Dagens pass

Jag han givetvis inte fem varv. Men drygt tre varv han jag innan klockan drog iväg allt för mycket. 


För länge sen

Snyggingarna!


Klipp klipp!

En sax + ett barn + ensam på övervåningen = docka och barn har betydligt mindre hår på huvudet.......
 

Jag ser solen!

 

Dagens wod

Givetvis var det uppvärming innan det. 10 armhävningar, 10 airsquat jumps (heter det så tro) och 10 hip extension. Detta gjorde vi fyra varv. Behöver jag säga att jag svettades när vi var klara? Jag klarade i alla fall woden på 20 min och 38 sekunder.
 

Gör om, gör rätt

Man upphör aldrig att förvånas. Idag när vi skulle tanka stod det en företagsbil parkerad vid/mellan pumpen/pumparna, han tankade inte. Vi ställer oss bakom och tänker att den kanske är klar och ska flytta sig, inget händer. Jag går ut, knackar på och frågar om han kan flytta på sig för att vi ska tanka. Han sitter och fyller i några papper och har sin penna i munnen, tittar på mig med stora ögon. Jag frågar igen om han kan ska tanka? Han pekar på på platsen framför sig och säger -det finns en plats ledig där.......(han tycker då att jag ska köra runt allt och backa in på den platsen!) jag tittar på han igen med lite höjda ögonbryn....han suckar högt, lägger ifrån sig pennan, flyttar alla sina papper från knät, startar bilen och mumlar något om att han också ska tanka. Jag går tillbaka till bilen, kör fram och tankar. När vi är klara och kör därifrån så har han fortfarande inte börjat tanka. Om han nu skulle fylla i en massa papper och arbeta innan han tankade varför kunde han inte göra det på parkeringen eller vid en av pumparna. Gör om gör rätt. 

10 år

 
 
Grattis Gizmo, 10 år vart har den tiden tagit vägen? Du fyller våra hjärtan varje dag!
 
 

Dagens bild

 

Horton

Lilla söta, rara Horton tror att han är en hingst! Skriker och hoppar så fort han får träffa en annan ponny. 
 

Hjärtan

Det gömmer sig små hjärtan i naturen, över allt. 
 

Det var en gång....

en vit gymnastiksko......
Tur vi har en trädgård med en trädgårdsslang!
 

<3
Dagens wod

 

Toughest Umeå

I går var vi och såg på thoughest, oj vilka duktiga människor som var med. Jag är grymt imponerad! Han ta en hel del kort som jag tänkte lägga upp så fort jag får lite mer tid, det får bli en kort liten film från sista hindret innan mål. Smutsiga och väldigt trötta försökte de ta sig över den höga väggen. 
 

En kortis med hunden

Medan resten av familjen sov tog Gizmo och jag en kort morgonpromenad i solen. Fredag

Umeå levererar!


Fredag

Har haft en fantastisk dag på jobbet!Dagens

Dagens träning fick bli 40 min på crosstrainern i rask takt.

Någon

Någon bad någon att ställa in hästskorna i skorummet.
Att ställa in skorna kan uppfattas lite olika, eller om vi säger så här. Ordning eller kaos uppfattas olika från person till person. 
I min värld var det kaos och jag kunde inte låta bli att plocka undan och ställa iordning. 
Kan medela att min kollega Johanna i alla fall blev helnöjd.


Irriterar mig!

En sak som irriterat mig är hörlurar som legat i fickan och när man tar upp dem se det ut som ett tilltrasslat garnnystan, Ahh jag blir galen! 

Boxen

Tur att Tobias och Isabelle är träningsnarkomaner och orkar dra med två lata pensionärer till boxen så här en onsdagskväll. Roligt och lärorikt som vanligt.

Lätt katastrof

Enormt ordningsamma Johanna råkade ut för en lätt katastrof på jobbet idag. Botten på hålslagaren ramlade lös en en massa papperspluttar ramlade ut på hennes välstädade skrivbord.
 

