Påtitt

I lördags fick vi vara med och titta på dansen, det är alltid lika roligt och se hur mycket de lär sig från gång till gång.
 

För 30 år sedan

Tänk att jag kommer ihåg vad som hände för 30 år sedan, 28 februari 1986. Jag var bara fem år gammal men kommer ändå ihåg det så starkt. Mamma och jag vaknade på morgonen, jag hoppade omkring i sängen och pratade på om allt möjligt så som femåringar gör. Klockradion var på och nyheterna går igång, helt plötsligt säger mamma åt mig att vara tyst. Jag hörde direkt på hennes röst att det hade hänt något, rösten var så skarp men ändå orolig. Jag förstod inte då vad det innebar men jag kommer ihåg att mamma sa att Olof Palme hade blivit mördad och jag kommer ihåg hur ledsen hon blev.
 
Kommer du ihåg vad du gjorde?
 
 

Tack

Tack för alla gratulationer jag fått under dagen. Tror aldrig jag fått så många grattis på min födelsedag någonsin. Dagen har varit bra, middag och fika med familjen T, har även fått en massa fina presenter trots att jag inte önskat mig något mer än ett par träningsbyxor. Största överraskningen för dagen var att lillasyster Sanni helt oväntat kom hem från Stockholm för att förgylla min födelsedag. I morgon blir det middag och fika med familjen N, jag kommer inte behöva äta på flera veckor efter detta.
 

Johney

 

Bra start på lördagen
En tur i hagen

 

Onsdag morgon

06.30 hästarna väntar på mat7 år

<3
 
 
 
 

En torsdag på jobbet

 

Idag har vår duktiga instruktör Johanna Forsman ridit på lektionshästen Zundans även kallad Sune.

A video posted by @umearf on Feb 11, 2016 at 2:35am PST


Världens finaste Athos

1997-06-14 -- 2006-05-22
Fina, vackra hund, tänk om vi hade kunnat få rå om dig några fler år.
 

Ruskväder

Vädrets makter var inte med oss idag heller, regnet piskade ned och vinden ven. Jag var blöt genom täckbyxorna, ridbyxorna och understället, tur hästarna skötte sig som de stjärnor de är.
 
 

Vad gör det?

Vad gör det att snön vräker ned och vinden viner runt knutarna när man får dejta denna snygga kille?
 

Där borta sitter han, mannen i mitt liv

 

Hasse och Frida

 

RSS 2.0