Det årliga pepparkakshuset är färdigt
Postlådan har fått vinterpäls
Sol, sol, sol
Morgonpromenad
Tur hon inte är en rymmare!

I morse då jag kom till stallet så möttes jag av det här

Tur att Chelsea inte är en rymmare! Hon stod snällt kvar i sin box. Tack för det.

Nu vet jag precis hur jag ska pynta huset!

 

Bävern

Där borta har bävern sitt STORA hus....Var?

Ligger på övervåningen och lyssnar på en talbok, funderar på var min man tagit vägen. Inte ett ljud hörs. Tänker att han kanske är ute med hunden, hänger tvätt eller är hos en granne. Skickar iväg ett sms.
Ja vad tänkte jag? Klart han spelade hockey.........Pyroman?

Jag bara älskar att titta på lågorna i eldenStor lär liten att fiska

 

Ont i nacken

I går var det kalas för 40-åringen, trevligt sällskap, god mat och gott att dricka. Vaknade dock i morse med smärta mellan skulderbladen och upp mot nacken. Har känt mig stel hela dagen och det blir inte bättre. Måste sovit på något konstigt sätt. Känner mig som ett kassaskåp!

Bäverskrälle!

Det bor en bäver i ån, nu har den rackarn varit upp till stohagen och bitit av en av hagstolparna.......

Tisdag

Ännu en dag är snart slut, jag har hunnit med en massa saker på jobbet och som vanligt känns det som om man precis kommit dit när det är dags att gå hem. Började som vanligt med stalltjänsten på morgonen, ett kort fika och sedan blev det uteritt med 3:orna. Alla hästar var pigga, glada och busiga över att få komma ut, jag red Tara och hon försökte sig till och med på att bocka. Tillbaka i stallet blev det kontorstid och lunch. Lite mer jobb på kontoret och sedan reda jag en sväng på Malcom. Han är riktigt rolig att rida, kan mycket och har lätt för att gå på tygeln. Ser redan nu fram emot nästa gång jag får luffsa runt med honom i ridhuset.
Hem från jobbet för att hämta guldklimparna, fixade middag och sedan blev det raka vägen till badhuset och simskolan.
Snart är det dags för barnen att lägga sig och kanske jag passar på att dricka glögg och äta pepparkakor då de somnat.

Måndag

Så är en ny vecka igång, började morgonen med att jag trodde att jag försovit mig men det var tydligen bara en dröm. Man hoppar upp i sängen med andan i halsen. Tur jag insåg att så inte var fallet och kunde lugna ner mig ganska fort. Kanske jag drömde det eftersom att jag hade väldigt svårt att sova i natt, kunde bara inte somna. Var så trött men john blund måste ha glömt mig någonstans på vägen.
Dagen har i alla fall rullat på i ett ruskigt tempo, allt har flutit på bra och det känns som om jag har hunnit med en hel del. Ridit, klippt en häst, fodrat, stalltjänst, släppa Kimberly i ridhuset, mejlkoll, jobb med hemsidan osv. Vips så var dagen slut.
Nu när lugnet har lagt sig i huset så ska jag nog passa på att dricka en kopp glögg och peta i mig några pepparkakor.

Seg dag

Efter en helt fantastisk lördagskväll vaknade man upp till en något segare söndagsmorgon. Nästan hela dagen har spenderats i soffan framför skidor och så mycket bättre, vi har dock hunnit med innebandyträning och middag med familj och vänner. Eftersom att jag fortfarande känner mig seg och trött så tror jag helt enkelt att det redan nu får bli tandborstning och lite ljudbok.

Pojke eller flicka?
Stämningen!

 

Fifty Shades of Grey

 

I går en stjärna på jorden, i dag en stjärna i himlen

 

Så är ni åter vid varandras sida.......

 

En sista gång

Har så mycket jag skulle vilja skriva om, så där bara skriva av mig. Men nu behöver jag sova, det har varit en lång dag. Många tårar har fallit, känslorna har svallat och hjärnan har gått på högvarv. Två fantastiska hopphästar har idag galopperat över regnbågsbron för att aldrig mer återvända och beta av jordens gräs. Jag följde dem så långt jag kunde och strök dem där en sista gång på halsen.........

Dagens bild
Hopptävling

Tillbringade några timmar på Hippologum för att titta på hopptävlingar. Han även med att fota några av hästarna.  

Smart pingvin

Alla sätt är bra utom de dåliga
 

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Varvet, Örnsköldsvik

Tjurig ponny

En helt vanlig dag på jobbet! Försöker få in en mycket tjurig ponny från hagen!!


Sommaren 2015 är räddad!


Strömavbrott


Strömavbrott = mys med tända ljus

En vit morgon
Bitter? Jag? Nä!

Snö snö snö. RIKTIG JÄVLA BLÖTSNÖ!!!! Släpade hem två cyklar.....blöta barn rakt igenom alla kläder!

Tjoho!

Har tillbringat förmiddagen i stallet, hoppade först på fantastiska Offe och avslutade med Micketräning. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag har fått chansen att rida Offe, det går inte med ord beskriva vilken härlig känsla han ger mig. Jag känner mig 100% trygg och jag har ett leende från öra till öra. Jag kan inte komma ihåg när jag red en bana sist (banan i degernäs för några veckor sedan räknas inte eftersom att den var ca 60 cm). Idag har jag hoppat både kombination, linjer, trippelbarr och bågar. Det kändes "lätt" för första gången på evigheter. Jag kände mig inte rädd utan bara nervös över att göra fel eller på något sätt förstöra för en sådan fin häst. Hindrena känns inte som ett "problem" längre utan nu är det vägar och tempo som jag får träna på. Känslan att rida emot hindret, känna att man ligger rätt och bara flyga över är obeskrivbar! Alla borde få ha en sådan här häst!
En gammal bild på finaste hästen!

Happy halloween

 

1 november, en frostig morgonpromenad

 

RSS 2.0