Boxen

Tur jag har folk som drar med mig på gymmet, inser att jag är en latmask som har svårt att ta mig dit själv. När någon annan ska dit och man dessutom får åka med i bilen är det svårt att hitta på en ursäkt. Tack för en trevlig träning!

En promenad i trädgården

Det regnar och regnar, det känns rått och kallt. Försökte liva upp mig själv lite genom att ta en runda i trädgården och titta på alla växter som kämpar för att växa upp.
 

Mello

Snart börjar mello, snacks är framdukat och humöret är på topp. Vem vinner??

Tvättstugan!

Äntligen, tvättstugan är klar! Ända sedan vi flyttade hit så har vi velat göra om tvättstugan, alla andra rum i huset har gått före, två barn har hunnit komma till världen och redan hunnit fylla många år. Men nu, i går blev den klar. Som vi längtat, planerat och funderat. Hur ska den se ut, vad blir smartast och hur får man in mest förvaring utan att det ser ihoptryckt ut? Många frågor som vi har vänt och vridit på. Det känns helt overkligt att gå in i tvättstugan känna att åh, det här är vår tvättstuga. Undra om jag kan lägga in en liten madrass och sedan sova där?

Grattis

Idag blir världens bästa Plexus åtta år! Jag hoppas han har en underbar dag. Utflykt

Idag har personalen varit på utflykt till stall Peka. Mycket trevligt och väldigt gott fika.God natt
Effektiv dag

I dag har vi haft en väldigt effektiv dag på jobbet, började som vanligt med stalltjänst och eftersom att den gick så fort så han vi alla tillsammans mocka en av de större hagarna samt bygga en ny åt Cordell som äntligen får ha en lite större hage. Lite senare än vanligt blev det fika, sen allihopa ner i stallet och fyllde medlemssidansgångar med massa nytt och fint spån.


Lite datajobb och sedan lunch. Lite mer datajobb, mockade en sväng till i hagen som nu hade torkad rätt bra, intag av hästar och sedan möte. Mer datajobb och sedan ilfart hem för att hämta barnen, mata dem, iväg till simskolan, idag fick vi vara med och titta på och det är alltid roligt att se hur mycket de har gått framåt. Hem och äta den obliatoriska glassen, Lucas ville spela en stund och Nova ville se på film. Han bara vända ryggen åt Nova så sov hon. 
Får man sjunka ned i soffan nu??

Återbruka

Tandborstar som ligger slängda på hög + en plåtburk = perfekt tandborstmuggLite måndagsträning

För att hålla lågan uppe körde jag lite träning här hemma ikväll. 
30 min crosstrainer 
50 lyft med 5kg boll
30 swing med 12 kg kettlebell
20*2 situps

Nu duschen och sen slappa. 

Söndagsträningen
Städdag

Idag har vi haft städdag på gården, en febril aktivitet pågick och vi han precis klart innan himlen öppnade sig. Vad händer med vädret?

Sol, snö, regn och hagel. Ett riktigt aprilväder! När haglet vräkte ner som mest så skuttade barnen omkring helt överlyckliga. Inte helt rak

Vägen upp är inte alltid helt rak


Valborg

Tänk vad mycket man hinner göra på en dag. Första jobba hela dagen, rida ut med trevliga arbetskamrater i ett riktigt aprilväder. 

Hem och göra klart inför att få besök. Kvällen spenderades sedan i glada vänners sällskap med väldigt god mat. alla åt se de höll på att spricka ( vi fick inte ens ned efterrätten). Strax efter åtta gick/cyklade vi alla ner till brasan, barnen sprang och busade en bra stund innan vi begav oss hem igen. Någon gång efter tio var alla föräldrar så trötta så vi tackade för oss och gick raka vägen till sängen.
Tack alla ni som gjorde denna Valborg till ett trevligt minne. RSS 2.0