Måndag

En vanlig måndag på jobbet går väldigt fort, en måndag efter en tävlingshelg rusar fram som ett x2000 i medvind på en raksträcka. Man kommer dit och man åker hem!

Dagens bild

Ibland när man kommer hem och tömmer kameran så har det kommit med en och annan annorlunda bild....

Lite mer hoppning

Provade att stå inne på banan idag, inte blir det särskilt mycket bättre kort för det. Det som blir bättre är att man kommer närmare och att man får bättre uppfattning om hur höga hindren är. Bäst idag var Camilla och Renus som gjorde en fantastisk runda i 1.45 klassen och kom tvåa.
 
 

Erik Rapp vilken kille!

 

brev till BVC-tanten

Kära BVC
 
Eftersom att en av de viktigaste punkterna på Lucas 5-årskontroll tydligen var - Kan han cykla???? Och svaret blev -nej han har ingen cykel, han vill inte så vi har inte tvingat han. Nu vill jag bara berätta för dig att Nova, 3 år cyklar själv utan stödhjul eller att någon håller i. Det tog tre gånger så cyklade hon iväg själv, är det okej eller ska du skriva ner några kråkor om det i dina papper också????
 
Ps: Vill bara meddela att när Lucas väl blev intresserad av att cykla (och fick en cykel) så lärde han sig väldigt fort, han hade aldrig stödhjul och efter ett par veckor cyklade han rally runt hela gården. DS

Ett fåtal bilder

Tog med mig kameran, fotade ytters lite. Inser att jag verkligen hatar att fota inne, det är nog för att det blir så mycket bättre bilder ute och då tappar jag suget då bilderna inne får så dålig kvalité. Hur som helst, det blev några få kort i 1.20 och 1.30
 

En morgon med grodan
Mjau

 

Ett brev från en sprallig ponny

Hej. Jag heter Valle och är en ganska sprallig ponny då jag står i min spilta. De som jobbar här säger att jag måste ha halsring när jag står uppbunden, ibland så glömmer de som rider på kvällen bort detta. Vet ni vad som händer då? Jo när jag ska dansa riverdance på natten så fastnar repet under min mage och jag kan inte röra mig, jag kan alltså inte äta min mat och heller inte lägga mig ner och sova. Så snälla, låt mig ha halsring och inte grimma så kan vi alla sova gott om natten. / tack på förhand Valle
Mat?

Får man någon mat i den här familjen?Snö!

Vad händer? Här ska man ut och rida med årskurs 1 och då börjar det snöa......


Ser ni flingan på mimmi?? Stora flingor.....

Lilla Mimmi

Ridskolan har beslutat att sälja Mimmi då hon är för pigg för vår lektionsverksamhet, hon är absolut inte dum! Hon är snäll i all hantering, går att rida ut med själv och i grupp. Hoppar alla typer av hinder (även terränghinder), står snällt i spiltan och fungerar utmärkt ute i hagen med de andra hästarna.
 
 

Grrr

Försöker göra en film på en ponny vi ska sälja, allt jävlas och går emot mig! Först är alla filmer borta när jag öppnar "filmprogramet", så jag måste importera alla igen. Sen ska jag korta ner 16 minuter film till en lagom lång försäljningsfilm, det går si så där och filmen blir egentligen för lång men nu får det vara så. När jag äntligen klippt klart allt och ska ladda upp den på youtube, då har jag för lite utrymme på hårddisken......där är jag nu. Flyttar bort en massa kort och filmen till ett annat ställe, undra bara hur mycket jag måste flytta för att detta ska funka?

Lite mer tokigt
Hmmm

Tror att något har blivit lite tokigt här......
 

Vackert
Då var det dags igen!Klippte gräsmattan för fem dagar sedan och nä, jag är inte en manisk klippare.

Svårt att bestämma sigTrädet har lite svårt att bestämma sig, halva grönt och halva gult.

<3

Sov gott älskade Maja <3
 

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Lidingö

Fredag!

Tjoho, bästa dagen på hela veckan!

17 år

17 år är en ganska lång tid, eller är det det? Det känns inte som en lång tid men ändå som en frutansvärt lång tid. 17 år, så länge har Nicke och jag idag varit tillsammans, vi har bott tillsammans i 13 år, varit förlovade i nio år och gifta i 4,5 år.  Vi har två fantastiska barn, vovve, villa och volvo, vad kan man mer önska sig? Vi får nog fira med en B&J ikväll!
Hårdingarna!
 

