En härlig söndag

 

En härlig morgonpromenad

 

Vips så blev det vinter

 

Mysig fredag

Vilken mysig fredag det blev igår, ett oplanerat restaurangbesök, kolla på vackra ljuslyktor, snöbollskrig, kvällen avslutades med finbesök av Jesper och slötittande på Idol.

Snö och vacker himmel, trevlig helg alla ni där ute.

 

Skruttponnyn!

 

Skorummet

Ibland när jag kommer in i skorummet så är det kaos....då kan jag inte lämna rummet för en jag städat och organiserat alla skor. Alla lådor på rätt plats och alla skor måste hänga i storleksordning.
 

Baka bullar

I söndags passade barnen och jag på att baka medan pappan var och fiskade, väldigt trevligt och goda blev bullarn också.
 

Snö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.........tjoho! Äntligen lite ljus i mörkret.

Just idag saknar jag dig lite extra......

<3
 

Sötisen!

I tisdags efter simskolan när Nova och jag väntade på de andra, passade hon på att göra samma rörelser som de i träningslokalen.
 

Härlig promenad på jobbet

 

Välkommen på clinic för Rolf-Göran Bengtsson

5 januari hälsar Umeå Ryttarförening dig och dina vänner välkommen på clinic för Rolf-Göran Bengtsson.
 
Läs mer

Välkommen på clinic för Rolf-Göran Bengtsson

5 januari hälsar Umeå Ryttarförening dig och dina vänner välkommen på clinic för Rolf-Göran Bengtsson.
 
Läs mer

Hej då hästarna

Idag åkte Balanz och FF till sina nya ägare, känns både bra och dåligt. Bra för att de får komma till trevliga hem där de kan få bli helt återställda och få all den kärlek och tid de förtjänar, dåligt för att jag saknade dem redan innan de klev på lastbilen.
 

Måndag morgon.....

Två ligister, noppar och river ned det mesta! Tur de är söta ändå.
 

Fina häst!

Jag har än en gång fått äran att rida på denna fina häst, den är magiskt att rida! Man kan sitta och slipa på små detaljer men allt är så komplett och färdigt. Man bara sitter och ler hela tiden, visst man får verkligen rida och svettig blir man också men vad gör det när man svävar fram i galopp på denna fantastiska häst.
 

Smarta lilla ponny

Utbrytarkungen har nu mera lärt sig öppna dörrar......
 

De äter mig ur huset

Så länge jag kan komma ihåg så har pappa varit hysteriskt intresserad av fåglar, han har försökt lära oss barn allt han kan om fåglar. När vi flyttade till huset för många år sedan så kändes det helt självklart att även jag skulle sätta ut lite mat till alla småfåglar när det börjar bli kallt och hårt. Sagt och gjort, under alla år i huset så har vi matat fåglar, stora som små. I år valde vi att sätta ut fågelmatten en bit ut i skogen, vi har massa små hus, talgbollar, fyllda kokosnötter, Nova och jag har även gjort egen mat med olika frön och nötter blandat med cocosfett.
Det tog bara en dag innan sju stycken sibiriska nötkråkor övertog hela området med mat! De är stora (som en Kaja ungefär) och helt galna, slänger sig på fröautomaterna så att det sprutar frön åt alla håll och kanter, har man otur så lyckas de få med sig hela automaten ner på marken, de hänger upp och ned i husen och äter, de krokar fast sina långa klor och flaxar hysteriskt samtidigt som de äter från automater med små utfodringsghål. De är faktiskt helt fantastiska på att hitta olika lösningar. Första dagarna var det helt okej att de kom och åt men nu har de skrämt alla småfåglar och de äter tomt ur minst fem fröautomater per dag! Om det ska forsätta så här så måste jag antagligen beställa en hel foderbil innan våren är här. Tur de är vackra att se på.
 

Promenad

 

hej då jobbet, ses i morgon

 

Ord är överflödiga......


Måndagsmys

 

Fredagkväll

Även en helt vanlig kväll kan man fynda lösa hästar......

RSS 2.0