Den förtjusande Casper!

 

De sista kattungarna har flyttat

I tisdags åkte de sista två kattungarna till sitt nya hem, de har flyttat till samma hem och kommer att få följa varandra genom livet. Det känns super att de får ha varandra eftersom att det inte bor några andra katter i det huset. Något annat som också är bra är att jag kommer att kunna åka och hälsa på dem precis när jag vill.

 
 

Underbara sommarkväll!

 

Wheels

Precis som alla andra år så passade hela familjen på att åka ned och kolla lite på alla fina bilar som rullar omkring i stan. Den här gången tänkte vi till lite extra och tog med stolar till barnen samt paraplyer, mycket bra då barnen fick platser precis intill vägen samt att det kom en liten lätt skur och då åkte paraplyerna upp. Efter ca två timmar hade vi hunnit med att åka bandvagn, se en hel del bilar och barnen var nöjda så då åkte vi helt enkelt hem.
 

Det var tider det!

 

Besök av en fjäril

 

Iaktagen!

 

Baloo är en kul kille!

Kan se det här klippet om och om igen, Baloo är så charmig så......

Hästarna njuter på betet


Gäsp!

 

Glenn och Gordon


En midsommarnatt


Kattungarna växer så det knakar

Roligaste som kan hända, tvättmaskinen är igång!
 

Tagen på bar gärning!

 

Bete

Nu är hästarna på betet, äter gräs och njuter av ledigheten!
 

Loppis i Klabböle

I söndags var det loppis i Klabböle, vi åkte dit en sväng och barnen fyndade två nya mjukisdjur. Gick väldigt fort att titta runt på borden då det var ca 8 bord. Barnen tittade på alla experiment, lekte i den nya fina lekparken och givetvis avslutade vi med att gå i timmerrännan.
 

12 veckor

Igår blev kattungarna 12 veckor och den här goa killen flyttade till sitt nya hem. Han kommer att få det toppen,   bo på landet, spinka på hästar, bli klappad av barn, mysa med sin nya familj och framför allt jaga! Han älskar att jaga saker och allt i hans liv verkar vara en jakt. Om han blir hälften så duktig som sin mamma på att jaga så kommer inga små gnagare att gå säkert.

Går runt runt i mitt huvud

Låten går runt runt i mitt huvud, kan inte bli av med den. Den är fantastisk och tillfället är underbart, jag älskar kärleken!
 

Magiskt!

 

Det går om man bara vill

 

Snart dags att flytta hemifrån.

 
 

En dag i Ö-vik

 

Provar på att vara ute

Nu har kattungarna provat på att vara ute, två gånger har de hunnit med. De busar, skuttar, hoppar och rusar åt alla håll. Det är helt omöjligt att försöka fota dem så jag fick nöja mig med att fota den lilla som satt still på altanen i några sekunder.

Fluffy!De växer de små livenNorrland levererar mer än bara regn
RSS 2.0