Dubbel skatt?
Njuter
Semester

Förlåt för mitt extremt dåliga bloggande.  När solen skiner och värmen slår alla rekord så får helt enkelt även bloggen ha semester. Återkommer när vädret vänder. Trevlig sommar!

Skymmer

Molnen skymmer solen, tur det är 25 grader ändå. Bilden

Den obligatoriska bilden Promenad

Har precis varit på en trevlig morgonpromenad med födelsedagsbarnet Lina. Det gick inte fort men vi han med att prata om både ditt och datt. Fyra kilometer så här på morgonen, låt dagen starta!

?

Undra om de försöker säga mig något?Träning


Äntligen tog jag mig iväg på gymmet. Varit lite kraxig några dagar, inte sjuk men lite så där småirriterad i halsen. 
Träningen gick väldigt bra, svettigt men roligt. Gjorde dessutom en massa boxjump, flera på rad. Blev rekord på det! Sen fick jag än en gång bekräftat att jag är fruktansvärt oliksidig vilket är väldigt irriterande!! Bara att nöta på!

Regn


Regn, jag vill krypa ned i sängen, se en bra film och äta popcorn. 

Svamp


Vad har jag fått för svamp i min blomkruka? Helt plötsligt var den bara där. 

Finaste
Hoppat!

Tro det eller ej, i dag har jag hoppat. Ja jag har hoppat, inte bara bommar på marken. Det blev studs, en serie med bommar framför/bakom och ett litet räcke. Känner mig glad och upprymd, tänk vad dessa hästar kan göra. Bra dag

Började med sovmorgon för hela familjen, slappade lite hemma innan vi gav oss iväg till mormor. Väl där kom vi på att vi borde åka och fika, åkte till ett fik som mamma blivit rekommenderad......hmm kanske inget jag kommer att rekommendera någon. Vi åkte snabbt vidare till Klabböle energicentrum, där fick barnen leka ordentligt, springa, busa och prova på en massa roliga saker. Tänk så mycket spring det ryms i ett par barnsben.

Nya skor

Jag älskar rea!! Särskilt när det är rea på rean!

Funkar fint för mig
Ingen promenad

Det blev ingen promenad i morse, vaknade istället med hosta, ont i halsen och kraxar fram små ord. Nu när jag kommit igång lite så gör det inte ont längre men jag är fortfarande hes. Jag vägrar bli sjuk!!!

Fotboll

Givetvis såg vi matchen igår och jag vet nästan inte vad man ska säga. Så här i efterhand kan jag nästan tycka synd om Brasilien som förlorar med 7-1 i en VM semifinal. Kändes nästan som om man satt där ett tag och tittade på Tyskland - Knattar född 05.

Morgonträning

Kan inte sova, det är så varmt! Jag klagar absolut inte på värmen på dagen men just i sovrummet hade det kunna få vara lite svalare. Eftersom att jag bara vände och vred på mig så klev jag upp och gick ut med Gizmo, det blev 3,6 km på 31 min. Precis som i går så är jag långt ifrån mina snabba och vältränade kompisar men för mig var det en trevlig morgonpromenad med lite inslag av terräng och gräsmatta istället för den vanliga asfaltspromenaden. Väl hemma peppade Nicke mig till att köra samma WOD som de körde igår. Jag körde inte hela, den är på 10 min men utan frukost och redan trött så gav jag mig på drygt 8 min. 
* 5 kettlebell swing (12kg vikt)
* 10 Burpees
* 10 kettlebell swing
* 10 Burpees
* 15 kettlebell swing
* 10 Burpees
* 20 kettlebell swing
* 10 Burpees
* 25 kettlebell swing
* 10 Burpees
Nu blir det vatten, frukost och en dusch. Sen får vi se vad den här dagen bjuder på. 

Stranden

I dag har vi varit på stranden större delen av dagen, vi åkte mot teg på em där det blev lite målning och sedan middag innan vi styrde bilen hemåt igen. Barnen var så trötta när vi kom hem så jag trodde nästan de skulle somna stående, tyvärr han detta gå över innan läggdags......nu sover dock Nova och jag tror inte det är så långt bort innan även Lucas stänger igen ögonen för idag.
I morgon får det bli en dag med lite mer kläder på, trots massa solskyddsfaktor är vi röda och märkta av solen.

Morgonpromenad

4,3km på 37 min, inte något rekord eller snabbast bland mina vänner men för mig var det en helt perfekt morgonpromenad i strålande sol. 
Hoppas alla får en underbar dag!

Morgonpromenad


Hundarna och jag tog en underbar morgonpromenad. Solen gassade och humöret var på topp. Gizmo lekte som vanligt med bollen medan Ringlet nosade i det höga gräset. Var var alla andra människor? Mötte bara en enda människa under hela promenaden, en medelålders man som troligtvis sovit av i ett dike eller liknande. Han var lerig på ena sidan av kroppen och hade allmänt svårt att hålla sig till en rak linje......i övrig såg han hel och ren ut. 

Njuter


Njuter av semestern till 100%

Bäbismys

Läser lite bloggar så här på kvällskvisten, surfar in på Marias blogg och hon har fått mysa med en nykläckt liten bäbis. Åhhh jag blir så avundsjuk!!!

Nära nu!

I morgon är sista dagen innan semestern, fyra ynkliga timmar kvar........NÄRA!!!

Vi kommer aldrig kunna fånga dem.....

 

Ny beteshage

Hästarna har idag fått byta till den andra beteshagen, detta var tydligen väldigt väldigt roligt.

Betet torsdag 3 juli

I dag var det dags att byta till den andra sommarhagen, hästarna bytte lydigt hagen precis som om de aldrig gjort annat.

Precis innan vi bytte plats på hästarna så låg de och vilade
Lite bilder från betet

 

Hej bloggen

Jag har inte försvunnit eller kommit bort. Jag har bara haft väldigt väldigt myclet att göra. Jag lovar att jag ska bättra mig och skriva lite oftare! 
Snart är det semester och då kanske jag får lite mer tid. 

RSS 2.0