En dockvagn fyller många funktioner

 

Fluffy!

 

Brännbollsyran

Äntligen lite sol över staden! Det innebar att vi styrde benen mot ängarna för att se på Jesper då han och laget spelade brännboll, det blev givetvis vinst!
 

Här sitter lilla jag
Sover tryggt hos hunden <3

Grattis på 25-årsdagen!

Vackra och bästa Bullen har hunnit bli 25-år! 
STAND BY ME, född hos oss familjen Algotsson, 1990 tittade en försynt liten mörkbrun hingstföl ut, e:Stanford-Princess Fair -Prince Fair xx -Cosmos xx. Med dina två EM-silver, världscupfinalseger, SM-guld, två OS, två VM, dessutom mängder av segrar i 140 hoppning och placerad i dressyr st George, och över 1 miljon inhoppade prispengar...i en tävlingskarriär som avrundades vid 21 års ålder. You are simply the best!
 Tack för den fantastiska tiden jag fick hos er! 

En natt i norrland

 

Grattis Izzi

I går fyllde Gizmo år och idag är det den här skönhetens tur att bli ett år äldre.
 
 

11 år

Tänk att den här snygga killen blir hela 11 år idag, han fyller våra liv med glädje varje dag <3
 
 

Kattungarna

Jag ska sova i skålen, jag ska sova i skålen..........
Eller kanske utanför.......

Älska norrländska nätter

 

Många tankar just nu

Det är många tankar just nu, jag tror inte riktigt att jag fattat hur tur min fantastiska och underbara vän Lina har haft. Natten (tidig morgon) mot söndagen brann hela huset där hon bodde ner till grunden. Som tur var befann hon sig på annan ort just den natten, hur stor är chansen? Hon är nästan alltid hemma men just nu, den här natten var hon inte det!!! Jag har aldrig varit så glad över att hon varit bortrest. Hade hon varit hemma hade hon med största sannolikhet inte funnits här med oss idag. På bara några minuter var hela huset övertänt och eftersom att hennes lägenhet låg på vinden så hade hon kanske inte hunnit ut. Man inser inte hur fort det kan gå när det brinner, i det här fallet känns det som om det bara sa slurp och vips var bara murstocken kvar.Det finns så många minnen  kvar, det var min och Nickes första lägenhet, sen bodde vi även där tillsammans med Lina när vi väntade på inflyttning i vårt hus och alla underbara, roliga och glada fester vi hunnit med där inne. Jag får rysningar bara jag tänker på hur illa detta kunde ha gått, nu är det trots allt "bara" materiella ting. Alla lever, det är det som räknas även om det kommer att ta lång tid att förstå att 17B har gått i graven.

Lilla Loppan

I helgen var det banträning, var bara där en kort stund och hjälpte Stina på framhoppningen.
 

Toughest

 
 

Ny låt

Jag har fått en ny låt på hjärnan, ja det är väll inte ny egentligen men för mig är den ny. Första gången jag hörde den kändes den som en trevlig låt men inte mer, nu vill jag lyssna på den hela tiden.
 

Får hjälp att bygga pussel


De börjar blir stora nu

 

Trötta hästar

 

Puss

 

9 år

Idag blir världens bästa Plexus nio år, tänkt vad fort tiden går. Känns som om det var i går vi var och hämtade hem honom. Det känns som om alla andra.....

Sitter här i soffan och önskar att någon vill duka fram en hotellfrukost åt mig. Drömmer mig bort och tänker på alla mina vänner som är på tävlingar lite runt om. Hur kommer det gå för dem idag? Är de på morgonpromenad med sina hästar, bär de vatten, mockar, besiktar eller vad gör de just nu? Kanske har de gjort allt det och sitter just nu i bussen och äter lite innan första start. Tur att det snart är dags för hemmatävlingar annars skulle jag nog få tävlingsabstinens.

Min snälla lillasyster

När syster är hemma på besök får man helt enkelt passa på att ta lite hjälp av henne med att uppdatera designen på bloggen. Jag har haft samma "tema", färg och utseende sedan bloggen startades för drygt sju år sedan och har aldrig haft orken att ta tag i det ordentligt. Men i går var lillasyster här och vips har hon förvandlat bloggen och det känns så bra. Tänk vilken tur jag har med en sådan händig syster!

växer och växer

 

Egen stil

Det gäller att spreta med benen då man diar
 

En dag på jobbet

 

Bus!

Annas häst håller låda på onsdagsträningarna
 

Vad kan man göra?

På vintern har vi en ljusslinga som ligger på bänken i sovrummet, det ljusar upp tillvaron de mörkaste vintermånaderna. Nu är det vår, snart sommar. Vad kan man gå göra med ljusslingan? Jo, man kan helt enkelt knöla ihop den i en ljusstake som för tillfället inte används.


 

Bloggtorka

Oj, vilken bloggtorka det varit här. Dagarna går i en rasande fart och jag hinner inte blogga så mycket som jag skulle vilja. Är det någon där ute som har några extra timmar över?

Vi är alla olika

 

060326

Rund och go!

Hur ska jag nu kunna gå och sova?
Vacker kväll!5,5 veckan, tiden går så fort

 

Titt ut!


Liten möter stor

 

Beach 2015!

 

RSS 2.0