Att klappa Måns.......

 

Frisören och fika med mormor

Igår kom vi äntligen iväg till frisören med hårbollen till barn, ut från frisörsalongen kom ett helt nytt barn. Efter klippningen blev det fika med mormor vilket blev väldigt uppskattat.
 
 

Kan någon snälla förklarade det för mig!

Alltså vad är det för fel på vissa hundägare? Igår tog Gizmo och jag en långpromenad i solen och mötte nog alla stadsdelens hundar. Tror att vi han med de flesta tokiga hundar och dess ägare under denna promenad. Vi mötte hundar som skällde, hoppade, morrade, drog som galningar i kopplet sicksackandes längst vägen och även de som vägrade röra sig ur fläcken när de fick syn på oss!! Till dessa tokiga hundar hör givetvis en lika galen matte eller husse, vi mötte de som gömde sig i buskar, lindade kopplet flera varv runt hand/arm, bytte gångbana till andra sidan gatan och de som vägrade hålla sig på en sida tillsammans med sin hund och blockerade där med hela vägen så Gizmo och jag fick gå ut en bra bit på gräsmattan och sedan tillbaka upp på gångbanan igen.
Varför vill man ha det så här på en promenad, kan någon snälla förklara det för mig!
Det kan inte vara mysigt att ta en tur med hunden när allt är en kamp och varje hundmöte ställer till stora besvär.
 

Julmys hos mamma
<3

 
 

Lilla ryttarinnan

 

Hur svårt kan det vara???

 

Duktiga Johney

 

Idag har ridskoleponnyn Johney påbörjat sin inkörning. Han skötte sig väldigt bra och tyckte det var roligt.

A video posted by @umearf on Dec 17, 2015 at 10:44am PST

 

Fredag!!!!!

Behöver man säga något mer????

Tänker tillbaka

Dagar som denna, is, regn, halka och förkyla barn då tänker jag tillbaka på några underbara dagar i Dalarna.
 

Hostiga familjen

När ska vi bli helt friska? Nu har vi varit förkylda till och från i flera veckor, hostar, snorar, nyser och kraxar om vartannat. Mest jobbigt är det för barnen när de har hosta, de får inte sova ordentligt och då blir dagen väldigt tung för dem. Nu hoppas jag att det snart vänder och att vi kan se fram emot lite julledigt.
 

Ordning och reda

Häromdagen gick jag in i skorummet.......när jag gick därifrån såg det lite annorlunda ut.
 

En vacker tisdagsmorgon

 

Det har redan gått ett år!

Det är redan ett år sedan Lucas och hans klass sjöng på Norrlandsoperan, 1 år! Tänk vad fort tiden går.
 

Vår nya ridskoleponny Johney

 

Vår nya ridskoleponny Johney utbildas än så länge av personalen då han bara är 5 år och lite efter i utbildningen. Han är en väldigt cool kille

A video posted by @umearf on Dec 2, 2015 at 7:29am PST

 

Gett upp?

Man skulle nästan kunna tro att jag gett upp bloggen. Tiden räcker inte till och när man äntligen är klar med allt här hemma så somnar jag snällt tillsammans med barnen, gärna innan dem om det vill sig riktigt illa.
Jag har hunnit med rätt mycket sen jag tittade in här senast. Vi har tex varit på studiebesök med jobbet, vi besökte två ridskolor samt Strömsholm. Väldigt roligt att se hur andra jobbar, tänker och löser de dagliga sysslorna.
Efter studiebesöken på torsdagen så fick vi åka till Friends på fredagen för att gå en kort rundvandring samt se på en dressyrclinic och sedan lite hoppning. Riktigt roligt! Efter Friends och innan vi åkte mot Arland han vi med att strosa runt i det nya köpcentret Mall of Scandinavia. WOW! Vilket ställe, jag som inte ens tycker om att shoppa fick hålla i plånboken hårt.
Väl hemma igen så var det avslutning på barndansen, julbord med Nickes jobb, middag med familjen N och 1:a advent som innebär julpyntning, glögg, pepparkakor och julmusik. Dagarna går om jag säger så.

RSS 2.0