Jenny

Öroniflammation
Stackars Nova har öroninflammation, vi har precis varit på VC och träffat läkaren. Nu ska hon äta medicin i fem dagar och där efter ska hon inte ha någon symptom kvar. Håller tummarna för att det blir så. Om hon mot förmodan forfarande skulle ha ont i örat efter avslutad kur ska vi söka läkarvård igen. Man tycker verkligen synd om henne när hon har så här ont.
Ni är saknade
Ibland tar livet tar lite lite för snabba vändningar och man känner att man inte hinner med. På mindre än två veckor har ridskolan förlorat fyra underbara lektionshästar. Kvar står vi i chock och vet inte riktigt hur vi ska hantera våra känslor. Ena stunden var de hos oss, varma, mysiga och nyfikna för att sedan hastigt slitas ifrån oss.
Frodo, som vi aldrig trodde skulle passa på ridskolan men som blev en omtyckt och älskad barnponny. Cobra, denna underbara lilla häst som kom till oss som 3-åring. Som hade en enorm kämparglöd men efter flera svåra omgångar av kolik samt en operation för njur och mjältbandsupphängning så gick han ändå åt i tarmvred förra måndagen och hans liv gick inte att rädda. På tisdag morgon hittar vi Pan i hagen med en öppen fraktur på bakbenet och vi kunde inte göra något för att rädda hans liv. Man känner sig så maktlös när man står och kliar han i pannan och stryker han över öronen och vet att hans liv snart är över. I torsdags kom så nästa fruktansvärda motgång. Mr Cool dör hastigt av inre blödningar och vi kunde bara stå och titta på när han lämnade oss och galopperade över regnbågsbron till de evigt gröna ängarna.