Brännbollsyran

Man hinner mycket när man går upp tidigt. Började dagen i stallet för att sedan åka hem och snabbt byta om och hämta kameran. Jespers lag skulle spela sin match kl 10 och det ville jag inte missa. Det är verkligen annorlunda att fota något annat i hastighet än hästar.
 

Grattis Izzi

 
Världens bästa Izzi blir tre år idag, grattis!

12 år

Idag blir världens finaste och bästa Gizmo hela 12 år, 10 underbara år har du gett oss och jag hoppas vi får många fler tillsammans.
 

Några få bilder från helgen

 

Hopptävlingar

Hela helgen har spenderats på Hippo i domartornet eller på banan för fotografering. Vädret var helt okej under helgen så det blev ca 2000 bilder tagna. Inser att även fast jag nästan bara fotar hemmaekipagen så blir det väldigt många kort. Ibland funderar jag på vad jag ska göra med alla kort? En nära vän till mig har iaf lyckats tjata sår i öronen på mig angående ett öppet instagramkonto för några av alla bilder eftersom att alla ni som får bilderna är så duktiga på att tagga mig och det kontot är stängt. Så nu finns det ett öppet konto som heter photo_by_tuzzen och dit kan man gärna tagga sina bilder och där kommer jag att lägga upp några av alla tusentalsbilder jag tar under året. Allt från djuren, hästarna, trädgården och naturen kommer att hamna där.
 

Hopptävlingar

Idag har vi kört igång med helgens hopptävlingar, han med att fota två klasser innan jag satt i tornet. I morgon sitter jag första klassen i tornet och där efter blir det fota för hela slanten.
 

Kattungarna växer så det knakar

 

Det knoppas vid älven

 

Älskade hund

 
Du förgyller vårt liv varje dag <3

Knoppar

 

Kolla vilka fina tänder jag har...

 

När man bara måste ruska på huvudet.....

....och någon råkar stå där med kameran.
 

Äntligen utomhussäsong

 
Tjoho, äntligen är det dags för utomhussäsong! Det är så roligt att fota ute, mitt humör blir på topp! Det blev ca 800 bilder tagna under helgen och då fotar jag inte ens alla hästar eller klasser.

Grattis Plexus

Idag blir världens finaste Plexus 10 år
<3

Snart 6 veckor

Kattungarna växer så det knakar, busar och håller låda med sin mamma.
 

Det är vår i trädgården

 

Världens bästa nos

 

Super Sigrid

 

Spiken

 

En underbar valborg

Valborg spenderades i Villanäs med trevligt sällskap, fantastisk utsikt och god mat
 
 
 

RSS 2.0