni vill vinna en mjukisren? Tävla här.

Brand

I dag har vi varit på brandskyddsutbildning med jobbet, det vräkte ned underkylt regn och snålblåst men hela personalstyrkan släckte bränder som aldrig förr.
 

Jaha ja

Ja, jag har väll inget att skriva idag. Har ingen skrivlust och det har inte hänt något spännande alls. I morgon däremot blir det nog en rolig dag på jobbet.

En förmiddag i solen


Lördag

Klockan ringde halv nio, fattade inte vad det var som lät. Upp med barnen, lämnade Lucas hos mormor, iväg på dansen, tillbaka och hämtade Lucas, hem och åt lunch, bakade pepparkakor, städade barnens rum och sedan kom Nicke hem från jobbet. Nu börjar helgen på allvar, när vi får vara lediga tillsammans.

Huset

I somras målade vi nästan alla rum i hela huset, vi behövde en förändring, nått nytt. Sakta sakta börjar det bli det hem vi vill komma hem till. 


Trevlig helg
I huvudet på Gunde Svan

hur lätt är ridsport egentligen? Gunde har provat.

Är det jag

Läste en blogg på Hippson, hmm, ja det är väll mer än en punkt (nästan alla) som jag känner igen mig på och efter måndagens besök på VC så kanske jag måste erkänna för mig själv: Jag är nog lite stressad.....

Vad mer behöver man en sådan här dag?
Clinic

Känner mig så inspirerad! Vill träna, träna, träna! Kvällen har spenderats på Hippo, där har vi fått ta del av Jens Fredricssons fantastiska kunskap. Han var grym på att förklara, inspirera, berätta, roa, underhålla, få fram sitt budskap och förmedla en känsla! Han skojade med publiken men det fanns ändå en seriös tanke bakom allt. Man ville lyssna på ALLT och suga in all kunskap som förmedlades. 
I morgon kommer nog alla att jobba med rakriktade hästar och ingen kommer att rida på fyrkantsspåret eller dra i tyglarna. Vill att det ska bli imorgon nu så att jag får trimma, trimma och trimma!! Tack Jens för en fantastisk kväll!


Iakttagen

Känner mig iakttagen....


Kan det hända?

Kan jag ha så här tur? Det är nästan för bra för att vara sant.......Jag tror att jag har hittat MASSA bilder på gamla hästar till hemsidan. Vips så svävade de ner mitt framför ögonen, håller tummarna för att jag hinner titta mer på det i morgon på jobbet, skulle vara så roligt om vi fick till bilder på fler sålda hästar.

Storm

Det blåste lite inatt, grannes staket har blåst omkull, vår presenning hade blåst upp till pappa och en plastlåda som vi förvarar leksaker i hade flugit runt hela huset och gått i 1000 bitar. En ensam lite dörrmatta låg på vår gräsmatta, undra om den hittat hem igen? Utspridda leksaker hittade vi runt hela huset och en massa plast hade fastnat i buskar. Trodde nästan att kuvösen skulle lyfta i natt men den stod tydligen stadigt.


 

Bus!

Fredagseftermiddagen spenderades på busplaneten. Härligt avslut på en intensiv vecka. 


Rädda liv

I torsdags var jobbet på hjärt och lungräddning. Nyttigt och lärorikt!


Knoppar


Buskarna håller på att knoppa om. Tror de har missat att det snart är jul. 

True Blood

Jag är antagligen den sista av mina vänner som inte följt True Blood, i går kväll fick jag helt plötsligt lite egen tid.....varför inte tänkte jag och såg ett avsnitt, nu har jag precis sett avsnitt två och jag kan väll lika gärna erkänna. Det här är (än så länge) min typ av serie. Längtar redan tills jag har tid att se avsnitt tre.

Skosnören

Ibland är det väldigt svårt att knyta skosnörena....


Autocorrect är rätt roligt ibland
Stannar upp en sekund
onsdag

Jag vet att jag tjatar, tjatar och tjatar men dagarna rusar fram.....nu har jag sagt det. Denna dag har mest gått åt till att fixa in bilder på några gamla hästar, fortsätter dock att leta med ljus och lykta efter fler bilder. Sitter just du inne med en bild på någon såld lektionshäst så hör av dig!

Det finns inget dåligt väder.....eller?

 

Gummiband

Där ligger visst ett gammalt gummiband och skräpar....


Trött.se

Efter en fullspäckad dag på jobbet så somnade jag givetvis när jag skulle lägga Nova. Har i alla fall lyckats ta mig upp från hennes säng, borstat tänderna och krupit ned på min kalla sänghalva. I morgon väntar en till fullspäckad dag, undra om jag kommer somna under middagen då?

Fars dag

Kunde inte ha önskat mig en bättre pappa till mina barn, grattis på fars dag älskling <3

Var är lillasyster?

Jo här är hon, långt bort från oss andra i en stad som hon själv säger är plockad direkt ur "The sims". Unnar henne en fantastisk tid men egoistisk som jag är så saknar jag henne enormt!!

