Lilla mopsen Jerry

 

Eloise


I måndags åkte vår fin lektionsponny Eloise tillbaka till sin gamla ägare. Det har visat sig att hon har pålagringar i ryggen och inte kommer hålla som lektionshäst. Vi är givetvis väldigt ledsna över detta då det är en fantastiskt snäll och trevlig ponny. 

Kvalitetstid
Rosenbusken

Jag älskar vår rosenbuske, trots det kalla och tråkiga vädret så blommar den för fullt!En dag på jobbet


Valpen
Sommarbete
Sommar!
Ser mörkt ut!
Ridskolans nya ponnyvalack

Alladin
F: 2008
E.Fredriksbergs Dizney-Rollökke Swallow
 

Ridskolans nya ponnysto

Lady
F: 2007
Imp. Danmark
 

Hmm

Man ska inte byta bromsbelägg för ofta......
 

Äntligen lite gräs!

 

Jordgubbar

Från ogräsland till jordgubbslandÄntligen bete!

 
 
 

Supersöta

Barn+strumpor+vattenpöl= supersöta spår av barnfötter (kanske det är gulligt eftersom att det inte är mina barn som gjort det).


Tänkvärt

 

Studenten!

Grattis till studenten älskade lillasyster
 

spel

jaha, vad ska jag nu spela? har tydligen spelat alla banor på pet rescue.......hmm, spelberoende? Kanske lite....

Alla sätt är bra utom de dåliga

 

Godmorgon världen
Stolt storasyster

 

Hopptävlingar

I helgen är det hemmatävlingar på Hippologum, solen skiner och alla verkar vara på ett riktigt bra humör. Man får passa på att fota när vi har så många duktiga hemmaekipage som deltar.
 

Titta vad jag hittade

Sanni har rotat i gamla lådor och hittade ett litet kort. Vilka hårdingar vi va!
 

Vill ha

Den är så fantastiskt söt!!!
 

Dagarna går

Vem är det som skruvat upp hastigheten på klockan? Dagarna rusar fram! 
I går jobbade vi som vanligt hela dagen, raka vägen hem för sommaravslutning på förskolan, ilfart hem och göra sig i ordning för middag på rex med Linköpingsborna och "Henke Lundqvist". Vips så avslutades kvällen på Lottas och vid 23 ville barnvakten hem och sova så det blev hemgång. Väl hemma blev det lite prat med Rebecca innan vi stupade i sängen. 
 
Pling! Torsdag morgon kom med stormsteg och det blev raka vägen in i duschen, på med finkläderna (Lucas ville inte ha sina kläder så efter mycket pysslande så var vi eniga). In i bilen med alla och iväg till Universum för att kolla på Victorias examen, tänk att hon redan pluggat i två år och på måndag börjar allvaret i Stockholm som polis. Jag är så fantastiskt stolt över henne!!!! Drygt två timmar blev det i aulan innan det blev mingel och sedan avfärd till Vickans lägenhet för mer mingel. Solen sken, vi skålade, pratade och jag passade på att få njuta av de sista timmarna jag får ha Vickan kvar här i vår stad.
Någon gång efter två gick vi till lekparken så att barnen fick springa och busa. Vid tre insåg vi att tiden rusar, amerikanarna skulle landa 16.20 och vi hade inte ens ätit lunch. raka vägen till bilen, fuskade med att köpa snabbmat, hem och åt hamburgare i solen innan Nicke drog till flygplatsen. Så fort de kommit tillrätta i sitt hus så styrde vi snabbt bilen mot Tomtebo för att fota Isabelle som är på bal ikväll. Passade på att stanna upp och se på alla förväntansfulla ungdommar, vilken underbar kväll de har framför sig!
När de åkte mot stan åkte vi hem, jag bytte om och åkte raka vägen till mina fantastiska torsdagselever. Hem igen, möttes av två badande kusiner. Nu har jag äntligen fått dem i säng, de har ätit kvällsfika och ser nu på pippi. Jag ska strax bära upp Ethan men de ligger så snällt och ser på filmen så jag vill inte störa de små sötisarna.
Än är inte kvällen slut, tänkte fika lite och invänta Rebecca sen ska jag nog ändå dra mig till kojs. I morgon väntar det hemmatävlingar på Hippo och en hejdåkram till Vickan. 

Blommar


Vårt fina äppelträd blommar för fullt. 

En solig dag på jobbet
Middag

Har precis kommit hem från en god middag på Allstar, mätt är bara förnamnet! Det var LFMM som var ute och åt tillsammans och jag tycker verkligen att vi förtjänade denna underbara middag. Vill bara säga att jag tycker att alla har gjort en fantastisk insatts och jag är så stolt över oss. Bra kämpat!!!

RSS 2.0