Sover tryggt hos mamma

 

Stor och liten tass

 
 

Det är inte lätt när det är svårt....

 

Välkommen till världen

Tidigt i går morse födde Izzi tre små söta krabater. Två svart/vita och en svart/randig. De är så lika hennes förra kull. Allt gick bra och hon skötte precis som förra gången det helt perfekt. Hon är så mån om kattungarna, ligger där i lådan hela tiden, låter de dia, tvättar dem och håller de varma. En perfekt mamma i mina ögon.

Äntligen vårnaglar

I fredags hade äntligen Lina och jag tid att fixa till lite fina vårnaglar. Åtta veckors utväxt fick äntligen piffas till och fräschas upp.
 

Chessanprinsessan

 

1 år

Idag är det ett år sedan Izzis kattungar föddes, stort grattis vill jag säga till de söta små busungarna.
 
 
 
 
 
 

Vilket objektiv?

Jag känner mig helt förvirrad, är ute i objektivdjungeln och söker efter ett nytt objektiv till min Nikon D90. Men vad ska jag välja?? Känner att jag inte har koll på alla objektiv och skulle verkligen behöva ha lite hjälp från någon som är kunnig, intresserad och insatt i att fota. Var länge inne på ett objektiv med superzoom så att man lätt kunde fota hinder på nära och långt håll med samma objekt. Som jag har det nu så måste jag välja det stora eller lilla objektivet beroende på hur hindrena står eller hur solen ligger på. Men jag har fått höra att objektiven med superzoom inte alltid är så bra, stämmer det?
 
Vad är jag då ute efter? Ett mirakelobjektiv förstås! Skämt och sido, jag söker ett objektiv som inte kostar så mycket så att familjen får äta nudlar i fyra månader, det ska vara relativt lätt, bli bra bilder i hög hastighet, fina färgstarka bilder i solnedgången, skarpa bilder på vårblommorna och fantastiska bilder på små kattungar inomhus med dålig belysning. Börjar ni förstår mitt problem? 
 
Så är det någon där ute i cyberrymden som kan ge mig en hjälpande hand.

Riktigt riktigt bra

 

Älskade häst, du fattas mig.......

 

Förkyld och feber

Nova hade feber, snorade och hostade halva sportlovet. Ingen annan blev sjuk så jag han tänka vad skönt att vi andra klarade oss. Trodde jag! I går på jobbet kände jag hur näsan började rinna, halsen började svida och huvudet blev tungt. Kämpade på hela dagen och tänkte att det här går över, lite sömn under natten så är jag på banan i morgon igen. Vaknade i natt av att jag frös, jag var knottrig på hela kroppen och jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Vid fem vad jag tvungen att inse att jag nog ändå är lite förkyld, kollade tempen och fick bara acceptera att febern är och hälsar på.
Nu blir det varmt te och vila i soffan, håller tummarna för att jag känner mig bättre i eftermiddag.

Trött, tröttare, tröttast

Jag är så trött, vill sova, går och lägger mig men kan inte sova. Vill vara pigg och utvilad, orka göra saker och känna mig stark. Jag hoppas allt snart vänder och att jag är en som en liten vårblomma som bara behöver lite sol och värme.

Jag ser det snöar jag ser det snöar


Idag har det snöat, snöat och snöat. Jumbosnöflingor har dalat ned från himlen. 

Nostalgi

Gamla K4:a, vilka starka minnen den här bilder väcker.
 

Himlen har fått en ny stjärna

Stand By Me 1990-2016
 
Sov gott älskade häst, du har för evigt en plats i mitt hjärta <3
 
 

Emma och Johney

 

Nu ryker vinterpälsen!

 

Nu fäller hästarna sina vinterpälsar för fullt. En ryktsten funkar bra när det är så mycket päls som ska bort. 👍🏻

A video posted by @umearf on Feb 29, 2016 at 6:42am PST

 

RSS 2.0