Fascinerad av eld

Jag är så otroligt fascinerad av eld, skulle kunna sitta och titta på en brasa i en evighet känns det som. Se på hur elden kastar sig fram och tillbaka, högre, lägre, vänster, höger och slits isär. 
 

Älskade Gizmo


Mopsen Jerry

 

En blöt mops

 

Lilla fölet


I morgon

I morgon ska jag åter på jobbet, det var en evighet sedan jag var där! Känns roligt att komma tillbaka, träffa alla och komma igång med kroppen. Den har verkligen behövt vila och jag känner mig nu pigg och glad igen.
Jag har så många blogginlägg som ligger i mitt huvud och väntar, semestern, hopptävlingen, garaget, träning och helt nya projekt!

Dagens hus

Ska du köpa hus/lägenhet och känner att pengarna inte är ett problem så kanske detta kan vara något för dig: Uddevalla

Vännäs 21 augusti 2015

 
 

Bete 2015

 

En kväll från fönstret

 

Klabböle


Frostkalas

I fredags firade vi Madde som fyller tre år, hon är precis som många andra barn intresserad av Frost och därför var det ett givet tema på kalaset.
Isabelle gjorde en fantastisk tårta som blev mycket uppskattad av barnen.
Servetter med Olof på.
Hela kalaset gick i samma tema, de fick tex "snöbollar" som fika till tårtan, de lekte lekar och gick skattjakt, viktigt var även att kläderna var på plats.
Givetvis var det Elsa och Anna på tallrikarna
Även Jerry var på plats.
Att få de små disneyprinsessorna på bild var inte lätt........ 

Radiosporten

När Christian Olsson refererar ridsport i radiosporten blir det aldrig tråkigt, han är fantastisk att lyssna på. Har lyssnat på så många klipp och han har så många roliga kommentarer, Som tex klippet här nedanför, kommer ni ihåg den?
Lyssna: Christian Olsson refererar Nick Skeltons avgörande ritt

inte ett öga är torrt


Skellefteå 8 augusti

 
 
 

Kommer ni ihåg apan?

Kommer ni ihåg apan som hoppade från trädet, landade på Novas rygg och sedan gled hela vägen ner till skon.....jag skrattar fortfarande åt hennes snabba danssteg.
 
 

2007-06-24

 
 

Lite blandade bilder


Dagarna går

Dagarna rusar på i ett vansinnigt tempo och det känns som om man bara hinner kliva upp och sedan är det dags att gå och lägga sig. Barnen busa, leker och njuter av sin ledighet medan vi andra försöker pyssla med saker i huset som man kanske inte hinner när båda jobbar. Även fast dagarna rusar på så försöker jag att ta det lugnt och inte boka in så mycket saker. Jag känner att den här långa ledigheten har varit bra för mig och jag börjar äntligen känna igen mig själv. Jag har äntligen börjat hittat tillbaka till glädjen att göra och orka saker. Jag känner mig piggare och kroppen fylls sakta med energi. Jag har äntligen fått svar på mina undersökningar av hjärtat och jag har ingen hjärtsjukdom eller rytmrubbningar. Mitt EKG såg bra ut, medan arbets-ekg:t visade lindriga förändringar under arbetet och det innebär att jag ska komma tillbaka och göra om arbetsprovet. Det känns bra att jag ska på återkoll så att man kan kolla upp det och utesluta om det är något farligt. Jag har under hela våren mått kasst och haft ont på vänster sida av bröstet och ut i vänster arm. När jag sökte på VC efter att jag inte kunnat sova på vänster sida på hela natten så fick jag till svar av läkaren där - Sov på höger sida då! Och sedan fick jag gå hem........ Som tur är har jag nu fått träffa en annan underbar läkare!

Dripp, dropp

 

RSS 2.0