Bio

I dag var Nicke, Lucas, jag och herrarna Johansson på bio och såg turbo.
 
Lagom underhållande och man fick skratta till och från. Om man får ge ett litet tips till SF, det lite väl mycket att ha dryga 20 min reklam innan filmen börjar. Jag kan förstå det när det är en vuxenfilm med många människor men inte när det sitter 10 barnfamilljer i salongen mitt på dagen. Så en aning kortare reklam så kanske inte alla barn hade fått myror i brallan de sista 15-20 minuterna.

Man hinner mycket

Började med en lagom sovmorgon till 8.00, åt frukost, plockade ur och i diskmaskinen, städade bort saker från golvet och åkte sedan på dansen med Nova. Skuttade runt i salen med en överlycklig 3-åring i 35 minuter. Hem, hämtade de andra två, åkte till H & L för att inspektera deras nya hus, blev bjuden på lunch, hem, duscha, packa, ner på stan för att jobba tillsammans med styrelsen och tävlingssektionen. Kändes som om vi han jobba med en hel del måste jag säga. Raka vägen därifrån till Degernäs, hämtade en chaufför, ut till hörnefors för den årliga middagen med tillhörande bad. Åt en god trerätters innan vi hoppade ned i plurret (42 grader blev lite varmt så vi fick späda ut med lite kallvatten), badade i en hel evighet, upp och åt lite mer efterrätt. Kvart över tolv kom snälla pappa och hämtade oss, körde hem L och sedan D. Nu har jag äntligen landat i sängen. Tänk så mycket man hinner bara man försöker utnyttja alla dygnets timmar. 

Tack Anna och ni andra inblandad för en underbar kväll!

Jörn

Ridskolan har köpt en ny ponny, han är så rolig att rida. Precis lagom pigg och glad, mjuk i handen och har lätt att gå på tygeln. Tror den kommer att bli en fantastisk lektionsponny, han kommer lära många barn att rida. Sötnöten!!

Skrattanfall

I går på personalmötet fick vi ett jätteskrattanfall!, vi kunde inte sluta skratta, hur mycket vi än försökte så blev det bara värre och värre, tårarna sprutade av glädje och jag fick kramp i magen av allt skratt. Jonas försökte häva sitt skrattanfall genom att gå ut från rummet men då blev det bara ännu roligare för oss andra, tror detta var det bästa personalmötet på flera år!

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Ekerö

En vacker eftermiddag
Det tar mig emot att berätta

Ja, det är bara ett erkänna. Gizmo fick inte bara ett rosa fint koppel + halsband, han fick även ett back on track täcke. Jag gillar egentligen inte kläder på hundar men när han nu blev sjuk i vår/vinter så hoppade hjärtat 1000 extra slag och när veterinären då föreslår ett sådant täcke nu till vintern så är det klart att han ska ha det. 
Kan villigt erkänna att GIzmo inte hoppade av förtjusning när han traskade runt i täcket inne i butiken. Tror dock att han kommer att vara evigt tacksam i vinter när det blir kallt och ruggigt. Tänk bara när han sitter och väntar snällt utanför förskolan, då kommer att mysigt täcke kännas underbart.......eller hur?

Rosa bandet

Nu stödjer även Gizmo rosa bandet.
 

Woezer

 

Några fler bilder

 

Energitjuvar

Det finns gott om energitjuvar, de laddar ur mitt batteri på 1 sekund och sedan går det knappt att ladda upp. Vet inte om jag behöver en ny laddare eller kanske bara hålla mig borta från de som tar min energi.

Några få bilder

Det finns lite fler bilder men det här får räcka för dagen.
 

Det kommer

Tog några kort i dag på tävlingen, några fåtal. Lägger upp dem så snart de små virvelvindarna sussar gott i sina sängar.

BävernOm man tittar riktigt noga (ja jag ville inte direkt gå närmare eftersom Jessica såg när allt rasa och det slog knistor i lila/grönt, small och smattrade) så ser man trädet som bävern fällde över elledningen på jobbet idag. Det blev helt svart.......det fick koppla förbi ledningen på något sätt så att vi ända kunde få ström, tur folk är duktiga på sitt jobb.

Fullt upp

Har inte hunnit blogga, dagarna rusar fram! I går jobbade jag först hela dagen, raka vägen hem för att byta kläder och direkt iväg för att hjälga H och L att flytta. Det tog ungefär hela kvällen, han precis hem för att lägga Lucas och ni kan bara misstänka vad det innebar.....att lägga ett barn när man själv är trött! Givetvis somnade jag själv och vakande helt yr klockan 22.35. Borstade tänderna och kröp ned i en kall säng. Man behöver inte fundera på hur man ska fylla sina dagar i alla fall.
Den har dagen har jag hunnit med att jobba samt varit på leos i nästan fyra timmar, snart ska vi äta middag och se på IDOL. Kommer att somna ovaggad i dag med.

RSS 2.0