Nu ska ni få höra

I går berättade jag att Nicke köpte GTA och att jag verkligen försöker visa hänsyn och förståelse för att det är så roligt att spela! Jag försöker hela tiden säga till mig själv - Det är precis som när jag vill åka till stallet en fredagskväll, det är precis som när jag vill åka till stallet en fredagskväll, det är precis som när jag vill åka till stallet en fredagskväll.....eller en tidig lördagmorgon eller en hel helg.........
I alla fall, vad tror ni hände idag??? 08.21 fick jag ett sms från min kära man:

- Ska du åka och kolla på hoppträningen ikväll?
- Haha, du vill spela!
- Ja, spelade faktiskt inte så länge igår. Bara till två........
- Nörd!
- Japp, det är mig du är gift med
 
Han har aldrig någonsin under alla våra år tillsammans uppmanat mig att åka på träningarna! Jag känner någonstans innerst inne att jag börjar gilla GTA mer och mer.

Hästtjejer

När jag nu inte får samtala med min man ikväll eftersom att han är fullt upptagen med sitt skruttspel GTA så passar jag på att surfa omkring på nätet, läsa bloggar och spela spel.
Surfade förbi några sidor om hästtjejer:
 
Hästtjejer vs machomän
 
Hästtjejer och sjuksköterskor
 
Att träffa en hästtjej

Att leva med en hästtjej

Snart har vi stora tävlingar och givetvis vill jag tillbringa många timmar i stallet, det är mitt andra hem och jag mår bra över att vara där. Jag älskar våra tävlingar och atmosfären som råder, alla är så duktiga på att hjälpa till och vi kan stolt visa upp bra tävlingar och en trevlig tävlingsplats.
 
Vad är det då jag vill komma fram till? Jo, hur ska jag få Nicke att förstå att jag vill tillbringa många timmar i stallet utan att det ska bli sura miner? Jag grubblar och funderar. I dag kom jag på det!
Jag måste givetvis jämföra stallet med GTA!! Han vill spela det där skitspelet hela natten och tycker inte att det är konstigt alls att jag blir lite stött i kanten och inte har han någon förståelse alls för att jag tycker att det är urtrist och väldigt skumt att så många människor köar i butiken för något så larvigt som ett spel (det går köpa senare, inte måste man köpa det första dagen?).
 
Så, har jag inte kommit på en superbra jämförelse när han ska börja sura över mina timmar i stallet?? Jag måste förstå han när det gäller GTA och han måste förstå mig när det gäller stallet.
 
 

Benjamin


Min arbetskamrat Benjamin vill bara säga - Hej hej på er där ute!

16 september

16 september och jag får äran att klippa gräsmattan.


God morgon världen!
Vaktar


Vakthunden och vaktkatten har intagit var sin buske! 

Vem?

Vem har bajsat på vår ridstig?? 
Grävling? Björn? Någon som gillar lingon i alla fall......

Rädda rädda liten groda

Nästan varje morgon får Johanna och jag rädda en groda eller två, varför ska de in i stallet och hoppa?
 

12 år

12 år går fort, minns så väl vad jag gjorde den dagen. Kommer hem från jobbet, sätter mig i soffan och startar TV:n, det som händer där efter känns som en film, en action, den spelas om och om igen.......allt känns fortfarande helt overkligt.......

trött

Varför är jag så trött? Ja just nu är jag trött för att jag kliver upp tidigt, jobbat hela den och sedan röjt runt under kvällen. Men allmänt, varför är jag så trött? Orkar knappt upp på morgonen, somnar i tid och vill gärna vila. På jobbet har vi också pratat om detta, många är trötta, är det hösten? Vill vara pigg, piggare, piggast!

Hon växer
Mmmmm
Höst!
Vem?

vem av alla mina snälla vänner svänger förbi med en påse Polly-Bilar nu ikväll? Tänkte starta IDOL om en stund så det vore bra om jag hade påsen då......

Ett två tre

I morgon är en ny dag på jobbet!

En bra dag

Klagar inte

Njuter varje dag som värmen håller i sig! I dag har vi haft över 20 grader varmt och nu på kvällen finns det då heller inget att klaga på.


Samma sak?

Att städa när man har pälsdjur och barn måste vara samma som att hänga tvätt ute när det regnar.......

Fredag

Härliga, underbara fredag!


Vissa dagar

Mitt jobb erbjuder verkligen helt fantastiska dagar!


Nytt

Köpte nya lådor till familjen idag.


Naturen

Hösten närmar sig med stormsteg men värmen och sommaren kämpar på in i det sista. Naturen blir så vacker på hösten, löven får så härliga färger och luften blir så frisk. Har kommit fram till att jag älskar allt våra fantastiska årstider!


Kompisar!


Smutsig häst!

Varför måste Cassie alltid göra sig så fin inför ridningen??? Känns som en evighet när jag borstar, hon blir aldrig helt ren....


Mys!


Grodan!


RSS 2.0