Jenny

Påtitt
I lördags fick vi vara med och titta på dansen, det är alltid lika roligt och se hur mycket de lär sig från gång till gång.
 
För 30 år sedan
Tänk att jag kommer ihåg vad som hände för 30 år sedan, 28 februari 1986. Jag var bara fem år gammal men kommer ändå ihåg det så starkt. Mamma och jag vaknade på morgonen, jag hoppade omkring i sängen och pratade på om allt möjligt så som femåringar gör. Klockradion var på och nyheterna går igång, helt plötsligt säger mamma åt mig att vara tyst. Jag hörde direkt på hennes röst att det hade hänt något, rösten var så skarp men ändå orolig. Jag förstod inte då vad det innebar men jag kommer ihåg att mamma sa att Olof Palme hade blivit mördad och jag kommer ihåg hur ledsen hon blev.
 
Kommer du ihåg vad du gjorde?
 
 
Tack
Tack för alla gratulationer jag fått under dagen. Tror aldrig jag fått så många grattis på min födelsedag någonsin. Dagen har varit bra, middag och fika med familjen T, har även fått en massa fina presenter trots att jag inte önskat mig något mer än ett par träningsbyxor. Största överraskningen för dagen var att lillasyster Sanni helt oväntat kom hem från Stockholm för att förgylla min födelsedag. I morgon blir det middag och fika med familjen N, jag kommer inte behöva äta på flera veckor efter detta.